Dnevni horoskop – 17.11.2012.

- -
0

Ovan

Tri planete, dva vladaoca vašeg znaka, Mars i Pluton i vladalac astrološke kuće doma i privatnog biznisa, Mesec u Jarcu za vas znači veliku angažovanost u okviru velike privatne firme i opterećenost brojnim obavezama. Pazite sa ne povredite skočni zglom ili koleno.

Bik

U astrološkom polju posla i novca nalaze se retrogradni Jupiter i retrogradni Crni Mesec Lilit ( erotska moć, harizma) što vas čini nedovoljno spremnim da se upustite u nov poslovni poduhvat iako imate podršku Škorpije i Jarca. Trebalo bi da sa njima obavite još jedan razgovor.

Blizanci

Kreativne zamisli zahtevaju poveći novac i veze sa uticajnim osobama. Imate i jedno i drugo a pokušavate da prođete što jeftinije i zbog toga propuštate šansu za dobrim poslom. Mnogi su se nadali saradnji sa vama a vi ste ih izneverili ili odlažete odgovor.

Rak

Mesec u Jarcu, vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa Venerom znači da je momenat da krenete sa realizacijom posla koji planirate sa nekim drugim Rakom, Jarcem ili Bikom.Rođeni krajem juna ne bi trebalo da ulazie u rasprave sa Vagom, Vodolijom ili Ovnom.

Lav

Poslovi se nagomilavaju, vi odlažete donošenje važne odluke,čekate da vam se neko javi. Trudite se da privučete pažnju jednog Ovna koji vam postavlja prilično nepovoljne uslove i kratke vremenske rokove da se odlučite. Ako ste julski Lav, nepotrebno ulazite u konflikt sa sardnika.

Devica

Merkur, planeta intelekta, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Suncem čini vas sposobnim da se bavite intelektualnim poslovima. Osećate se spremnim da uđete u nov posao sa Škorpijom. Očekujete da vam Rak ili Jarac učine uslugu u vezi sa novim projektom. Moguća vest o novcu.

Vaga

Sa ženama nemate baš dobru komunikaciju ma kog pola da ste. Potrebno je da se dogovorite sa nekim ko je za vas autoritet u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Moguća je saradnja sa Škorpijom, Bikom ili Vodolijom. Verujete da možete da se postavite autoritativno prema jednoj Vodoliji.

Škorpija

Veoma ste uticajni i uspevate da se adaptirate na nove okolnosti na poslu. Posebno je povoljan period za rođene krajem znaka ako su u poslovnoj vezi sa Devicom ili Blizancima.Bićete raspoloženi da se sretnete sa Jarcem ili drugom Škorpijom.

Strelac

Veoma ste angažovni i imate velike ambicije.Nećete moći da završite sve što ste planirali jer ćete morati da obavite razgovore koji možda neće biti naročito prijatni. Trudite se da nađete način kako da najlakše dođete do nekog novca koji vam je preko potreban za početak privatnog biznisa.

Jarac

Imate jako osećanje obaveze prema onima koji su vas nečim zadužili i koji su spremni da se i dalje angažuju na zajedničkim poslovima sa vama ali vi morate postaviti jasno svoje uslove.Nemojte nepotrebno kritikovati nikoga, čak ni Raka koji vam se možda zbog nečega zamerio.

Vodolija

Osećate se spremnim da uđete u nov poslovni  aranžman ali je potrebno da obavite razgovore sa onima na koje ćete morati da se oslanjate, naročito ako se radi o osobama visokog ranga ili o saradnicima koji su bolje upućeni u tematiku sa kojom se bavite. Imate mogućnost da proširite saradnju na inostranstvo.

Ribe

Verujete da će vam se javiti osoba koja je obećala da će to učiniti a ono što ćete od nje saznati za vas može biti prilično iznenađujuće. Dan je povoljan za druženje sa prijateljima i odlazak na put ili na neki koncert, na neki kulturni događaj. Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom ii Škorpijom.

Nema komentara

Odgovorite