Dnevni horoskop – 16.01.2013.

- -
0

Ovan

Jedna osoba je izrazito uporna da vas osvoji. Možda vam se ne dopada baš toliko, ali vam svakako prija njena paznja. Moguće je da se vremenom vežete i da se pokrenu emocije koje su za sada prilično hladne. Oni zauzeti imaće zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Partner je rešen da vam udovolji, pred vama je romantičan period a moguć je i odlazak na kraći put. Glas od osobe iz prošlosti će vas potpuno izbaciti iz ravnoteže.

Bik

Osoba sa posla je veoma zainteresovana za vas i uskoro ćete saznati za to. Moguć je poziv za druženje izvan poslovnog okruženja. Od vas zavisi dalji razvoj situacije, razmislite šta biste želeli da vam se dogodi. Ukoliko je odbijete moguće je da ćete na sledeći poziv dugo čekati. Ukoliko niste sigurni u svoje emocije savet je da ništa ne pokušavate jer bi vaš odnos mogao da se iskomplikuje. Oni zauzeti imaju pred sobom stabilan period sa voljenom osobom. Potrebno je da imate više inicijative i da unesete nekakve promene u vašu vezu.

Blizanci

Osoba koja vam se dopada prilično je neozbiljna i nikako ne znate na čemu ste. Imate utisak kao da se poigrava sa vama a da zapravo ništa ozbiljnije i ne želi. Savet je da se povućete i da njoj prepustite inicijativu. Oni zauzeti sada nisu u toliko povoljnom periodu. Oboje ste dosta nervozni i lako ulazite u sukobe i rasprave. Smislite način kako da osvežite vašu vezu i kako da vam bude interesantnije. Druženje sa zajedničkim prijateljima bi bilo dobro rešenje u narednom periodu.

Rak

Ukoliko ste sami postoji mogućnost upoznavanja veoma markantne osobe, verovatno na javnom mestu. Moguće je da ćete tu osobu upoznati preko prijatelja, kroz večernji izlazak. Ovo bi mogao da bude početak ozbiljne veze koja ima perspektivu u budućnosti. Oni zauzeti biće zadovoljni svojim odnosom sa voljenom osobom. Partner je veoma pažljiv i brižan u poslednje vreme, dobijate konstantno dokaze njegove ljubavi. Ukoliko je ovo duža veza postoji mogućnost zajedničkog života ili braka.

Lav

Osoba koju poznajete kroz posao ponovo se vraća u vaš život. Prilično ste nepoverljivi kada je ona u pitanju jer nikako ne znate šta stvarno ona misli i oseća i kakve su zaista njene namere. Ipak, nešto vas neodoljivo vuče da ponovo uđete u tu priču. Potrebno je da budete strpljivi, što vama i nije baš svojstveno. Verovatno ta osoba nema baš raščišćenu emotivnu situaciju ili je pak nešto drugo u pitanju. Oni zauzeti su u povoljnom periodu, tu i tamo su prisutne nesuglasice ali ništa ozbiljno.

Devica

Sada ste u povoljnom periodu za ljubav, postoji mogućnost vraćanja na staru vezu koja je u jednom trenutku prekinuta i to verovatno vašom krivicom. Sada je povoljan period da se situacija izgladi i da započnete nešto novo, kvalitetnije. Bitno je da imate inicijativu i da dokažete voljenoj osobi kako vam je zaista stalo do nje. Potrudite se. Oni zauzeti su u povoljnom periodu. Voljena osoba vam je privržena i od vas očekuje da se malo više potrudite. Odlazak na put bi bio pravi izbor za vas dvoje.

Vaga

U poslednje vreme ste u u nedoumici kada je vaš partner u pitanju. Izdešavale su se neke stvari koje su vam poljuljale poverenje i uzdrmale emocije. Pustite da ovaj negativan uticaj prođe i pružite voljenoj osobi šansu da ispravi neke stvari. Nije baš sve tako crno kao što mislite. Oni zauzeti mogu ući u razne prepirke i nesuglasice sa voljenom osobom. Samo zatežete situciju koja je već neko vreme nestabilna. Neke stvari morate da prihvatite ukoliko mislite da ostanete zajedno.

Škorpija

Ukoliko ste sami očekujte uskoro poznanstvo sa jednom markantnom osobom koju ćete najverovatnije sresti kroz poslovnu saradnju. U pitanju je osoba koja je zauzeta ali pritom neodoljivo dopadljiva pa ćete teško moći da odolite. Posao i ljubav su povezani u narednom periodu, često ćete je sretati i ostaviće veoma snažan utisak na vas. Postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu kao i mogućnost da se veoma zaljubite. Oni zauzeti su u povoljnom periodu. Dobro se slažete sa voljenom osobom koja vas u poslednje vreme u svemu podržava.

Strelac

Ukoliko ste slobodni ovih dana ćete upoznati nekoliko zanimljivih osoba i svakako postoje predispozicije da vam se jedna veoma dopadne. Sve je još na samom početku mada postoje predispozicije da ubrzo uđete u emotivnu vezu. Zauzeti Strelčevi ulaze u nepovoljan period. Mogući su sukobi kao i svađe koje mogu dovesti do prekida veze. Budite oprezni u narednom periodu, pokušajte to da izbegnete.

Jarac

Povoljan je period za ljubav kako za slobodne tako i za zauzete. Slobodnim Jarčevima smeši se ljubav sa osobom koju ste nedavno upoznali, najverovatnije preko prijatelja. Uskoro započinje ljubavna romansa u kojoj ćete veoma uživati. Oni zauzeti se dobro slažu sa svojim partnerima i postoji mogućnost odlaska na put, zajedno sa voljenom osobom. Ako otputujete odlično ćete se provesti. Takođe, one veze koje su duže i ozbiljnije lako se mogu završiti zajedničkim životom ili brakom.

Vodolija

Uskoro srećete jednu zanimljivu osobu koja će vam se veoma dopasti. Verovatno ćete je upoznati preko prijatelja, moguće kroz nekakv izlazak. Za sada je to samo prijateljstvo koje ima tendenciju da se pretvori u nešto više. Oni zauzeti su upali u jedan period monotonije. Voljena osoba se čudno ponaša i često je mrzovoljna i neraspoložena. Bilo bi odlično da o svemu iskreno porazgovarate i utvrdite problem koji je prisutan već izvesno vreme.

Ribe

Odličan period za ljubav, naročito za ljubavi koje su tajne. Voljena osoba će vas ovih dana veoma iznenaditi i oraspoložiti, moguć je i iznenadni odlazak na kraći put. Sve u svemu ovaj će vam period doneti mnoga zadovoljstva, bićete srećni i raspoloženi. Oni zauzeti su takože u povoljnom periodu. Vaš partner je izuzetno raspoložen i stalno vam ukazuje paznju. Moguća je poseta prijatelja sa kraćeg puta ili pak odlazak na put.

Nema komentara

Odgovorite