Dnevni horoskop – 10.06.2013.

- -
0

Ovan

U glavi vam je samo jedno: razmišljanje o romantici i vremenu provedenom sa osobom vašeg života. Ovo je posledica divnih momenata koje ste nedavno delili. Da ne bi ostale stvari u vašem životu trpele, obratite pažnju i na njih. Pogotovo na poslovnu stranu. Očekuje vas važan poslovni sastanak.

Bik

Divan, romantični san bi danas mogao da utiče na vas. Bićete posebno emotivni i inspirativni. Ako se bavite umetnošću, slikate, vajate, komponujete ili svirate, iskoristite ga u kreativne svrhe. Šta god da je upitanju, to će biti vaša vodilja. Posmatrajte ga kao prorocki. Ako ste sanjali bivšu ljubav, pozovite je, možda je pravi momenat.

Blizanci

Prijatelji će vas nagovoriti da zajedno krenete na kurs iz neke oblasti umetnosti koja vas sve zajedno interesuje. U početku ćete se opirati, pod izgovorom da nemate dovoljno vremena, ali ubrzo ćete shvatiti da vam to pričinjava zadovoljstvo. Član porodice želi da podeli nešto sa vama, vezano za njegov ljubavni život.

Rak

Ukoliko ste razmišljali da se posvetite lečenju, metafizici ili duhovnom usavršavanju, ovo je dan kada snovi postaju stvarnost. Blizak prijatelj bi vam u vezi toga mogao mnogo da pomogne. Vaše spiritualne sposobnosti su na zavidnom nivou, ne oklevajte da ih dovedete do savršenstva. Krenite u akciju!

Lav

Restriktivan ton ovog dana bi na vas mogao da deluje prilično deprimirajuće. Trik je u tome da iskoristite energiju kao prednost u borbi sa nametima dana. Obratite pažnju na prepreke koje će biti postavljene ispred vas. Sačinite realistične planove ka kratkoročnim ciljevima i uspeh je neminovan.

Devica

Najbolje bi bilo da se spustite na zemlju. Ovaj dan nije najbolji za sanjarenja i fantazije. Moguće je da mnogo toga propuštate zato što vam je glava u oblacima. Neke stvari su vam manje očigledne nego drugima, a sve zbog nedostatka koncentracije. Okrenite se stvarima koje zahtevaju vašu pažnju. Disciplina je za vas danas od ključnog značaja.

Vaga

Nalet intenzivne ljubavi i romantične strasti bi danas mogao da vas poremeti. Ako ste slobodni, razmišljaćete o potencijalnoj vezi sa nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj. Ukoliko ste u vezi, razmišljaćete o zajedničkom životu i braku. Ne srljajte, samo emocije govore iz vas, pa kad se to stiša desiće se da poželite da vratite vreme.

Škorpija

Danas ćete osetiti neopisivu želju da se očistite od trauma i greški iz prošlosti. Obrišite stare poruke, odložite stare fotografije i krenite iz početka. Krajnje je vreme da se vratite u sadašnjost i realnost. Ako treba da potpišete neki papir, dobro ga pročitajte, kako ne biste bili nasamareni.

Strelac

Danas biste mogli da odlučite da izvesno vreme u toku dana odvojite za izučavanje medicine ili nekih alternativnih puteva izlečenja. Moguće je da ćete se posvetiti principima zdrave ishrane, aromaterapiji, masaži ili akupunkturi. Ovo znanje bi moglo da vam unapredi kvalitet života, iskoristite maksimum iz toga.

Jarac

Ne bi bilo loše da se ozbiljnije pozabavite nekim stvarima koje ste do sada izučavali na amaterskom nivou. Ako ste u slobodno vreme učili strani jezik, razmislite da upišete kurs. Dostigli ste nivo kada vam je za dalji razvoj potrebna pomoć stručnjaka. Budite spremni za promenu.

Vodolija

Ubija vas letargija koju osećate u vazduhu. Imate utisak da se stvari ne dešavaju onim tempom kako ste isprva očekivali. Ne zanosite se idejom da će sve ići onako kako ste planirali. Brže ne znači i bolje. Usporite malo i opustute se. Fokusirajte se na kvalitet, pre svega.

Ribe

Možete da očekujete finansijski podsticaj do karaja ovog dana. Verovatno je to posledica nekog ugovora koji ste od nedavno potpisali ili je vezano za posao koji obavljate mimo uobičajenog. Osetićete veliku ličnu satisfakciju. Ne bi bilo loše da se posvetite vašoj kreativnoj strani, takođe.

Nema komentara

Odgovorite