Dnevni horoskop – 20.01.2013.

- -
0

Ovan

Jedan od boljih dana  za one koji vole da se družesa prijateljima i verovatno će se ukazati prilika da se vidite sa onima koje dugo niste sreli. Ako dobijete poziv od nekog koga ste letos upoznali, bićete spremni da razgovarate o poslu.

Bik

Očekujete prijatne vesti od Raka ili Riba koji nameravaju da se sa vama sretnu da bi pričali o novom projektu. Trudite se da date na znanje Vodoliji da niste na nju ljuti, bez obzira što joj u stvari nešto malo ipak zamerate.

Blizanci

Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko je uspeo da vas izbaci iz takta i spremni ste da napravite prvi korak da biste nastavili zajedničke poslove od kojih mislite da ćete imati dosta koristi, posebno u finansijskom pogledu.

Rak

Pokazujete veliku inicijativu i spremnost da se angažujete na poslovima koji bi mogli da budu odskočna daska za neke nove poslove. Raduje vas susret sa Jarcem koji vam je verovatno već predlagao zajendički projekat.

Lav

Veliki napredak moguć je u okviru posla sa strancima, u nauci ili u nekoj delatnosti u kojoj ste usredsređeni na rad sa mladima. Ako se bavite spotom ili poslom koji zahteva da nemate stalno radno vreme, predstoji vam iznenadni poziv iz inostranstva.

Devica

Vaši planovi podrazumevaju rad sa onima koji su maksimalno spremni da ulože i energiju i vreme da bi zajendo sa vama pristupili jednom veoma odgovronom poslu.

Vaga

Pozivija Meseca vam baš i ne odgovara ali to vas neće demoralisati, naprotiv, bićete spremni da uđete u posao koji bi verovatno bio veoma naporan. Ako dobijete dva paralelna posla, vrlo slična,opredelićete se za onaj u okviru koga ćete imati mogućnost da radite sa onima koji su vam sipatični.

Škorpija

Nemojte odustajati od prvobitnih namera u vezi sa poslom koji ste više puta već odlagali ili niste bili načisto s kim biste ga radili. Potrebno je da se bolje organizujete i da se dogovorite sa Bikom i Rakom oko nastavka saradnje, čak i ako su pomalo svojeglavi.

Strelac

Očekujete da vam se jave Bik ili Rak, imate o čemu da pričate sa njima, naročito kada j eu pitanju neki nov posao. Ideja o radu sa strancima bi mogla da bude veoma primamljiva,naročito kada se radi o nekom ko vam je više puta nagoveštavao mogućnost zajedničkog posla.

Jarac

Dobijate poziv od Bika što će vas obradovati, naročito ako se radi o saradniku sa kim ste imali prilike da sarađujete preko više godina.Privatni poslovi su za vas pravi izbor, moguće je da ćete dobiti ideju kako da se bolje organizujete da biste uspeli u onome što dugo već želite.

Vodolija

Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri ili će pokušati da vam predloži zajednički posao koji smatra da ćete vi biti spremni da prihvatite, naročito ako se radi o poslu sa strancima ili osobama koje žive u nekom drugom gradu. Nemojte se previše nervirati oko onoga što priča jedna Škorpije.

Ribe

Poslovne veze sa osobama koje rade u trgovini, medijima ili marketingu su za vas pravi izbor ako nemate nikakav posao jer ćete dobiti priliku da pokažete svoj smisao za pregovaranje. Veoma ste ubedljivi i moći ćete zahvaljujući toj osobini da ubedite nekog ko vam je veoma drag da prihvati vaš predlog.

Nema komentara

Odgovorite