Dnevni horoskop – 15.04.2013.

- -
0

Ovan

Neki društveni događaji, vezani za posao kojim se bavite, omogućavaju vam kontakte sa zanimljivim ljudima. Najverovatnije su u pitanju osobe iz inostranstva. Logično razmišljanje i filozofski stav koji imate, privlači mnoge – svi žele da čuju šta imate da kažete. Mogli biste da steknete bitne kontakte. Neka vam pri ruci bude beležnica.

Bik

Ideje koje imate će vam danas biti od velike koristi – povećaćete efikasnost i sve obaveze sa lakoćom ispunjavati. Vaš um je u isto vreme i praktičan i logičan. Najviše postižete ukoliko danas radite sami. Ukoliko to nije moguće, svakako ćete biti uspešni u aktuelnom poslu. Iskoristite maskimum iz ovog dana.

Blizanci

Veoma je moguće da ćete prisustvovati ne na jednom, nego na nekoliko društvenih okupljanja. Neko od vaših poslovnih kolega će biti sa vama. Konverzacija je fokusirana na poslovne predloge i, generalno, na ekonomsku tematiku. Bićete u prilici da prikupite mnogo korisnih ionformacija. Ne zaboravite da neke od njih pribeležite. Biće vam od velike koristi kasnije.

Rak

Više volite da se bavite intelektualnim, nego praktičnim stvarima, ali danas će jedna, baš praktična, zahtevati vašu pažnju. Najverovatnije se tiče vašeg doma; izgleda da mu je potrebno spremanje i sitne popravke. Da bi vam vreme brže prošlo, u to uključite članove porodice. Dobrodošla je i pomoć prijatelja koji nemaju druge obaveze.

Lav

Jedna starija osoba bi vas mogla kontaktirati, uživo ili putem telefona, i zatražiti savet od vas. Jasno, logično razmišljanje vam pomaže da i vaša intuicija dođe do izražaja, pa ujedno možete i sebi da pomognete. Vaši lični interesi će takođe biti zadovoljeni. Pred vama je jedan uspešan dan.

Devica

Fokusiranje na logiku vas vodi ka društvenom, poslovnom ili finansijskom napretku. Vaše organizacione sposobnosti su danas na vrhuncu. Mnoge stvari su vam jasnije nego ranije. Papirologija vam danas predstavlja izazov, ali ne postoji ništa sa čime nećete moći da izađete na kraj. Posvetite se poslovnim izazovima koliko još danas.

Vaga

Danas ćete biti posebno komunikativni. Koncentracija, logično razmišljanje i visoka sposobnost da svoje ideje sprovedete u delo doneće vam korist i napredak, bilo da se radi o poslovnom ili o ljubavnom životu. Slobodno stanite pred druge i otvoreno recite sve što želite i sve što ste zamislili. Ovo je veoma povoljan dan za vas, iskoristite ga maksimalno.

Škorpija

Ljudima iz vaše okoline danas ćete delovati zamišljeno i nelogično bez obzira na vaš uobičajeno racionalan i prizemljen pogled na svet. Vas ustvari muči neki problem, a pošto ga krijete duboko u sebi, on sve više i više izbija na površinu. Nemojte zataškavati stvari, otvoreno priznajte šta vas muči i rešite to. Unutrašnji mir je ipak najvažniji.

Strelac

Danas će vam se iznenada javiti potreba za novcem i poslovnim napretkom. Ostanite racionalni. Ako je to realno moguće, uradite nešto korisno po pitanju onoga što želite. Ali nemojte se zanositi. Ostanite prizemljeni i ne dozvolite da vam želje odlete suviše daleko iznad mogućnosti. To bi moglo do kraja dana potpuno da vas razočara i indisponira.

Jarac

Danas će vam intuicija biti na zavidnom nivou i bićete u prilici da je kvalitetno iskoristite. To može značiti napredak u karijeri, unapređivanje ličnih ciljeva ili pomoć prijatelju. Vi jednostavno vidite šta je to što ljudi žele i osećaju i na osnovu toga dobijate sve što želite. Veče vam donosi romantični susret. Ako ste slobodni, verovatno ćete upoznati neku iteresantnu osobu.

Vodolija

Prijatelji ili neka grupa poznanika danas će poželeti vašu pomoć i savet za napredak. Vi ste kao stvoreni za to. Zavrnite rukave, postavite se na pijadestal i podelite svoje tajne i veštine za uspeh sa njima. Nemojte samo u silnoj želji da pomognete drugim ljudima zanemarite svoje sopstvene ciljeve i obaveze. Zapamtite da ste vi na prvom mestu, pa tek onda svi ostali.

Ribe

Zanimanje za napredak i karijeru, danas će biti posebno naglašeni. Imaćete specijalno izraženu sposobnost i interes za biznis i rešavanje finansijskih problema. Sve što budete odlučili i zamislili danas, završiće se uspešno i u vašu korist. Povežite se sa nekim ko je iskusan i kome verujete. Rezultati će biti iznenađujuće pozitivni.

Nema komentara

Odgovorite