Dnevni horoskop – 13.01.2013.

- -
0

Ovan

Mesec tokom dana prelazi preko Marsa, vladaoca vašeg znaka i donosi želju za eksponiranjem jer se obe planete nalaze u Vodoliji, znaku javnosti. Dobar aspekt sa Jupiterom i Crnim Mesecom Lilitom u Blizancima pogoduje onima koji imaju nekakve veze sa javnim nastupima.

Bik

Moguć je interesantan susret sa nekim ko će imati šta da vam predloži, moguće neki projekat koji će vas zaintrigirati. Tranzit Meseca preko Marsa u vašoj astrološkoj kući karijere donosi susrete, posebno sa osobama koje su prisutne u javnosti ili često putuju u inostranstvo.

Blizanci

Jupiter u vašem znaku ne dolazi do punog izražaja zbog čega ćete morati da taktizirate, čak i sa onima sa kojima se inače dobro razumete. Moguća je interesantna ponuda od Vodolije ili Strelca. Otvoreni ste za neke nove ideje i razmišljate o mogućnosti novog posla koji bi podrazumevao znanje stranih jezika.

Rak

Naporan dan za one koji imaju dosta posla i koji nisu spremni da se usavršvaju, posebno ne u okviru nekih novih tehnologija. Ako želite da se ne nervirate zbog nekih nebitnih pitanja koja može umesto vas da reši neko drugi, budite praktičniji.Mogući neočekivani dobici ili vest o novcu na koji dugo čekate.

Lav

Verujete u mogućnost ostvarenja projekta u saradnji sa nekim koga ste upoznali posredstvom Vodolije ili Raka. Veze sa umetnicima, sportistima ili izuzetno ambicioznim osobama donose nove mogućnosti kada je u pitanju proširenje saradnje sa strancima.

Devica

Pozicija Venere u Jarcu donosi vam nove mogućnosti u vezi sa nastavkom saradnje, posebno u domenu umetnosti. Ako se bavite muzikom ili imate priliku da se dogovorite oko novog velikog projekta, verovatno ćete postaviti svoje uslove koje neće tako lako svi prihvatiti.

Vaga

Prelazak Meseca  preko Marsa tokom poslepodneva može za vas značiti promenu plana ili veću dozu entuzijazma, naročito kada je u pitanju  posao sa nekim s kim se dobro razumete i već imate dobro iskustvo u zajedničkoj saradnji. Ako se radi o Strelcu lako ćete se o svemu dogovoriti.

Škorpija

Pluton vladalac vašeg znaka, planeta logike i ,moći, harizme u napetom aspektu sa Uranom planetom promena i, donosi vam neprilike u saradnji sa Ribama ili Strelcima ako ne znate šta hoćete. Susret sa Lavom  može značiti da će pokušati da vas ubeđuje da prihvatite njegovu ponudu.

Strelac

Nemojte oklevati da pozovete Raka, Ovna ili Vodoliju čak i ako sa njima nemate sjajne odnose.Oni će vam razjasniti razne nedoumice koje moguće imate u vezi sa privatnim poslom koji želite da započnete.Moguć je početak novog posla koji će za vas biti veoma naporan.

Jarac

Trudite se da nađete najbolje rešenje za spor koji nikako da rešite a tiče se jednog Raka, Bika ili Strelca. Smatrate da se mnogi mešaju u vaše poslove i da bi bilo najbolje da se postavite drugačije prema onima koji vam postavljaju nemoguće zahteve.Potražite savet od jedne Škorpije.

Vodolija

Rođeni  sredinom znaka pod izazovni su uticajem Meseca, planete emocija koji može doneti mnogo toga dobrog, naročito u saradnji sa strancima. Ako vam se dopada ideja o novom projektu u kome biste sarađivali sa Strelcem moraćete da se postavite autoritativno.

Ribe

Očekujete vesti iz inostranstva od nekoga ko je veoma originalan u svojim zamislima i vas je zaianteresovao svojim idejama za neki nov projekat. Bićete primećeni u nekom većem društvu gde ćete sresti kolegu iz mladosti sa kojim ćete imati o čemu da pričate.

Nema komentara

Odgovorite