Dnevni horoskop – 16.11.2012.

- -
0

Ovan

Mars samo što nije izašao iz vašeg znaka i krenuo ka astrološkoj kući karijere. Vreme je da svoje obaveze tako rasporedite da možete da se bavite i onim što ste davno započeli a niste završili.Pokušavate da se prilagodite na porodičnu situaciju koja vam ne odgovara.

Bik

Poslovi sa inostranstvom postaju sve interesantniji i sve izazovniji. Trudite se da nađete način kako da uskladite obaveze u zemlji i one koje biste preuzeli u odnosu na stranog partnera. Imate mnogo ideja koje želite da realizujete, potreban vam je dobar finansijer.

Blizanci

Ne odgovara vam pozicija Meseca u Jarcu. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite pitanje svojih finansija i da istvoremeno organizujete svoj život jer verovatno planirate neki dodatni posao. Moguća je saradnja sa jednim Rakom ili Jarcem koji će vam postaviti svoje uslove.

Rak

Ostajete dosledni sebi iako sva pritiskaju sa svih strana da napravite neku izmenu u svom životu. Mnogi očekuju od vas da im izađete u susret i da im učinite uslugu, na uštrb vašeg vremena i vašeg privatnog života. Dobijate poziv za sastanak sa Ribama ili Škorpijom.

Lav

Nekome je stalo da se sa vama sretne da bi razgovarali o novom poslu. Ne bi trebalo da se previše opšterećujete onim što vas duže vreme brine a što će se uz malo vaše dobro volje rešiti. Imate na koga da se oslonite iako to ne izgleda tako. Moguća je vest o novcu.

Devica

Pokušajte da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Rakom oko podele obaveza jer će vam biti mnogo lakše da svoje poslove obavljate kako treba. Atmosfera na poslu polako postaje podnošljiva jer će se neko postaviti kao autoritet.Mesec u Jarcu čini ovaj znak previše zahtevnim u odnosu na vas.

Vaga

Mesec u Jarcu donosi problem sa nekretninama ili sa članovima porodice. Osećate se usamljenim i nespremnim da se prihvatite  nekih novih obaveza koje od vas očekuju vaši bližnji kada vaše osnovne probleme nemate s kim da podelite. Osećate se pomalo usamljenim i neshvaćenim.

Škorpija

Ostajete dosledni svom stavu ali ćete ga korigovati u onoj meri u kojoj je to u vašem interesu a da ipak možete da učinite uslugu osobi koja to od vas očekuje.Možete imati uspeha u javnim nastupima u inostranstvu ili u medijma. Ide vam od ruke svaka vrsta pisanja i predvaštva.

Strelac

Vaša ambicija nije ništa manja ali energiju usmeravate i na neke pogrešne ciljeve koji su prilično nerealni bar na duži rok. Osećate se dobro u društvu onih koji vas podržavaju a moguće da ni oni ne sagledavaju situaciju realno. Dobijate poziv za sastanak od Jarca, Ovna ili Raka.

Jarac

Mesec u vašem znaku u konjukciji sa Plutonom donosi izvesnu dozu nezadovoljstva po mnogim pitanjima ali vas Pluiton ipak motiviše da o svoje probleme rešavate na praktičan način. Emocionalne dileme danas ne bi trebalo da vam oduzimaju enerigiju, posebno one koje nikada niste uspeli da rešite.

Vodolija

Svugde oko sebe vidite  tajne neprijatelje. Imate ih ali nisu uvek tajni i nisu uvek zaista neprijatelji, pre bi se moglo reći da vam ukazuju na greške za vaše dobro. Niste spremni da se menjate a to bi bilo više nego dobro i za vaš profesionalni i emocionalni status. Niste načisto šta želite.

Ribe

Javiće se prijatelj ili rođak koji dobro zna šta je za vas najbolje. Pitanje je da li ćete želeti da ga poslušate. Nemate mnogo toga da ponudite Strelcu koji očekuje od vas neku vrstu usluge. Moguć je nastavak saradnje sa jednim Lavom ili Škorpijom sa kojom imate dobar poslovni odnos.

Nema komentara

Odgovorite