Dnevni horoskop – 13.11.2012.

- -
0

Ovan

Danas je ugroženo astrološko polje koje simbolizuje novac koji zarađujete preko partnerskih odnosa, i to naročito u okviru privatnog biznisa. Situacija iz doma, naročito ako neko od vaših bližnjih ima neke nerealne prohteve, mogla bi se loše odraziti na vaš nervni sistem.

Bik

Ceo dan bi trebalo da budete maksimalno smireni i da ne dopustite sebi da vas ponesu neke nerealne želje. Pomračenje Sunca u prvi plan stavlja snagu Meseca, planete koja ima velikog uticaja na vas pa možete pomisliti da je moguće i ono što nije ili što neće biti dobro po vas ako na tome budete insistirali.

Blizanci

Vaša očekivanja su velika ali konkurencija vam sprema neku vrstu „zamke“. Problem sa kojim ste suočeni odnosi se između ostalog na vaš nervni sistem koji je dosta destabilizovan kao i relativno naglašena fizička iscrpljenost. Zbog svega toga možete biti suočeni sa problemima koje ne očekujete.

Rak

Vaša potreba da dokažete da ste u pravu ili da imate dobre namere prema nekom neće biti rado prihvaćeni.Moraćete da se maksimalno adaptirate na trenutne uslove rada ili na atmosferu u porodici koja je prilično naporna za vas. Od vas se očekuje da pružite više nego što možete u svim sferama života.

Lav

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg znaka u kasnim večernjim satima može doneti neraspoloženje zbog nečega što ste propustili da uradite ili možete čak imati osećanje kajanja ili griže savesti. Na poslovnom planu se uzdržite od bilo kakvih prebrzo donetih zaključaka ili sklapanja ugovora.

Devica

Vladalac vaše astrološke kuće intuicije i bolesti je „napadnuto“, tj.Sunce je pomračeno od strane Meseca. Za vas bi to mogao biti dobar signal da niste na pramo putu kada slušate svoj unutrašnji glas i da bi trebalo da imate više sluha za ono što vam govore vaši bližnji, članovi porodice i prijatelji.

Vaga

U astrološkom polju posla i novca dolazi do pomračenja Sunca pa će neka ženska osoba iz vaše okoline na koju ste upućeni kako na poslu tako u privatnom životu, Bik, Rak ili Ribe biti sklona da se previše oslanja na vas.Pokušaćete da rešite zajednički problem na prijateljski način ali bolje izbegnite ozbiljne razgovore.

Škorpija

Sunce, vladalac astrološke kuće posla pomračeno od strane Meseca ali vama kao vodenom znaku to može značiti da „dok nekom ne smrkne nekom (vama) ne svane“. Jednom rečju, iskoristite povoljan momenat za tajni razgovor sa nekim ko od vas očekuje podršku, novac ili važnu informaciju.

Strelac

Loš saveznik vam je vaša intuicija i vi ste jedan od znakova koji bi danas trebalo da što manje priča, posebno o nastupajućim poslvima, da se što manje obavezuje u pogledu nekih novih poslova. Danas je bolje posmatrati i slušati nego bilo šta pričati.

Jarac

Tražite podršku i razumevanje na sve strane ali malo ko je voljan da vam pokaže svoju naklonost. Ostavljeni ste sami sebi jer je astrološko polje prijatelja opterećeno pomračenjem Sunca pa i oni muku muče sa svojim problemima. Situacije nije ni približno toliko loša kako vam se čini.

Vodolija

Pokušavate da spasete šta se spasti da i pošto ste na neki način saterani u ćorsokak tražite zaštitu od Raka, Bika ili neke vama bliske ženske osobe koja vam je uvek bila naklonjena ma kako vas kritikovala. Pokušajte da imate više razumevanje za Lava koji vas je uvek u svemu podržavao, sada ste vi njemu potrebni.

Ribe

Za vaš znak pomračenje Sunca u astrološkom polju visokogo obrazovanja i inostranstva može značiti odlaganje nekih planova i potrebu da rešite probleme sa kojim ste duže vreme bili suočeni. Na mudar način, uz  pomoć Bika, Jarca ili Raka doći ćete do rešenja koje vam je u stvari na dohvat ruke.

Nema komentara

Odgovorite