Dnevni horoskop – 20.11.2012.

- -
0

Ovan

Dans bi trebalo da igrate igre na sreću, možete imati neočekivano velike dobitke ili bi se mogla ukazati neka druga šansa na koju ne računate. Ako se bavite poslom zbog koga se pojavljujete u javnosti, bićete u prilici da doživite uspeh. Dobijate poziv da se sretnete sa Jarcem koji je dugo živeo u inostranstvu.

Bik

Ovo nije pogodan dan za  ambiciozne a nerealne i one koji ne pokazuju želju za komprmisom. Dogovor je nemoguć ako ste ambiciozna dama a suprotstavlja vam se Vodolija ili neka Devica naročito u vezi sa novcem  ili poslom koji bi trebaloda zajendo počnete da radite.

Blizanci

Mnogi misle da steneodgovorni sa novcem i ponašate se prilično nonšalantno iako vam okolina zamera  da nimalo ne mislite na sutrašnjicu. Stalni partner pokušava da vam pomogne da  relano sagledate svoje mogućnosti na poslovnom planu.Blizanci, Lav i Vodolija mogu  vas usmeriti u dobrom pravcu.

Rak

Pokušavate da se prilagodite jednoj situaciji koja bi mogla biti za vas veoma stresna a svesni ste da možda nećete moći da vladate svojim osećanjima ili da bi vaša reakcija mogla biti neprimerena.Spremni da se suočite sa svim što bi moglo da vas iznenadi.

Lav

Pozicija Venere vam omogućava da se lakše uključite u nove poslove,naročito u medijima, moguće zajedno sa nekim Bikom ili Vagom.Imate podršku osoba koje vas izuzetno cene. Ne odustajte od planova koje imate u vezi sa inostranstvom. Očekuje vas poziv od nekog ko je prisutan u medijima.

Devica

Sačekajte  sa saznate šta je istina od noga što se priča pre nego što odreagujete na nešto što će vas moguće neprijatno iznenaditi. Neko planira da vam ponudi obnovu saradnje ali ako se radi o veoma zahtevnoj osobi koja ne odstupa od svojih kriterijuma neće vam biti jednostavno da se odlučite.

Vaga

Nemojte oklevati da kažete ono što mislite  ako je to nešto pozitivno. Strepite da biste mogli razmazuiti osobi koja vam je posebno draga, moguće bliskog saradnika ili prijatelja ali u stvari samo ćete pridobiti njene simpatije.U večernjim satima javlja vam se nekadašnja koleginica.

Škorpija

Ceo dan možete biti okupirani pitanjima u vezi sa novcem a u večernjim moguće je prijatno iznenađenje. Igrajte igre na sreću. Trudite se da niko ne primeti da ste u velikoj meri neisugrni kako da postupite u vezi sa nečim što bi od vas iziskivalo veća ulaganja ili reorganizaciju života.

Strelac

Rođeni u prvoj dekadi znaka mogu biti pod priličnom tenzijom da nisu u stanju da urade ono što se od njih očekuje.Ako ste rođeni krajem znaka bićete u prilici da završite veliki deo poslova i bićete veoma efikasni u tome. Jedan Rak želi da obnovi saradnju sa vama.

Jarac

Tranzhit Meseca preko znaka Vodolije donosi pomalo nervozu i nestrpljenje a u večernjim ulazak u Ribe donosi dogovor sa nekim vodenim znakom. Mnogo ste ambiciozniji nego što to izgleda. Neki drugi  Jarac ili Ribe  naklonjeni su vam u svakom pogledu.

Vodolija

Nemojte nepotrebno da strepite da bi neko mogao da vam naudi na poslu. Sve dok ste spremni da činite usluge drugima ili bar da se ponašate fer, sve je u redu. Trebalo bi da budete oprezni kod donošenja odluka u vezi sa privatnim životom.

Ribe

Opterećeni ste strahom da bi moglo da se dogodi nešto  što bi moglo da vam poremeti planove. Vaša intuicija je i dalje vaš najbolji vodič. Moguća je nervna napetost ili nervoza, sve do kasnih poslepodnevnih sati. Ulazak Meseca u vaš znak donosi mogućnost rešenja problema.

Nema komentara

Odgovorite