Dnevni horoskop – 18.11.2012.

- -
0

Ovan

Trudite se da nađete način kako da ubedite Raka da vam bez mnogo protivljenja izađe u susret. Možete očekivati prijatne momente  u većem društvu naročito ako treba da se sretnete sa osobama koje često putuju u inostranstvo i da sa njima razgovarate o nekom novom poslu.

Bik

Nekoliko osoba pokušava da osvoji vaše poverenje i verovatno će želeti da razgovaraju sa vama o nekom novom projektu. Nemojte se nervirati ako situacija na poslu postane zategnuta, posebno u odnosima sa Ovnom ili Škorpijom.

Blizanci

Merkur,  vladalac vašeg znaka   u retrogradnom hodu  donosi mogućnost uspeha u poslu sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da rešite prvenstveno finansijske probleme ili da uložite novac u ono što je za vas najbolje.Ovo je posebno naglašeno u odnosima sa  nekim vodenim znakom na koga ni ne računate.

Rak

Dobićete ponudu koju niste očekivali a koja bi mogla da vam donese mnogo toga dobrog, moguće od Strelca ili  Lava i sada treba da se pokažete u pravom svetlu i da odreagujete na najbolji način. Nemojte biti previše tvrdoglavi i  odugovlačiti sa donošenjem odluke, nego pokušajte da budete što je moguće praktičniji.

Lav

Sa svih strana vas opterećuju problemima ali najgori su oni koje sami sebi postavljate a koje niste u stanju da rešavate onom brzinom kojom biste želeli. Ne odgovara vam pozicija  retrogradnog Merkura  zbog čega ste konfuzni i prilično nesigurni u sebe.

Devica

Moguće da ćete dobiti ponudu za novo radno mesto, i dobro razmislite da li treba da ga odbijete jer možda očekujete mnogo više od onog na kome se trenutno nalazite, posebno ako dolazi od neke Vage, Blizanaca ili  Riba.Malo mudrosti u odnosima sa onima od kojih zavisite ne bi bilo na odmet.

Vaga

Ne slažete se sa kolegom koji je po rangu iznad vas, moguće da je boljeg finansijskog stanja, ili se nekim ko pokušava da vas impresionira ili da vam se nametnete kao autoritet. Dobro sarađujete sa vatrenim znacima a strepite od vodenih koji bi mogli da vam naškode.

Škorpija

Preopterećeni ste brigama jer ne znate kako da rešite problem koji vas duže vreme opterećuje.Potreban vam je odmor i opuštanje u društvu osoba koje vas dobro poznaju i koje su vam izrazito naklonjene. Brine vas finansijska situacija jer imate velike izdatke.

Strelac

Povoljan dan za one koji nameravaju da se upuste u nov originalan posao o kome ne žele nikome da pričaju osim uskom krugi ljudi a tiče se saradnje sa strancima. Nemojte ići preko svojih moći i izbegnite velike fizičke napore ali i svaku vrstu nerviranja.

Jarac

Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o onome što niste učinili a obećali ili greškama koje ste počinili u afektu. Bilo bi dobro da se maksimalno potrudite oko  kolege s kim ste nekada imali dobre odnose, trebalo bi da ih obnovite čak i ako se radi o nekom ko ne želi da razmišlja o nastavku saradnje.

Vodolija

Venera, u Vagi donosi mogućnost uspostavljanju kontakta sa strancima, bilo preko posla ili privatno. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa  Strelcem ili Ovnom bićete u prilici da se sa njima sretnete u većem društvu i verovatno ćete voditi razgovore koji vam u potpunosti odgovaraju.

Ribe

Trudite se da ne dođete u konflikt sa Vodolijom i saradnicima rođenim u vazdušnim znacima iako vam je malo potrebno da se naljutite pošto Mesec u ovom znaku loše utiče na vaše raspoloženje. Skloni ste impulsivnim reakcijama i preuranjenim zaključcima.

Nema komentara

Odgovorite