Dnevni horoskop – 14.11.2012.

- -
0

Ovan

Dan nakon pomračenja Sunca, imate potrebu da napravite neku značajniju promnu u životu, naročito u vezi sa saradnjom sa strancima za koju mislite da bi bila uspešna. Ako dobijete poziv od nekog na koga niste računali, verovatno ćete se oduševiti, posebno ako dolazi od Ovna ili Strelca.

Bik

Moguć je razgovor o novcu i verovatno ćete uspeti da dogovorite saradnju koja će biti uspešna. Računate na podršku jednog Raka koji ima tesne veze sa strancima ili često putuje u inostranstvo. Pokušavate da poboljšate odnos sa Škorpijom, Lavom ili Ovnom i ponudićete im neki oblik saradnje.

Blizanci

Ulazak Meseca u astrološko polje partnerskih odnosa tokom dana donosi ponudu od strane Raka u vezi sa poslom za koji niste sigurni da li bi vam odgovaraoi da li ga želite.Nekome je veoma stalo da sa vama obnovi saradnju ili da vas uveri u svoje dobre namere. Moguće da ćete poverovati u ono što želite jer je Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu pa ne rezonujete baš najbolje.

Rak

Mesec, vladalac vašeg znaka tokom dana prelazi preko retrogradnog Merkura, simbola komunikacije, razgovora, ugovora i biznisa. Neki čudan predlog koji budete dobili u vezi sa nastavkom saradnje ili u vezi sa nekim novim poslom ne treba da prihvatite bez konsultacije sa pravnim licem, moguće da se u tome krije neka zamka za vas.

Lav

Ka Suncu, vladaocu vašeg znaka koji e prethodnog dana bio pomračen što se još uvek oseća u vidu neracionalnih odluka i pogrešno usmerene energije ide retrogradni Merkur. Društvo vam nije baš sjajno, ne vodite mudre razgovore,energiju trošite ni na šta što bi moglo da rezultira uspehom.

Devica

Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg znaka u susretu sa Mesecom koji će preći preko njega može doneti sukob na radnom mestu, naročito ako ste okruženi ženama ili ako žene prave tračeve u vezi sa kolegom koji je izuzetno zgodan. Ne mešajte ljubav i posao, mislite na sebe i svoje poslovne interese.

Vaga

Osećate se neprijatno u situaciji ukojoj treba da nešto presudite ili da budete ona strana koja odlučuje ili procenjuje nešto, moguće da će vas pozvati da stanete na jednu od „zaraćenih“ strana. Uspećete da se na fini način izvučete iz toga ali će vam to i jedni i drugi zameriti.

Škorpija

Vaš znak je „opkoljen“ planetama sa svih strana. Rođeni u prvoj dekadi pod uticajem Saturna, kao mravi, vredno rade na ostvarenju svog cilja, rođeni u srednjoj dekadi znaka još uvek osećaju uticaj pomračenja Sunca od prethodnog dana a rođeni pred kraj znaka su pod uticajem retrogradnog Merkura, pa donose pogrešne odluke.

Strelac

Osećate se sjajno u društvu drugih vatrenih znakova koji vas podržavaju i smatraju da ste bna pravom putu ka uspehu. Trudite se da dobijete ono što vam pripada, verovatno ste spremni da to tražite i zakonskim putem.Ne slušajte one koji vas nagovaraju na nešto za šta niste sigurni da je za vaše dobro.

Jarac

Danas budite oprezni u svakom pogledu. Mislite na sebe i svoje interese, nemojte dozvoliti da vas okupiraju brige drugih a biće onih koji će vam dosađivati sa željom da im pomognete da ih reše. Mnogi vam daju različite savete u vezi sa onim što vas opterećuje, slušajte svoj unutrašnji glas i po nekog Raka.

Vodolija

Osećate priliv pozitivne energije i rešeni ste da bar razmislite o onome što vam je pričao jedan Lav ili predlagao kao mogućnost za prevazilaženje vašeg ili zajedničkog problema. Ne želite da se poveravate Ovnu ali bi vam društvo Raka ili Strelca i te kako dobro došlo. Ne ulazite u raspravu sa Jarcem.

Ribe

Imate veliku potrebu za iskazivanjem svojih talenata, ideja i principa. Mnogi vas podržavaju a vi ste sa Marsom u astrološkom polju karijere verovatno svesni da ostavljate dobar utisak i na kolege iz inostranstva. Trudite se da nađete neko razumno rešenje za problem koji vam izgleda malte ne nerešiv.

Nema komentara

Odgovorite