Dnevni horoskop – 11.12.2012.

- -
0

Ovan

Danas možete pokazati neku vrstu napetosti u iščekivanju šta bi moglo da se dogodi na poslu  ili možete biti okuprani   finansijama ili poslom od koga očekujete dobru zaradu. Prilično ste nespokojni kada je u pitanju realizacija posla za koji niste sigurni da će vam biti plaćen.

Bik

Dobijate povoljne vesti u vezi sa novcem ili uspostavljate komunikaciju sa onima koje dugo niste videli a sa kojima ste nekada dobro sarađivali. Venera i Mesec u astrološkom polju partnerskih odnosa čini vas spremnim da se uključite u saradnju sa timom saradnika u kome preovladavaju žene.

Blizanci

Ostajete dosledni sebi po mnogim pitanjima ali ćete ipak biti otvoreni za saradnju sa jednim Lavom ili nekom osobom čije ste savete spremni da prihvatite. Tokom poslepodneva i večeri situacija postaje posebno napeta za one koji nemaju dobru komunikaciju sa Rakom ili Strelcem.

Rak

Tranzit Venere i Meseca planete emocija preko znaka Škorpije relativno dobro se reflektuje na vaš znak, naročito u segmentu posla, utoliko pre ako se bavite nečim što volite. Ipak, budite oprezni jer bi jedan Lav ili Strelac mogli da naprave intrigu između vas i jednog Ovna.

Lav

Nemate razloga da se preterano nervirate ako vam  Rak, Bik ili Škorpija ne budu izašli u susret i ako budete morali da se na neki način pravdate. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju saradnja sa Devicom, Ovnom ili Rakom. Moguć je neprijatan razgovor sa Škorpijom ili Jarcem.

Devica

Mnogo kontatkata i susreta može vam doneti neke nove ideje u vezi sa poslom koji ćete želeti da završite što pre. Trudite se da niko ne sazna da ste suočeni sa problemom koji ne možete da rešite. Ostajete dosledni svojim principima iako se to okreće protiv vas.

Vaga

Vaša očekivanja od saradnika su nerealna jer oni nisu voljni da vas u svemu poslušaju ili da vam učine po volji. Jednom mesečeno kada Mesec prelazi preko znaka Škorpje vi nemate baš mnogo nerava da svakome izlazite u susret.Spremni ste da se angažujete na poslu od koga možete imati veliku zaradu.

Škorpija

Mesec ide od središnjih ka krajnjim stepenima vašeg znaka što donosi mogućnost promene plana, naročito kada je u pitanju saradnja sa strancima. Nemojte se nepotrebno  zamarati nekim negativnim razmišljanjima pod uticajem Blizanaca ili Device. Imate šanse da budete uspešni u novom projektu.

Strelac

Povoljan dan, naročito ako ste planirali susret sa Blizancima, Devicom ili Jarcem ali ćete morati da im nametnete svoje mišljenje. Ne bi trebalo da se previše dvoumite u vezi sa  nekim novim poslom ali budite spremni da dođe do odlaganja projekta, ne vašom krivicom.

Jarac

Vaša očekivanja su s razlogom velika kada je u pitanju posao sa Devicom i vi ćete svakako uspeti da se dogovorite sa saradnicima. Trudite se da se dogovorite sa nekim do koga vam je stalo oko nekih praktičnih pitanja u vezi sa finansijama ili sa organizacijom posla.

Vodolija

Pokušavate da sklopite unosne poslove sa Strelcem ili Blizancima i verovatno će vam poći za rukom da postignete odgovarajući sporazum.Moguća je obnova saradnje, naročito ako planirate da radite posao sa strancima ili sa firmom koja posluje sa inostranstvom.

Ribe

U odnosu na vaš znak Mesec je dobro postavljen  zbog čega možete očekivati prijatan susret sa nekim koga poznajete dovoljno dugo da možete u njega da imate poverenja, posebno kada je u pitanju projekat sa strancima ili u medijma.Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Škorpijom.

Nema komentara

Odgovorite