Dnevni horoskop – 16.02.2013.

- -
0

Ovan

Neko u vašoj blizini danas će biti uznemiren i vi nećete moći nikako da ostvarite komunikaciju. To može da vam pokvari celodnevnu atmosferu. Verovatno ćete se pitati da li je ta osoba uznemirena zbog vas. Nemojte da vas to opterećuje. Strpite se da se sama otvori i kaže šta je muči.

Bik

Danas bi vas mogle uznemiriti neke neprijatne vesti iz daleka. To bi se moglo negativno odraziti na vaš posao ako ne budete pažljivi. Vaš um mogao bi da odluta sa posla i da doživite niz komplikacija. Pokušajte da se skoncentrišete. Sve što čujete manje je strašno nego što vama deluje u datom trenutku. Opustite se više.

Blizanci

Trenutno se nalazite na dobroj poziciji u ljubavi. Ako ste sami, vama to ne smeta i ne trudite se da to promenite. Ako pak imate partnera vi ste i u tom slučaju zadovoljni. Vi ste jednostavno neko ko prihvata sve u životu i snalazi se u svim situacijama. Neki vaš prijatelj ima novčane probleme. Ako ne možete da pomognete, makar ga saslušajte.

Rak

Danas ćete imati posetu, ali verovatno nećete biti srećni zbog toga. Osoba o kojoj se radi će biti rasejana i ćutati sve vreme, što će vama stvoriti neprijatnost. Verovatno se radi o nekome ko ima veliki problem. Probajte da razgovarate otvoreno i pomognete joj ako možete. Ako ne, nemojte joj ni zameriti.

Lav

Danas ćete putem telefona primiti neku iznenadnu vest ili informaciju o nekoj osobu koju Vi poznajete. Nemojte verovati u sve što čujete. Ako se radi o vama važnoj osobi, raspitajte se dublje i dobro razmislite da li je to istina ili samo trač, a ukoliko je neko nebitan, ni ne treba da vas zanima.

Devica

Ako ste danas planirali kupovinu, nekog luksuznog predemeta na primer, možda je vreme da to odložite za neku drugu priliku. Zvazde vam savetuju da danas nije naročito povoljan trenutak za to. Mogli biste proći loše, jer ćete potrošiti preveliku količinu novca, a nećete biti zadovoljni.

Vaga

Brige u vezi jednog člana porodice će vam danas oduzimati mnogo vremena i energije. Ova osoba najverovatnije neće da se poverava nikome, pa ni vama. Najbolje bi bilo da joj se sklonite s puta i da je ne zapitkujete previše. Kada dođe pravi momenat, vi ćete biti prva osoba kojoj će se obratiti za savet.

Škorpija

Član porodice ili komšija će vam možda reći nešto, a vama će intuicija govoriti da nije iskren. Ne mora da znači da ima loše namere, nego da želi da vas poštedi nekih negativnih osećanja. Najbolje bi bilo da ne insistirate da vam kaže istinu. Ovoga puta, zaista nema potrebe da je čujete – neće vam doneti ništa dobro.

Strelac

Prijatelj koji ima finansijskih poteškoća bi mogao danas da vam se pojavi pred vratima. Vi ga ne simpatišete preterano, a zasigurno nećete ni u buduće, s obzirom da će od vas tražiti novčanu pozajmicu. Svesni ste da pare troši na pogrešne stvari i ne želite u tome da učestvujete. Potrudite se da danas isključite telefon, ako ne želite da vas pronađe.

Jarac

Da li ste danas dobili zadatak na poslu, a bez tačnih uputstava kako da ga izvršite? Ako je tako, verovatno se osećate pomalo izgubljeno. Potrudite se da svakako tražite dodatna objašnjenja – nije poželjno da stvari radite na svoju ruku, naročito ako je u pitanju velika odgovornost. Ne radite ništa dok ne dobijete direkcije.

Vodolija

Verovatno ste uzbuđeni zbog predstojećeg putovanja, ali nisu vam poznati baš svi detalji aranžmana. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da niste dobili ono što vam je obećano. Na vreme proverite sve sitnice, ako treba i nekoliko puta. Nakon toga, jedino što vam ostaje je da uživate u predstojećim danima!

Ribe

Danas ćete provesti dosta vremena razmišljajući o vašim dugoročnim ciljevima. Šta je to što zapravo želite? Da li ste sasvim sigurni da imate pravi uivd u vaše mogućnosti i celokupnu situaciju? Ako smatrate da ste se oko nekih stvari previše zaleteli, da su vam nedostižne, ne gubite nadu. Probajte da reorganizujete prioritete i da krenete malim koracima. I najduži put počinje jednim korakom.

Nema komentara

Odgovorite