Dnevni horoskop – 21.01.2013.

- -
0

Ovan

Dobijate ponude sa više stana u vezi sa nečim što vas s jedne strane privlači a s druge strane predstavlja za vas veliki izazov kako u finansijskom tako i u moralnom pogledu. Moguće da se radi o poslu u privatnoj firmi. Ne oklevajte u vezi sa mogućnošću da pokažete svoje talente pred osobom koja  lako može da proceni vaše sposobnosti.

Bik

Pokušavate da minimizirate probleme i dosta dobro vam polazi za rukom da ih sami rešite.Imate podršku osoba koje se nalaze na visokom položaju ili često putuju u inostranstvo.Praktična crta vaše ličnosti dolazi do punog izražaja u društvu Vage ili Jarca. Izbegnite rasprave sa Lavom ili Vagom.

Blizanci

Postavljate gotovo nemoguće uslove onima koji su vam dragi i koje želite da zadržite kao saradnike. Ponašate se pomalo despotski mada svoje zahteve plasirate na fini način. Razmislite dobro o ponudi iz neke daleke zemlje a radi se o firmi koja bi uskoro mogla postati veoma uspešna.

Rak

Veoma ste komunikativni ali ta vaša osobina dolazi ne dolazi do izražaja ni u društvu osoba koje su vam drage  jer neke svoje planove čuvate još u vek u tajnosti iako znate da bi ih to interesovalo.Nekome ste važni kao saradnik koji ima potrebno iskustvo u poslu. Škoprija i Rak računaju na vas.

Lav

Imate tendenciju da se previše opterećujete razmišljanjima o onome što je već iza vas. Trebalo bi da se stavite ponekada u položaj kolege koji od vas očekuje pomoć možda bi vam bilo lakše da ga razumete. Dobro bi bilo da se sretnete sa Strelcem ili Ovnom. Mogućnost odlaska na put.

Devica

Neka sitaucija vas čini prilično nervoznim a tiče se odnosa sa jednim Blizancem ili Strelcem.Trebalo bi da se drugačije postavite prema Raku.Ako se radi o stalnom partneru, pokažite malo više incijative, i mašte biće vam lepše a i partneru. Osećate potrebu za kreativnim izražavanjem.

Vaga

Osećate se nemoćnim da se izborite u duelu sa jednim Ovnom koji vam je odan mnogo više nego što vi pretpostavljate. Dobićete poziv da se sretnete sa Devicom koja želi da se sa vama sretne radi razgovora o zajedničkom poslu. Moguća rasprava sa Jarcem ili Vodolijom.

Škorpija

Dobra komunikacija sa poslovnim artnerom je ono što je za vas najvažnije, ali danas je to prilično otežano zbog pozicije Meseca.Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vam je izuezetno drag a potpuno različit od vas. Ne bi bilo loše da mu date na znanje da možete da mu pomognete u vezi sa poslom.

Strelac

Dobijate poziv za saradnju od Raka, Škorpije ili Jarca koji su na višem položaju od vas.Potrebna vam je podrška osobe koja je iskusnija od vas u svakom pogledu, posebno ako ste mladi ili od skora uključeni  u nov projekat. Verujete da možete da ubedite jednog Bika da treba da prihvati vaš poslovni predlog.

Jarac

Vaše ambicije su velike posebno u vezi sa uvećanjem prihoda. Neko pokušava da vas uveri da bi trebalo da budete realniji i da ne ulazite u poslove pre nego što dobro razsmislite o svim aspektima onoga što želite da radite. Sporemni ste da se potrudite oko zajedničkog projekta sa nekim ko vam je veoma drag i na koga mislite da možete da računate.

Vodolija

Pod uticajem ste Sunca koje vam daje potrebnu energiju i entuzijazam ako ste rođeni početkom znaka. Neka Vaga vas može motivisati da idete do kraja u onome što ste sebi zacrtali kao cilj. Imajte poverenja i u jednog Raka koji je možda kućni prijatelj.

Ribe

Veoma ste inventivni i spremni da uđete u aranžman koji bi za vas mogao biti i te kako inspirativanako biste se odlučili da što pre krenete u konkretne dogovore. Nemojte sumnjati u dobronamernost Škorpije čak i kada vas kritikuje, najverovatnije jer ste dali povoda.

Nema komentara

Odgovorite