Dnevni horoskop – 11.01.2013.

- -
0

Ovan

Zašto se strpljivost mora odužiti ovoliko? Primeti jedna uznemirena duša. Da li ste to Vi? Čekanje nikada nije bila Vaša omiljena aktivnost tu nema sumnje. Proćićete mnogo lakše kroz današnji dan ako uspete da kanališete uzdržane frustracije. Poseta teretani ili energično čišćenje kuće može mnogo pomoći.

Bik

Da li očekujete posetioce danas? Ako je ovo slučaj, možda ćete imati napad panike jer Vaš dom ne izgleda ni približno onako kako želite. Možda ćete biti u iskušenju da uzmete metlu u ruke, spremite kantu vode i proletite kroz kuću kao ciklon. Ne pokušavajte da uradite previše. Vašim prijateljima svakako nije važno da li Vam je spavaća soba neuredna. U svakom slučaju je važnije da sačuvate dovoljno energije za druženje sa prijateljima. Vodite računa.

Blizanci

Postoji velika šansa da dobijete ono što želite samo ako pitate. Pravi momenat takođe ima velikog uticaja. Čini se da ste radili veoma naporno u poslednje vreme. Sigurno ste zaslužili povišicu ako ne i unapređenje. Sredite svoje misli, prikupite sve podatke i tražite ono što zaslužujete. Ako žudite za javnim priznanjem, potrudite se da dobijete više vremena u centru pažnje.

Rak

Čini se da ste posebno osetljivi trenutno i svakako da znate kako da iskoristite to. Iako Vam je možda problem da budete na usluzi drugim ljudima, sada je pravo vreme da pomognete tamo gde možete. Posedujete određene veštine koje mogu biti od velike koristi, pa zašto onda ne biste svesrdno pružili svoju podršku? Nesebična briga za dobrobit drugih na kraju će Vam doneti puno koristi i priznanja. U svakom slučaju osećaćete se odlično zbog svih dobrih stvari koje ste uradili za druge ljude.

Lav

Ovo nije pogodan dan da se duboko upuštate u istraživanja bilo koje vrste bez obzira da li su u pitanju intelektualne teme ili tehnološka dostignuća. Vaš um nije fokusiran kao obično pa Vam zbog toga privremeno može biti veoma teško da shvatite nove koncepte sa kojima se ranije niste sreli. Ovo nije odraz Vaše inteligencije, samo jedan od onih dana sa kojima se svi susretnemo ponekad. Do sutra sve će ponovo biti po starom.

Devica

Vaša toplina i dobrodušnost privućiće druge ljude danas kao magnet. Vi ste već svakako navikli na ovo, ali su danas ovi aspekti Vaše ličnosti posebno naglašeni. Shvatićete da Vam susreti sa drugim ljudima donose osećaj ispunjenosti i zadovoljstva. Na kraju krajeva, voljene osobe čine Vaš život vrednim življenja. Današnji dan je veoma pogodan za romantične sastanke.

Vaga

Da li ste nedavno postigli dugo očekivani cilj? Ako je tako, možda ste sada privremono zbunjeni jer ne znate kako da nastavite u budućnosti. Moguće je da razmišljate o brojnim opcijama, ali niste sigurni koja je prava za Vas. Možda nije nijedna. Savršna situacija za Vas i dalje lebdi iznad horizonta. Nema potrebe da započinjete nešto novo odmah. Budite strpljivi i imajte poverenja u sebe.

Škorpija

Jednom kada započnete sa poslom automatski ćete pola završiti. Ovo se svakako odnosi na Vas danas. Da, istina je da je pred Vama značajna količina posla, ali sigurno znate da možete sve uspešno uraditi. Koliko god banalno izgledao posao, napravite spisak kako biste razložili projekat na manje celine i olakšali sebi. Biće Vam mnogo lakše da se fokusirate na sledeći manji korak, nego na celokupan ogroman posao koji Vas očekuje.

Strelac

Jedan prijatelj koga poznajete već godinama danas bi Vas mogao iznenaditi tako što će reći nešto što nikada ne biste očekivali od ove osobe. Ukoliko to što kaže bude usmereno protiv Vas, svakako da ćete biti uznemireni jer to nije fer i opravdano. Potrudite se da oprostite iako to nije uvek lako. Vaš prijatelj verovatno prolazi kroz težak period o kojem VI ne znate ništa. Pokušajte da sagledate situaciju iz druge perspektive. Oprostite i zaboravite.

Jarac

Hobi i razonoda su ono što Vas ispunjava i to Vam niko neće zameriti. Ipak, pokušajte da hobije ne koristite kao način da biste izbegli druge obaveze. Vaša intuitivnost je na veoma visokom nivou trenutno. Potrudite se da iskoristite ovo na najbolji mogući način. Pokušajte da utvrdite šta je to što Vas sprečava da se posvetite trenutnim zadacima i obavezama.

Vodolija

Neumerenost u hrani i piću bi Vam danas moglo doneti osećaj mrzovoljnosti. Moguće je da ste prethodno veče izašli sa prijateljima i prepustili se primamljivom vinu i egzotičnom jelu. To je uvek zabavno dok traje, ali ćete se danas morati suočiti sa posledicama. Opušten trening uz obilje vode Vam može pomoći da izbacite toksine iz sebe, a dobar san će na kraju zaokružiti proces tako da ćete se sutra osećati sasvim normalno.

Ribe

Jedan od prijatelja bi mogao zatražiti da mu pomognete sa finansijama na neki način. Ovo nije ništa ozbiljno, ali verovatno podrazumeva izbor koji Vaš prijatelj treba da napravi. Ne pokušavajte da donesete odluku umesto ove osobe, ali ukažite na činjenice koje mogu ukazati šta je ono što je najbolje da uradi u ovom momentu. Na ovaj način Vaš prijatelj će sam odlučiti šta da radi što će mu u mnogome uvećati samopouzdanje. Vaša pomoć će svakako biti veoma cenjena.

Nema komentara

Odgovorite