Dnevni horoskop – 19.11.2012.

- -
0

Ovan

Trebalo bi da rešite pitanje zaostalih isplata kada su u pitanju Blizanci, Devica ili Škorpija. Imaćete priliku da vodite ozbiljne razgovore sa onima koji vam mogu pomoći da rešite finansijske probleme. Dopada vam se ideja o proširenju saradnje sa jednim Ovnom ili Jarcem.

Bik

Susret sa nekadašnjim kolegama može kod vas stvoriti osećaj  da je došao momenat da saradnju obnoviteNemojte se preterano nervirati ako se saradnja sa Vodolijom ne bude odvijala u pravcu u kom biste vi to želeli. Moguć je poziv za proširenje saradnje sa medijima.

Blizanci

Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za vas jer ćete biti u kontaktu sa osobama koje su vam po mnogo čemu slične. Osoba sa kojom želite da sarađujete, jedva čeka da je pozovete, naročito ako se radi o kreativnom poslu.  Moguć je uspeh u sportu ili u umetnosti.

Rak

Strepite da bi nešto moglo da krene naopako po vas, naročito ako nemate fiksni dogovor sa nekim drugim vodenim znakom. Pokušavate da držite pod kontrolom situaciju u porodici a mnogi vam kontriraju i ne dopuštaju vam da sprovedete svoje zamisli.

Lav

Vreme je da se ozbiljno pozabavite nezadovoljstvom neke, vama bliske osobe. Sada je momenat da pokažete odlučnost i da  pokažete želju za kompromisom ali ne na uštrb vaših ambicija.Mnogima se dopada ideja da rade sa vama ali vi ste veoma izbirljivi.

Devica

Bićete u prilici da razgovarate o novcu bilo onom koji vam neko duguje ili koji treba da uložite u nov posao.Trudite se da izvučete maksimum iz sadašnje situacije u kojoj moguće nemate status koji vam pripada ali verovtano se bavite nečim za šta ste talentovani.

Vaga

Naglašeno astrološko polje posla i polje kreativnosti deluje na vas pomalo stresno jer previše očekujete i od sebe i od drugih, posebno od osoba na koje bezuslovno računate. Dobijate pozhvale za nešto što ste uradili pre izvesnog vremena.Dobro bi vam došlo druženje sa Bikom ili Jarcem.

Škorpija

Trudite se da ne dopustite nikome da vas provocira po pitanju vašeg vlasništa ili planova u vezi sa nekretninama.Želite da sagledate samo ono lepo što vam se može dogoditia a tiče se realizacije poslovnih planova. Susret sa nekim ko radi u medijima ili se bavi sportom znači za vas novu šansu.

Strelac

Dan je povoljan za mnoge aktivnosti ikao vi pomalo strepite da bi situacija mogla da se okrene protiv vas. Nemojte se preterano opterećivati razmišljanjima o tome šta se o vama priča, mnogi vam zavide na reputaciji mada ima i onih koji vas iskreno podržavaju i dive vam se. Potreban vam je odmor.

Jarac

Trebalo bi da se nađege negde sa prijateljima jer vam predstoji prijatan provod ili susret sa onima sa kojima možete voditi interesantne razgovore. Čak i ako ste previše opterećeni poslom, nađite vremena za susret sa osobom koja vam je posebno draga, naročito ako se radi o nekadašnjem saradniku.

Vodolija

Trudite se da pokažete dobru volju pred nekim ko je za vas veoma bitan u svakom pogledu, naročito u poslovnom ili finansijskom. Ako se radi o osobi koju dugo poznajete a niste bili prema njoj fer ili  ste je iz bilo kojih razloga zanemravali, danas bi trebalo da organizujete susret.

Ribe

Imaćete priliku da se pokažete u najboljem svetlu pred nekim ko bi mogao da vam bude spona do nekog za koga mislite da treba da odluči o vašem budućem radnom mestu.Verujete da ćete naći najbolji način kako da iskažete svoje talente, naročito ako se radi o muzici.

Nema komentara

Odgovorite