Dnevni horoskop – 17.03.2013.

- -
0

Ovan

Danas biste mogli da odlučite da izvesno vreme u toku dana odvojite za izučavanje medicine ili nekih alternativnih puteva izlečenja. Moguće je da ćete se posvetiti principima zdrave ishrane, aromaterapiji, masaži ili akupunkturi. Ovo znanje bi moglo da vam unapredi kvalitet života, iskoristite maksimum iz toga.

Bik

Bićete prijatno iznenađeni tokom razgovora sa prijateljem ili emotivnim partnerom. Najverovatnije će sa vama podeliti dobre vesti vezane za njihov život. Postoji šansa da dođete do izvesne sume novca baveći se stvarima koje su vezane za vaš hobi. Ne ustručavajte se da se počastite nekom sitnicom o kojoj ste oduvek maštali.

Blizanci

Ukoliko posedujete nekretninu viška, sada je pravi trenutak da porazmislite o njenoj prodaji. Pred vama je jedna primamljiva prilika koju nikako ne biste trebali da propustite. Odluka šta da uradite sa novcem koji od toga dobijete je isključivo na vama. Ne bi bilo loše da ga uložite u pokretanje privatnog biznisa ili isti oročite.

Rak

Danas biste mogli da primite telefonski poziv od prijatelja sa kojim već duže vreme niste u kontaktu. Bićete veoma radnosni zbog toga, jer ste se najverovatnije dugo pitali šta ima novo u njegovom životu. Ne propustite priliku da zakažete skori sastanak. Toliko toga imate da kažete jedno drugom.

Lav

Danas ćete otkriti da posedujete talenat za neki neobičan, kreativan hobi. Moguće je da su u pitanju neke okultne nauke poput astrologije ili numerologije. Poželećete da što bolje probubite znanje o ovome, tako da ćete razmišlati u pravcu da posetite neku radionicu ili predavanja vezana za to. Pokušajte da nađete stručnjaka iz ovih oblasti.

Devica

Pokušajte da se danas posvatite porodici ili prijateljima što je više moguće. Neko iz vaše najbliže okoline vapi za vašom pažnjom. Ne bi bilo loše da organizujete zajedničku večeru u vašem domu. Uz hranu i piće, podelite iskustva iz proteklih dana.

Vaga

Danas možete iskusiti određene probleme vezane za tehniku ili kućne aparate. Najbolje bi bilo da ne radite ništa sami, nego da stvar prepustite stručnom licu. Imaćete uspeha ukoliko se odlučite da se posvetite edukaciji ili stručnom usavršavanju. Ukoliko ste u nedoumici, pronađite mentora ili privatnog učitelja.

Škorpija

Ako vas interesuju astrologija, numerologija ili okultne nauke, danas je idealan dan da započnete sa proučavanjem istih. Postoji mnogo osoba koje su voljne da vam pomognu i podele znanje sa vama. Postoji šansa da upoznate neke veoma interesantne ljude, i ko zna, možda ova poznanstva prerastu u prava prijateljstva. U svakom slučaju, nemate ništa da izgubite.

Strelac

Jedna ženska osoba vezana za poslovno okruženje bi mogla da vam pomogne da neke stvari sagledate iz drugog ugla. Imajte poverenja u nju, poslušajte šta ima da vam kaže. U pitanju su stvari vezane za intelektualne veštine ili nove načine za priliv novca. S obzirom da ste već izvesno vreme u deficitu sa novcem, dobro bi bilo da nešto od ovih saveta primenite u praksi.

Jarac

Možete da očekujete finansijski podsticaj do karaja ovog dana. Verovatno je to posledica nekog ugovora koji ste od nedavno potpisali ili je vezano za posao koji obavljate mimo uobičajenog. Osetićete veliku ličnu satisfakciju. Ne bi bilo loše da se posvetite vašoj kreativnoj strani, takođe.

Vodolija

Pokušajte da savladate novi kompjuterski program. U početku će vam teško ići, ali ne odustajte. Imaćete mnogo koristi od toga kasnije. Jedan član porodice zahteva vašu pažnju. Saslušajte šta ima da vam kaže. Čim želi da se posavetuje sa vama, znači da ste vi osoba u koju ima najviše poverenja.

Ribe

Danas biste mogli da steknete jedno novo prijateljstvo. Najverovatnije ćete prisustvovati nekom društvenom okupljanju; u pitanju je privatna zabava koju će organizovati vaši bližnji. Shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog. Ako je u pitanju osoba suprotnog pola, ovo prijateljstvo bi moglo da preraste u nešto više.

Nema komentara

Odgovorite