Dnevni horoskop – 12.01.2013.

- -
0

Ovan

Dan nakon mladog Meseca u astrološkoj kući posla i karijere krećete u nove akcije i nove poslove zajedno sa jednom Vodolijom, Rakom ili nekim drugim Ovnom. Otvoreni ste za svaku vrstu saradnje sa onima koje dugo poznajete, čak i ako ste povremeno dolazili u bilo kakve konflikte.

Bik

Dobro ste rasapoloženi iako se možda ne odvija sve kako ste želeli ili planirali. Prijala bi vam promena sredine, bilo da se radi o novom radnom mestu, odmoru ili nekom honorarnom poslu. Imate potrebu da drugima namećete svoje mišljenje što ne prihvataju baš svi tako rado.

Blizanci

Vaše ideje dobro prihvataju drugi vazdušni znaci i jedan Ovan. Ako imate dovoljno strpljenja, možete ubediti i Jarca i Škorpiju da bi trebalo da vam se pridruže u projektu od koga očekujete dobru zaradu. Moguć je poziv od nekog ko živi u inostranstvu i ko ima razne planove sa vama.

Rak

Ne odovara vam tranzit Meseca preko Vodolije, naročito ne kada se približava Marsu zbog čega možete biti previše zahtevni prema saradnicima čak i prilično autoritativni prema mnogo starijim kolegama. Vaš prepostavljeni pokušava da vam ukaže na koji način možete da napredujete na poslu.

Lav

Ne bi trebalo da se previše nervirate ili da budete previše egzaltirani oko nekog novog projekta u koji možete biti uključeni, sačekajte da vidite o čemu se zapravo radi. Neke nove teme mogu vas okupirati i doneti vam satisfakciju bilo na duhovnom ili materijalnom planu, naročito ako sarađujete sa mladima.

Devica

Verujete u sposobnost onoga ko vas savetuje, da je u stanju da pravilno proceni situaciju u kojoj se nalazite. Neko želi da vam pomogne i to čini iskreno i bez ikakvih zadnjih namera. Odnosi sa mladima, čak i ako ste i sami mladi,ispunjavaju vas zadovoljstvom i podstiču vaše ambicije.

Vaga

Ne odustajte od svog plana zbog previše obaveza koje vas mogu okupirati i sprečiti vas da ono što ste započeli završite o roku.Mnogima je stalo da vam se dopadnu i daće vam na znanje da cene vaš rad a vi ćete možda biti pomalo podozrivi, sumnjajući u iskrenost njihovih namera.

Škorpija

Mesec u Vodoliji donosi sumnjičavost i jaku introspektivnost. Koliko ste u stanju da analizirate svoje pobude, želje i planove u istoj meri se bavite i drugima da ne biste bili prevareni ili povređeni. Bik i Jarac su vam veoma naklonjeni a vi računate i na podršku druge Škorpije.

Strelac

Odgovara vam tranzit planeta ako ste izrazito ambiciozan predstavnik svog znaka. Ako spadate u one opuštene koji čekaju da im drugi dođu na noge, možete biti pomalo razočarani jer vam predstoje finansijski problemi na koje niste računali. Budite prilagodljivi i u radu sa Rakom.

Jarac

Ne želite ništa da prepustite slučaju i spremni ste da rizikujete i da se upustite u posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode samo ako budete uporni i istrajni. Vaš entuzijazam zavisi i od okoline, ako nemate osećaj da ste prihvaćeni kao želite, lako ćete odustati od plana, posebno ako ste mladi.

Vodolija

Očekivan poziv možete dobiti kasnije nego što ste nadate. Sve čemu se nadate danas može krenuti drugim tokom ali ne obavezno lošim samo je potrebno da sačuvate prisebnost duha. Nije vam jasno šta jedan Rak očekuje od vas i da li je iskren u želji da se sprijateljite.

Ribe

Trudite se da budete na nivou onoga što se od vas očekuje, ma kojim poslom da se bavite. Ne budite previše malodušni ako jedan Rak, Bik ili Vodolija ne budu imali dovoljno razumevanja za neke vaše nove ideje. Trudite se da uradite sve onako kako ste sebi dali u zadatak ali to baš i nije moguće.

Nema komentara

Odgovorite