Dnevni horoskop – 12.12.2012.

- -
0

Ovan

Okultizam, alhemija ili astrologija mogu da pobude Vaša intresovanja danas. Možda ćete prisustvovati predavanju ili radionici o ovim temama ili ćete se prijaviti za dodatne časove. Vaše razmišljanje je veoma izoštreno tako da šta god odlučite da učite naučićete mnogo brže i lakše. Od čitanja i eksperimentisanja sada možete imati posebnu korist.

Bik

Prijatelji koji su uključeni u umetnost ili nauku želeće da se okupe danas, možda da razmene nekoliko ideja. Trebalo biste se osećati inovativno. Verovatno imate puno toga da doprinesete. Grupne aktivnosti bi se trebale pokazati kao veoma zadovoljavajuće posebno one koje se odnose na humanitarna nastojanja. Ovo obećava zauzet i podsticajan dan. Ne pokušavajte da uradite previše i da se iscrpite.

Blizanci

Pokušajte danas da se ne ističete puno. Svaka pažnja koju usmerite ka nečemu činiće Vas sumnjivim. Ne verujte u motive onih koji zapitkuju previše ili osoba koji su suviše zainteresovani za sve što radite. Ovo nije naročito pogodan dan za započinjanje novih projekata ili uspostavljenje novih poznanstava. Prepustite se potrazi za sopstvenim interesovanjima.

Rak

Danas možda imate mnogo planova za budućnost. Ideje bi se mogle pojaviti brzo i iznenada. Možda će Vam biti teško da se odlučite koja je najfunkcionalnija. Trebalo biste da budete posebno inspirisani, inovativni i puni entuzijazma. Ovo je veoma pogodan dan da napravite određene planove i formulišete ideje za kreativne projekte.

Lav

Posle noći koju ste loše prespavali i imali čudne snove možda osećate ravnodušnost i nedostatak motivacije. Saberite se. Moguće je da ćete naići na mogućnosti koje ćete želeti da iskoristite. Očekujte da ćete doći do nekih zanimljivih ideja. Možda će Vam nivo energije biti nestalan. Jedite pravilno i ostanite fokusirani kako biste na najbolji način iskoristili planetarnu energiju.

Devica

Promena raspoloženja i iritantno ponašanje moglo bi Vam privremeno doneti neslaganje sa partnerom. Možda Vas je neko ne namerno uvredio. Očekujte da će komunikacija biti zategnuta. Najbolje bi bilo da izađete u prirodu sami i zabavite se mlao. Na ovaj način možete se oslobodite negativne energije. Kada ponovo vidite svog partnera opet ćete biti ona stara šarmantna osoba.

Vaga

Očekujte da će Vas danas inspiracija pogoditi kao grom iz vedra neba. Vaša mašta, inovativnost i genijalnost su na veoma visokom nivou. Šta god da osmislite ili otkrijete trebalo bi da privuče dosta pozitivne pažnje. Moguće je da ćete se osećati pomalo uznemireno zato se potrudite da ostanete staloženi i ne previše usplahireni ako naletite tu i tamo na poneku prepreku na putu.

Škorpija

Pomoć na kreativnim projektima u smislu rada ili promocije može doći iz neočekivanih izvora što će uvećati Vašu inspiraciju. Ovo je odlično vreme da prezentujete javnosti sve što ste uradili ili onima koji su zainteresovani. Osećate se posebno inovativno i trebalo biste da iskoristite većinu toga. Možda ćete biti iznenađeni onim što ste postigli.

Strelac

Danas ćete možda biti domaćin nekih grupnih aktivnosti ili sastanka u Vašem domu. Veliki broj zanimljivih osoba mogao bi da prisustvuje ovome. Neki od njih možda će želeti da podele svoje ideje sa Vama. Ovo je veoma pogodan dan da radite na ostvarivanju finansijskih ciljeva u svoju korist ili korist onih koji Vam mnogo znače. Ako je prikupljanje sredstava problem, sada biste trebali da dođete do nekih velikih planova.

Jarac

Uznemirujuć telefonski poziv, možda u vidu vapaja za pomoć, mogli biste danas dobiti od rođaka ili bliskog prijatelja. Opremljeniji ste više nego obično da pomognete nekome u nevolji, ali pokušajte da ostanete objektivni. Određena osoba možda preuveličava situaciju ili je zbunjena svojom pravom prirodom. U stvari, sve komunikacije mogu biti zbunjujuće. Možda će Vam biti teško da razdvojite strah od stvarnosti.

Vodolija

Eksperimenti sa računarom ili drugim tehnoogijama mogli bi otkriti skriveni talenat koji niste znali da imate. Mogli biste se odlučiti da razvijete ove veštine iz razloga što bi Vam to moglo pomoći da uvećate svoje prihode. Očekujte pomoć od prijatelja kako u ovoj tako i u drugim oblastima. Do kraja dana osetićete se fokusiranije nego što ste ranije bili.

Ribe

Vaš um razmišlja hiljadu na sat. Različite ideje, interesovanja, ciljevi ili projekti mogli bi da prolaze danas kroz Vašu glavu. Zapišite ih! Nakon toga pregledajte spisak kako biste uvideli koje ideje su izvodljive, kojima možete odmah pristupiti, a koje treba da ostavite za kasnije. Izađite u dugačku šetnju predveče kako biste razbistrili glavu i mogli lepo da zaspite kasnije.

Nema komentara

Odgovorite