Dnevni horoskop – 12.11.2012.

- -
0

Ovan

Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag a zatim ste možda bili u malo zategnutiijim odnosima nego što ste mislili da je ikada moguće. Nemojte ponavljati greške iz prošlosti. Pruža vam se prilika da popravite odnos sa Strelcem ako u nečemu popstite.

Bik

Raku i Škorpiji je stalo da vas nagovore da pristanete na zajedničku saradnju. Osluškujete  šta se o njima priča, da li su pouzdani i nemojte dopustiti nikome da vam nameće svoje želje, potrebe i da vam remeti planove ma o kome da se radi.Vodite više računa o svojoj ishrani.

Blizanci

Dobijate ponudu u vezi sa poslom u privatnoj firmi, moguće da se radi o marketinškoj agenciji ili o finansijskoj instituciji. Nekome je stalo da se dogovori sa vama u vezi sa poslom koji bi vam omogućio da se češće pojavljujete u javnosti. Imate mogućnost susreta sa Rakom ili Devicom.

Rak

Dobri odnosi sa   Škorpiojom i Jarcem vas čine optimistiom u pogledu poslova koje treba što pre da obavite. Moguće da se radi o poslu zbog koga bi trebalo da putujete. Ukoliko vaš posao zahteva pojavljivanje u javnosti, bićete uspešni. Mogouća je vest o neočekivanom dobitku.

Lav

Trebalo bi da se prilagodite potrebama  posla i kolege koji  računa na vas. Ako se radi o Blizancima, Devici ili Raku pokažite malo više strpljenja za njih jer će vam se to višestruko isplatiti. Moguća je saradnja sa osoboma koje sarađuju sa strancima.

Devica

Dobro se slažete sa  Rakom, Škorpijom ili Ribama koji pokazuju razumevanje za vaše ambicije i sa onima koji su spremni da vam pomognu da rešite dilemu u vezi sa karijeom. Uglavnom svima namećete svoj tempo a drugi vas teško u tome prate.Ne ulaziate u raspravu sa Jarcem ako nemate jake adute.

Vaga

Ne verujete svakome ako vam kaže da vam je prijatelj ili da želi da podrži vašu karijeru. Prilično ste sumnjičavi, posebno prema vazdušnim znacima. Budite spremni da se, ako je potrebno upustite u oštru polemiku sa Vodolijom ako mislite da ugrožava vaše interese.

Škorpija

Pokušavate da nekome nametnete svoj stil a ako se radi o Raku ili Biku verovatno ćete imati sa njima dosta problema. Ne samo da nećete biti u stanju da im dokažete nešto što je u njihovom a i vašem interesu,nego je moguć konflikt i oko nekih neraščišćenih pitanja iz prošlosti.

Strelac

Smatrate da bi poslovni partner trebalo da održi obećanje u vezi sa isplatom posebno ako se radi o Blizancima ili Devici. Moguće je da ćete potražiti nečiju zaštitu, savet ili ćete se direktno suočiti sa onim koji vam duguju. Mnogima smeta vaš uspeh i niko ne vidi koje napore ulažete da biste ga postigli.

Jarac

Očekujete poziv iz inostranstva ili povoljnu vest u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno.Iako pokušavate da ostavite utisak energične osobe u stvari mnogo se ne trudite da situaciju rešite  na radikalan način. Nemojte nikome unapred nagoveštavati kakve korake nameravate da preudzmete.

Vodolija

U  večernim satima možete imati neprijatan razgovor sa Ovnom, Škorpijom, Rakom ili Devicom. Pomislićete kako se od vas previše očekuje i kako nemate na koga da se oslonite. Vaši napori u vezi sa novim poslom još uvek nisu urodili plodom. Sačekajte da na vaše uslove pristnu Vaga ili jedan Lav.

Ribe

Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i ko će biti spreman da sa vama uđe u poslovni aranžman koji bi mogao da vam donese lepe prihode. Ipak, dobro razmislite pre nego što date svoj pristanak. Detaljno se raspitajte o isplati i ugovorima da kasnije ne biste imali problema.

Nema komentara

Odgovorite