Dnevni horoskop – 10.01.2013.

- -
0

Ovan

Možda ćete danas biti predstavljeni novom kolegi. Nemojte se iznenaditi ako ova osoba bude veoma usporena. Ovo bi mogao biti signal za upozorenje ili je novi saradnik jednostavno prestravljen pa samim tim ne zna kako da se ponaša. Ne donosite preuranjene zaključke dok god bolje ne upoznate ovu osobu. Potrudite se da budete što kooperativniji.

Bik

Danas ćete možda izigravati detektiva. Neko ili nešto, možda kućni ljubimac, se izgubilo u Vašem komšiluku, a Vi ćete predvoditi potragu. U početku će Vam se možda činiti da se potraga neće završiti uspešno. Budite oprezni i nemojte suviše daleko da tražite. Šta god da tražite verovatno se nalazi u neposrednoj blizini od Vas. Ostanite u blizini kuće i sve bi trebalo da bude u redu.

Blizanci

Nedavni poslovni uspesi Vas mogu inspirisati da organizujete zabavu sa nekolicinom bliskih prijatelja. Osećate se posebno pozitivno i privlačno u ovom momentu, a samopouzdanje će u mnogome doprineti uvećanju bliskosti sa osbama iz okruženja. Sve bi trebalo da bude u najboljem redu na polju ljubavi i romantike. Naporno ste radili u proteklom periodu i sada je došlo vreme da nagradite sebe. Uživajte u uspešnom danu i prijatnoj večeri.

Rak

Nema sumnje, promene se nalaze u vazduhu. Moguće je da ne primećujete to iz razloga što ste dozvolili sebi da se zaglibite u razočarenje. Ne možete puno pomoći sebi, ali se zapitajte da li ćete ikad moći ostvariti svoje ciljeve. Poslušajte svoje srce. Vremena su promenljiva. Potrebno je da samo još malo sačekate. Na kraju Vam neće biti bitno koliko dugo ste čekali već samo da ste stigli do svog cilja.

Lav

Ni izbliza nije onoliko loše kao što mislite. U stvari, situacija se definitivno poboljšava. Naravno to nikada nećete saznati ako se ne izvučete iz kreveta i sami to uvidite. Naporan rad u proteklih par meseci Vas je ispraznio i ostavio bez energije. Ipak, danas biste konačno trebali videti pomak. Vreme je da ustanete iz kreveta i pokažete se svetu u punom svetlu. Vi svakako to možete.

Devica

Danas se možda osećate pomalo mrzovoljno i najverovatnije želite da ostanete kod kuće. Gledanje televizora sada izgleda mnogo privlačnije nego izlazak i druženje. Prijatelji će Vas kao i uvek pozvati na druženje i zabavu. Ne dozvolite da Vas nagovore da radite nešto za šta niste voljni danas. Ukažite prijateljima da želite da se opustite večeras i da ćete drugi put biti spremni za druženje.

Vaga

Sada je pravo vreme da svežete sve krajeve projekta koji još uvek niste završili. Koliko god da Vas to užasava kada završite ove zadatke otvorićete prostor za neke nove u kojima ćete više uživati. Budite sigurni da ćete danas imati puno sreće kako finansijski tako i poslovno. Moguće je da ćete dobiti bonus koji ste svakako zaslužili.

Škorpija

Moguće je da ćete danas biti neraspoloženi zbog odsustva jednog člana porodice ili ljubavnog partnera, a Vaša vesela priroda mogla bi značajno da splasne. Možda ćete celo veče provesti gledajući prazno u televizor. Bilo bi daleko bolje da odete do knjižare i potražite neko zanimljivo štivo za čitanje. Bar ćete naučiti nešto novo dok se voljena osoba ne vrati.

Strelac

Nedostatak kontakta sa partnerom bi Vas trenutno mogao prilično oneraspoložiti. Možda se pitate da li ste rekli ili uradili nešto što je uvredilo voljenu osobu. Međutim, Vaš partner je potpuno nesvesan činjenice da ste uznemireni. Vaš partner verovatno vodi računa o porodičnim obavezama i možda je izgubio pojam o vremenu. Budite strpljivi. Sve će vrlo brzo ponovo biti po starom.

Jarac

Verovatno izgledate odlično što se ne može reći i za Vašu emotivnu stranu ličnosti. Ovo bi mogao biti jedan od onih dana kada ćete pomisliti da vidite čudovište kada se pogledate u ogledalu. Današnji dan je veoma pogodan da ugodite sebi. Posetite frizera, masera, a ni sauna ne bi bila loš izbor. Pripremite sebi djus od sveže isceđenog voća. Ovo će Vam svakako pomoći da se osećate bolje. Uživajte!

Vodolija

Današnji dan je veoma pogodan za meditaciju i duhovne studije neke vrste. Vaša intuicija bi trebalo da bude posebno naglašena. Zbog ovoga će Vam lakše biti da uskladite svoje misli, osećanja, potrebe i želje drugih ljudi, a posebno suprotnog pola. Možda ćete čak iskusiti psihološka saznanja ili vizije koje bacaju novo svetlo na određena pitanja. Zapišite svoja razmišljanja. Svakako želite da ih zapamtite.

Ribe

Tenzija između bračnog para, koji su oboje Vaši prijatelji, bi Vas mogla dovesti u sredinu neprijatnih zbivanja. Oboje će možda poželeti da Vas privole na svoju stranu, a Vi svakako nećete želeti da se mešate u njihove probleme. Najbolje što možete da uradite je da posredujete između njih dvoje i pokušate da ih ubedite da sagledaju sve strane problema. Bez obzira da li ćete uspeti ili ne, svakako ste pokušali.

Nema komentara

Odgovorite