Dnevni horoskop – 11.11.2012.

- -
0

Ovan

Danas ćete u potpunosti biti posvećeni partneru i porodici.Postoji mogućnost da dobijete nešto lepo i skupo od gosta.Zdravstveno ste dobro, ali se pazite povreda.

Bik

Postajete sve sigurniji u sebe pa ste shodno tome i mnogo ambiciozniji. Polovičan uspeh vas ne može zadovoljiti. Da bi ste ostvarili želje, potrebno je da se posvetite poslu. Zdravlje dobro.

Blizanci

Dosta toga prećutkujete od partnera. Niste iskreni i služite se malim lažima. Povedite računa ukoliko ne želite da ga razočarate. Pojačajte unos vitamina zbog slabijeg imuniteta.

Rak

Odnosi sa okolinom i partnerom su otežani. Bićete skloni ishitrenim reakcijama. Finansijska situacija je ne promenjena. Imate novca, ali članovi porodice ne znaju da imate i prihode sa strane.

Lav

Privatan posao i ljubavni život vas najviše opterećuju, a i troškovi se samo gomilaju. Kriza će biti aktuelna još dva, tri dana, a onda očekujte poboljšanje na svim poljima. Problemi sa stomakom.

Devica

Ukoliko ste imali probleme sa zakonom ili ste u nekom sudskom sporu, očekujte da će se sve rešiti. Koliko povoljno, zavisi od dešavanja u proteklom periodu. U porodici nema dogovaranja.

Vaga

Najveći deo posla treba da odradite sami, a ne da se oslanjate na druge .Finansije malo bolje.Odnos sa partnerom je zanimljiv.Pozitivne promene u porodici.Ugrožen respiratorni sistem.

Škorpija

Izbegli ste komplikacije i krenuli pravim putem kada je posao u pitanju. Stabilnost na emotivnom planu. Emocije su naglašene i možete očekivati prijatne trenutke. U odličnoj ste formi.

Strelac

Niste motivisani pa na poslu ne pružate maksimum.Dosta toga otaljavate. Vreme je da se pokrenete i završite sve ono što ste prekinuli na pola. U ljubavi je za sada dobro. Zdravlje stabilno.

Jarac

Uložili ste mnogo truda i bili uporni.Sada možete da uživate u postignutim rezultatima. U kući pozitivna atmosfera. Slažete se sa partnerom i izlazite mnogo više nego ranije. Zdravlje stabilno.

Vodolija

Danas ćete biti blagonakloni prema prijateljima, ali i drugim ljudima. Spremnost da pružite pomoć će se isplatiti u svakom slučaju. Predstoji vam lep večernji izlazak. Jedite umerenije.

Ribe

Previše ste ozbiljni, opustite se malo. Lošija komunikacija.Finansijska situacija sve bolja.Povoljan glas će obradovati sve ukućane. Ako ste u vezi, dobićete neobičan poklon od partnera.

Nema komentara

Odgovorite