Dnevni horoskop – 15.11.2012.

- -
0

Ovan

Veoma je moguće da ćete danas dobiti neke dobre vesti. Šta god da je to trebalo bi da Vas učini veoma srećnim i da donese hiperaktivnost koja neće dozvoliti da sedite. Možda ćete poželeti da izađete napolje u brzu šetnju kako biste se oslobodili jednog dela energije. Ovo bi Vam moglo doneti puno optimizma kada je budućnost u pitanju. Uživajte u večernjim časovima.

Bik

Vaša mašta vinuće Vas u nebesa danas. Moguće je da ćete zamisliti nove divne planove za budućnost. Možda ćete dobiti neki novac. Postoji mogućnost za povišicu kada je plata u pitanju. Dozvolite svojoj mašti da luta slobodno. Tokom narednih dana napravite listu svojih opcija. Odstranite one koje su neizvodljive. Ne žurite sa donošenjem odluke.

Blizanci

Vaš um mogao bi biti u službi drugih danas. Sasvim dobro ste radili za sebe tako da razmišljate kako da podelite svoju dobru sreću sa drugima. Prijatelji možda imaju ideju za organizovanje grupe u koju bi i Vi mogli biti uključeni. Pre nego što prihvatite ovaj poziv budite sigurni da zaista želite to da radite. Svakako da ne želite da budete slaba karika i da razočarate ostale.

Rak

Pitanja karijere verovatno se sasvim dobro odvijaju za Vas, ali možda niste sigurni da li želite da nastavite istim putem. Moguće je da razmišljate i o drugim opcijama, možda o nekim koje ste uvek želeli da probate, ali nikada niste bili u poziciji da to ostvarite. Ne osećajte kao da morate to sada da učinite. Imate sasvim dovoljno vremena. Ne žurite dok god ne budete sasvim sigurni.

Lav

Da li planirate da prisustvujete predavanju ili nekoj vrsti radionice? Ovo je veoma pogodan dan za to. Vaš um i emocije rade zajedno kako bi Vam osvetlele put. Vaš zdrav razum radi na veoma visokom nivou, tako da je ovo odlična prilika za praktične odluke. Komunikacija sa osobama koje dele Vaša interesovanja trebalo bi da bude zadovoljavajuća i veoma korisna.

Devica

Inspiracija i uvid koji dolaze kroz Vaše snove mogu doneti podticaj kako biste održali karijeru na pravom putu Moguće je da ste razmišljali o nekoliko različitih ideja u poslednje vreme, ali ono što ćete danas shvatiti motivisaće Vas da delujete. Formulišite strategiju pre nego što počnete. Sve dok se trudite da ostanete fokusirani, efikasni i praktični šta god da odlučite danas verovatno će funkcionisati.

Vaga

Komunikacija sa Vašim ljubavnim partnerom danas bi mogla biti više psihička nego verbalna, iako će svaki razgovor biti veoma iskren, otvoren i zadovoljavajuć. Podelićete svoja osećanja kao i ideje do kojih ste došli kroz čitanje. Zajedničko putovanje moglo bi biti tema vašeg razgovora. Odmor u dvoje doneće osećaj većeg jedinstva i razumevanja. Iskoristite to.

Škorpija

Ideje za kreativne projekte koje bi Vam mogle doneti više novca prolaze kroz Vaš um danas. Možda ih ima toliko mnogo da želite da ih zapišete kako nijednu ne biste zaboravili. Diskusije sa prijateljima i pratnerom doneće još više ideja. To je odlično, samo neka dolaze. Kasnije u njima potražite određeni smisao. Ono što bi sada trebalo da bude važno je da ih zapišete.

Strelac

Postavite romansu na vrh svoje liste prioriteta danas. Razgovor sa partnerom mogao bi da sredi Vaša osećanja kada je veza u pitanju. Moguće je da ćete otkriti neka nova zajednička interesovanja što je svakako dobar znak za budućnost. Ne dovodite sebe u iskušenje da ukažete partneru na greške. Samo mu tiho saopštite ono što Vam je potrebno.

Jarac

Mladi posetilac izvućiće ono najbolje iz Vas danas. Da li ste spremili neku ukusnu hranu za svoje goste? Kada želite možete biti izuzetan domaćin tako što ćete zabavljati goste pa čak ih i oduševiti nekim svojim postupcima. Zauzvrat oni će biti savršeno društvo. Ovo bi trebalo da bude dobra pauza za Vas jer volite da budete društveni. Moguće je da ćete dobiti određenu pošiljku tokom današnjeg dana.

Vodolija

Današnja organizacija posvećena duhovnim aspektima života otvoriće Vam mnoga vrata. Ovo bi moglo da bude od posebnog interesa za Vas i partnera. Verovatno ćete želeti da izađete i prošetate malo. Možda upoznate neke nove interesantne ljude, čujete neke fascinantne ideje ili otkrijete neku novu knjigu. Uveče budite spremni za zabavu.

Ribe

Danas je potrebno da obratite pažnju na finansijska pitanja. Možda je potrebno da pronađete neki dodatni novac za popunjavanje bankovnog računa ili budžeta. Velike su šanse da ovo nije neka velika suma novca, ali je za Vas sada dovoljna da napravi razliku. Pobrinite se za to, a zatim se prepustite odmaranju i opuštanju u okviru doma. Verovatno nemate želju da izađete u grad, ali ćete svakako uživati u večernjim časovima.

Nema komentara

Odgovorite