Dnevni horoskop – 10.12.2012.

- -
0

Ovan

Postajete veoma racionalni u rešavanju problema jer su Mesec i Merkur ( emocije i logika) u poslovnoj, finansijski orijentisanoj Škorpiji pa je i vaš pogled za život prilično materijalističi „obojen“. Ipak, pazite se, Merkur napušta vrlo brzo vaš znak, iskoristite sve što možete u svoju korist.

Bik

Budite što je moguće racionalniji, ekspeditivniji, makar napravite neki dogovor sa poslovnim partnerom jer će vam to doneti mogućnost da u narednim danima razrađujete temu o kojoj ste već počeli da vodite razgovore. Sa Jarcem i Škorpojom možete postići neku vrstu sporazuma ali ne i sa Blizancima.

Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka, planeta logike i biznisa, sprema se da napusti Škorpiju, znak novca u kome je jak i ući će u Strelca. To za vas znači popuštanje pažnje, veću dozu naivnosti u svakom pogledu i propuštanje nekih prilika kada je u pitanju neki nov posao.

Rak

Dobićete poziv od osobe koju dugo niste čuli a sa kojom ste svojevremeno imali nekakve planove u vezi sa poslom. Osećate se sposobnim da krenete u novu akciju po pitanju promocije vaših ideja, talenata ili nekog grupnog projekta u okviru koga ste vi vodeća  ličnost.

Lav

Osećate potrebu za prijatnim društvom, razgovorima koji ne podrazumevaju preteranu ozbiljnost, malo više radosti. Okupirani ste rešavanjem  problema koji se odnose na porodični život, organizacijom svakodnevnih aktivnosti. Izbegnite konflikt sa Jarcem.

Devica

Verujete u mogućnost promene na poslu u pravcu u kom bi vama to odgvaralo.Trudite se da date od sebe maksimum da biste uspeli u onome što planirate da započnete. Verujete da možete da se dogovorite sa Jarcem ili Škorpijiom oko bitnih pitanja, posebno kada su finasije u pitanju.

Vaga

Smatrate da bi neko trebalo da ispuni obavezu koju ima prema vama i da vam da na znanje da nije odustao od dogovorenog. Nećete ni vi odustati čak i ako se uslovi promene naprotiv, ako ta osoba ne bude želela iz bilo kojih razloga da nastavi zajednički posao, naći ćete nove saradnike.

Škorpija

Venera i Mesec, planete koje simbolizuju novac u vašem znaku  mogu doneti uspeh, posebno mogućnost da iskoristite neku šansu koju ste možda propustili a tiče se odnosa sa strancima. Ne obraćajte pažnju na ono što neko priča o vama. Ne očekujete od sebe maksimum.

Strelac

Mesec iz znaka Škorpije mogao bi da se negativno odrazi na stanje na bankovnom računu ako ne budete krajnje praktični ili bar mudri jer bi neko mogao da vam traži novac na zajam. Sa novcem ne umete baš najbolje da rukujete, skloni ste da dajete drugima nesmotreno pozajmice.

Jarac

Merkur na kraju Škorpije pozitivno deluje na rođene krajem znaka, donosi mogućnost dobre komunikacije. Nemojte sebe preterano opterećivati osećanjem kajanja ili krivice za nešto što se ne tiče samo vas. Pokušavate da u radu sa  Škorpijom ili drugim Jarcem nađete neku dodirnu tačku.

Vodolija

Očekujete povoljne vesti od Blizanaca ali će one verovatno kasniti zbog faktora više sile. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom. Verujete u mogućnost postizanja sporazuma se nakim koga dovoljno dugo poznajete da verujete da će biti razspoložen za kompromis.

Ribe

Ferbruarske Ribe su pod velikim pritiskom nekog ko im nije u poslednje vreme naročito naklonjen. Trudite se da se pokažete u najboljem izdanju na poslu, naročito ako ste mladi i od nedavno na novom radnom mestu.Ako niste regulisali pitanje honorara, učinite to što pre.

Nema komentara

Odgovorite