Dnevni horoskop – 17.01.2013.

- -
0

Ovan

Nemojte se iznenaditi ako danas otkrijete da posedujete neki novi talenat. On najverovatnije povezuje nove tehnologije i pisanje, slikanje ili oboje. Komunikacija sa vama bitnim ljudima je na zadovoljavajućem nivou. Uživaćete u druženju sa prijateljima – zašto ne biste otišli na večeru?

Bik

Uživaćete u razmeni mišljenja sa vama dragim ljudima. Danas je komunikacija na zadovoljavajućem nivou i spremni ste da sagledate stvari iz tuđe perspektive. Otvoreni ste za nove ideje, a s obzirom da će ovakvo stanje potrajati nekoliko dana, pokušajte da spojite lepo i korisno. Zainteresujte se za literaturu koja proširuje vaše životne vidike.

Blizanci

Uspešno kombinujete racio i intuiciju. Grupne aktivnosti koje ovo zahtevaju su za vas pravi pogodak. Okružite se ljudima koji su kreativni i slušaju svoje srce. Ne bi bilo loše da sa prijateljima provedete neko vreme baveći se nekim kreativnim stvarima, oni su voljni da saslušaju sve vaše predloge.

Rak

Grupne aktivnosti koje podrazumevaju humanitarni rad su ono na šta ovog dana treba da bacite akcenat. Raspitajte se u vašem kraju da li postoji mesto gde je vaša pomoć dobrodošla. Bićete uspešni u ovome, a sa druge strane, i emotivno ispunjeni. Ne oklevajte da uključite vaše prijatelje koji su sličnih interesovanja!

Lav

Pokušajte da više pažnje obratite na duhovne stvari. Dovoljno ste sebe davali poslu, vreme je da usporite za trenutak. Izdvojte neko vreme za sebe kako biste spoznali vaše prave želje i šta u stvari hoćete da postignete u životu. Ne ustručavajte se da potražite savet člana porodice ili prijatelja.

Devica

Ispunjeni ste na ljubavnom planu i to se odražava na sve sfere vašeg života. Imate utisak da su stvari konačno došle na svoje mesto. Zadržite ovaj osećaj što duže – on vam daje snagu da se nosite sa eventualnim poteškoćama. Potrudite se da danas odete u posetu jednoj osobi sa kojom već izvesno vreme niste u kontaktu.

Vaga

Neko zanimljiv bi danas mogao da pokuca na vaša vrata. Bio to pojedinac ili grupa ljudi, bićete odličan domaćin. Uživaćete u vremenu provedenom sa njima i razgovoru u vezi novih tehnologija ili dešavanja na muzičkoj sceni. Imate šansu da se dobro zabavite i naučite nešto novo, nemojte da je propustite!

Škorpija

Okupljanje u vašem kraju bi danas moglo da vas iznenadi. U pitanju je stvar koja se tiče vaše zajednice ili komšiluka, a koja se nije dogodila već izvesno vreme. Budite spremni na nova poznanstva i zanimljive ljude. Nije isključeno da osobe koje budete danas upoznali postanu vaši prijatelji.

Strelac

Porodične stvari će danas biti na dnevnom redu. Moguće je da do sada niste primećivali nečije nezadovoljstvo i želju za promenom. Najverovatnije se radi o potrebi jednog člana za više samostalnog odlučivanja. Svatite ga najozbiljnije, došlo je vreme da se porodične uloge redefinišu.

Jarac

Ne bi bilo loše da jednu poslovnu ponudu koju ste dobili ovih dana pažljivo razmotrite. Mnogo toga vam je nejasno, pa pre nego što donesete konačnu odluku pokušajte da stvar sagledate iz više uglova. Potražite savet od osobe u koju imate poverenja ili od stručnog lica. Kako god odlučili, ne zaboravite da bi ovo moglo da se ozbiljno odrazi na vašu finansijsku situaciju.

Vodolija

Nađite vremena da na papir stavite sve obaveze koje su pred vama. Bili ste pomalo neodgovorni u vezi važnih životnih stvari i sada se osećate prilično izgubljeno. Ne očajavajte, nije sve tako crno. Potrebno je samo malo planiranja i da odredite prioritete. Nakon toga, krenite u akciju.

Ribe

Uživate u vremenu provedenom sa ljudima, bili to poslovni saradnici ili vaši prijatelji. Zadovoljni ste međuljudskim odnosima i svesni ste važnosti timskog duha i podrške. Obratite pažnju na zdravlje, pokušajte da nađete vremena za rutinsku kontrolu. Moguće je da je previše uzbuđenja iscrrpelo vaše energetske rezerve.

Nema komentara

Odgovorite