Dnevni horoskop – 11.03.2013.

- -
0

Ovan

Vaše voljeno biće će biti u prilično negativnom raspoloženju i neće želeti da sa vama podeli razlog svog nespokojstva. Ne pokušavajte da insistirate na tome da vam se poveri. U pitanju je neko lično nezadovoljstvo koje nema veze sa vašim odnosom. Napravite distancu i dajte mu vremena da sabere misli.

Bik

Da li poslednjih dana osećate priličan fizički zamor iako ne posećujete fitnes centre? Ukoliko je tako, obavezno danas nađite vremena za opuštanje, iako smatrate da vam obaveze to neće dozvoliti. Posvetite se jogi, tai čiju, meditaciji, bilo čemu što će vam pomoći da uspostavite ravnotežu duha i tela. Važno je samo ne forsirati se.

Blizanci

Cilj koji je trebalo danas da dosegnete, izmaći će vam iz ruku. Vi tu ništa ne možete da učinite, osim da se saberete, sakupite energiju i nastavite dalje. Pokušajte da sledeći put bolje odredite prioritete, ali i da procenite na koga se možete osloniti. Čovek se uči dok je živ.

Rak

Danas biste mogli da upoznate jednu prilično interesantnu osobu. Ona ili on će u bliskoj budućnosti odigrati važnu ulogu u vašem životu. Najverovatnije ćete shvatiti da delite strasti za mnogo istih stvari. Ispostaviće se da će ova osoba postati vaš dobar prijatelj ili ljubavnik. Dozvolite vremenu da učini svoje.

Lav

Da li postoji neka stvar kojom ste opsednuti u poslednje vreme, a koju ne želite da podelite sa drugima? Nešto čudno se dešava u vašem komšiluku što vam okupira pažnju. Šta god da je u pitanju, naumili ste da otkrijete istinu. Ne navaljujte sa pitanjima, niti u to uplićite druge ljude. Moraćete sami da poradite na tome.

Devica

Različiti intelektuaini i humanitarni projekti koje danas budete čitali, mogli bi da utiču na to da se izmeni vaš sistem vrednosti. To nije dobro. Budite ono što jeste. Nisu svi stvoreni za iste stvari, ma šta da je upitanju. Najbolje je da se držite onoga što vam najbolje ide od ruke.

Vaga

Privremena udaljenost od emocionalnog partnera mogla bi da vas baci u prilično sumorno raspoloženje. Poželećete da se utešite u društvu prijatelja, ali i će i oni uglavnom biti zauzeti. Pazite da potpuno ne izgubite glavu i postanete negativni i besni. Morate biti sigurniji u sebe i naći neku zanimaciju iz koju ćete zaboraviti na to što vas muči.

Škorpija

Ljudi i situacije vam ne idu danas u korist. Sve će vam biti kao izazov za raspravu i nećete biti zadovoljni ničim. Pokušajte da usporite malo i ne napravite problem bez potrebe. Nije problem u njima, nego u vama. Opistite se malo i nemojte negativno razmišljati. Sutra će biti bolje.

Strelac

Vi ste neko ko generalno izbegava politiku, ali danas ćete morati da joj se posvetite kako biste pomogli nekom prijatelju. Pročitajte novine, pogledajte vesti ili se u nekoj stranci raspitajte o trenutnoj situaciji, kako biste mu bili od koristi. Videćete da to može biti i interesantno.

Jarac

Ako želite da napravite neke promene u svom domu i porodici, moraćete tome posvetiti puno vremena. Idite u kupovinu, razgovarajte sa nekim ko je u problemu, pospremite ostavu ili napravite večeru svojim bližnjima. Iako ovo zahteva vreme, napraviće vam veliki užitak. Porodica je ipak najvažnija.

Vodolija

Da li ste upoznati sa svim izlozima u gradu? Vi tražite neki predmet već dugo, a nikako ne uspevate da ga pronađete. To što tražite se nalazi tamo gde niste ni pogledali. Idite na pijacu ili neku jeftinu radnju, jer ne znači da u je skupim i markiranim buticima sve najbolje i najkvalitetnije. Uživaćete kad shvatite kako je lepo kupiti dobru stvar za malu sumu novca.

Ribe

Ukoliko ste već izgubili nadu da ćete pronaći jednu zagubljenu stvar, danas biste se mogli pozitivno iznenaditi. Najbolje bi bilo da čim se probudite sakupite poslednji atom dobre volje i krenete u potragu. Pokušajte da dan provedete družeći se sa dragim ljudima. Nađite vremena da porazgovarate o svemu što vam se poslednjih dana dešavalo.

Nema komentara

Odgovorite