Dnevni horoskop – 10.11.2012.

- -
0

Ovan

Harmoničan dan u toku koga možete postići više nego što pretpostavljate, naročito ako promenite kurs. Budite veći diplomata, naročito sa sujetnim i preosetljivim saradnicima koji vam zameraju da umete da budete netaktični i direktni. Moguća vest od jedne Vage.

Bik

Niste sigurni šta bi trebalo prvo da počnete da radite jer vam se nude dva slična posla ili vi sami planirate da samostalno započnete nešto što bi moglo da vam se isplati. Ako se radi o dodatnom poslu, očekujete podršku sadašnjim kolega, verovatno ćete i njih uključiti u projekat.

Blizanci

Povoljan aspekt između Meseca i Merkura deluje na vašu kreativnost. Ove dve planete podstiču kod vas želju za pisanjem, možete se eksponirati u okviru svoje struke. Ako tražite posao, verovatno će vam u tome pomoći osoba koja je prisutna u medijima.

Rak

Bićete u prilici da se pojavite na nekom zvaničnom skupu na kome ćete moći da razgovarate o svojim problemima sa nekim drugim vodenim znakom. Verovatno ćete želeti da znate na čemu ste, jer možda imate utisak da vam pozicija na sadašnjem radnom mestu nije baš sasvim sigurna.

Lav

Osećate se prijatno u društvu onih koji su supremni da sa vama ragovaraju o važnim problemima, moguće da se radi o nekom koga dugo poznajete ili koga ćete sresti nakon njegovog dolaska iz inostranstva. Ne odustajete od svojih planova zbog mišljenja okoline koja vam se često suprotstvlja.

Devica

Verujete da možete da sami završite projekat na kome ste dugo radili. Verovatno će vam se svideti ideja o proširenju saradnje sa jednim Ovnom koji je spreman da sa vama sarađuje pod vašim uslovima. Moguć je poziv od Škorpije.Izbegavajte rasprave sa Strelcem i Devicom.

Vaga

Nalazite se u povoljnom periodu za proširenje saradnje sa jednim Strelcem ali ne prihvatajte njegove predloge bez prethodnog razgovora o svim detaljima posla. Moguće da će vam ponuditi nešto u šta ni sam nije siguran da je izvodljivo. Dobijate poziv za radni sastanak sa Bikom.

Škorpija

Mesec u Vagi vas čini intuitivnim po pitanju partnerskih odnosa. Možete lako da se odlučite da prihvatite poziv od Blizanaca, Strelca ili Riba ali pre toga dobro razmislite šta je za vas najpovljnije jer već pretpostavljate šta bi mogli da vam ponude. Moguće proširenje saradnje sa Jarcem.

Strelac

Nekome je veoma stalo da vas ima za saradnika a vi postavljate nemoguće uslove ili ste konfuzini. Retrogradni Merkur, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa čini vas prilično nekomunikativnim ili ne umete da na najbolji način plasirate svoje znanje i svoje ideje.

Jarac

Moguć je uspeh u poslu,karijera ide uzlazlaznom linijom zahvaljujući vašem dugogodišnjem zalaganju. Mesec u Vagi može značiti i neku vrstu kritike na vaš račun od strane pretpostavljenog ali vas kao da to mnogo ne brine. Imate svoju koncepciju onoga što želite da radite i od toga ne odustajete.

Vodolija

Ako ste mladi, vreme je da se maksimalno posvetite studijama.Ženska osoba vam može pomoći da shvatite šta je za vas najbolje kada je u pitanju odabir profesije ili način na koji biste mogli doći do cilja. Ako ste već razmišljali o odlasku u inostranstvo, raspitajte se o uslovima u vezi sa tim.

Ribe

Ako ste dama Riba, koleginice vas ogovaraju, ako ste gospodin Riba imate posla preko glave. Ni u jednom ni u drugom slučaju, mnogo se ne nervirate, pokušavate da na filozofski način dođete do rešenja. Pokušajte da se angažujete malo više oko vama bliske osobe kojoj je vaša pomoć potrebna.

Nema komentara

Odgovorite