Dnevni horoskop – 21.05.2013.

- -
0

Ovan

Novi razvoj događaja vezan za romantičnu stranu vašeg života, ima izuzetno povoljan uticaj na vas – u stanju ste da svima govorite kako se osećate i želite da sa celim svetom podelite radosna osećanja. Moguće je da danas upoznate neke nove, zanimljive ljude. Jedna poslovna obaveza vas odvlači od privatnog života. Što je pre završite, pre ćete moći da nastavite po starom.

Bik

Društveni događaji će danas povoljno delovati na vas. Diskusija vam prija s obzirom na to da ste neko ko voli da ističe svoje mišljenje. Važno je samo da ne preterate u tome. Ako je moguće prošetajte danas na posao. Zvezde vam najavljuju vrlo interesantan susret. Pored toga, osećaćete se prijatno i pozitivno.

Blizanci

Verovatno ćete danas najviše razmišljati o finansijama. Ako ste u deficitu sa istim, najbolje bi bilo da neko vreme iskoristite za učenje o zakonima i principima štednje. Ono u čemu najviše uživate su definitivno putovanja. Priuštite sebi bar kraći predah tako što ćete otići na izlet sa voljenom osobom.

Rak

Danas nađite vremena da povedete računa o vlastitom zdravlju. Ne mora da znači da vam je potrebna medicinska intervencija bilo koje vrste, već samo najobičniji rutinski pregled. Takođe, pokušajte da poradite na opštoj kondiciji. Zamolite dobrog prijatelja da vam se pridruži u rekreaciji. Lakše je u dvoje.

Lav

Ovaj dan nikako nije pogodan za isticanje u prvi plan sopstvenog mišljenja i potrebe za dokazivanjem kako ste u pravu. Danas zaboravite na “glavnu ulogu”, u protivnom, vaša okolina će zauzeti defanzivni stav. Za vas bi bilo bolje da pokažete osećajnu stranu po kojoj ste inače i poznati.

Devica

Ovoga dana, jedna izuzetno bitna stvar zahteva vašu pozornost. Najverovatnije se radi o profesionalnoj strani vašeg života i u pitanju je odluka vezana za radno mesto. Ako je reč o primamljivoj ponudi vezanoj za unapređenje, dobro razmislite da li zaista želite dodatnu odgovornost. Pogotovo ako višak obaveza nije adekvatno nagrađen.

Vaga

Ne dozvolite vašem egu da preuzme kontrolu nad ovim danom. Druge ljude iz vaše okoline je teško prevariti, niti ćete moći da ih privolite da učine stvari koje se protive njihovoj logici. Za vas bi bilo bolje da se okrenete vašem unutrašnjem biću, a vođstvo prepustite nekom drugom. Nemojte se začuditi ako danas zaplačete bez razloga.

Škorpija

Ne bi bilo loše da danas porazmislite o postupcima od pre nekog vremena. Moguće je da ste bili svedoci nekih neobičnih situacija i sada pravi momenat da sagledate i ocenite vaše ponašanje. Ne bi bilo loše da poslušate savet drugih. Razmotrite njihova zapažanja i predloge, naročito ako govore iz srca. Oni vas posmatraju iz drugačije perspektive.

Strelac

Voleli biste da provedete dan u društvu osobe koja vas ispunjava pozitivnom energijom i vraća osmeh na lice. Pokušajte da susret sa dotičnom organizujete tokom popodneva, jer sve su šanse da ćete razgovarati do kasno u noć. Takođe, nađite vremena da se okrenete vašoj duhovnoj strani ličnosti. Pročitajte neku knjigu na temu spiritizma ili prionite na meditaciju.

Jarac

Pad energije, koji je započeo pre nekoliko dana, dostiže svoj vrhunac. Ovo se, između ostalog, odražava na vaš ljubavni život. S obzirom da se život sastoji od energetskih uspona i padova, ne uzimajte ovo previše k srcu. Pa ipak, ne bi bilo loše da sa voljenim bićem obavite jedan razgovor u pogledu zajedničke budućnosti.

Vodolija

Osećate da imate višak energije koju ne znate kako da kanališete. Za vas je najbolje da porazmislite o nekoj fizičkoj aktivnosti. Raspitajte se u vašem mestu koji sve vidovi rekreacije postoje i šta je to što najbolje odgovara vašem temperamentu, a neće da vam remeti dnevne obaveze. Ne ustručavajte se da potražite savet stručnog lica, a u međuvremenu, informišite se putem odgovarajuće literature ili interneta.

Ribe

Ovo je dan kada shvatate da se potvrđuje staro pravilo – ljudi su skloni da zaborave loše, a da pamte dobre stvari. Jedan susret sa osobom iz prošlosti koja je izneverila vaše poverenje, učiniće da joj konačno oprostite. Nema potrebe da živite u prošlosti i da nagomilavate negativne emocije. Pružite ruku pomirenja svima onima za koje mislite da to zaslužuju.

Nema komentara

Odgovorite