Dnevni horoskop – 09.12.2012.

- -
0

Ovan

Prijatan dan ako budete umeli da iskorisite naklonost jednog Strelca ili Lava. Sa Vagom i Rakom možete uspostaiti dobru komunikaciju ako budete spremni da razgovarate o onome što njih interesuje. Nemojte se preterano opterećivati problemima jedne Device.

Bik

Pluton i Mars, dve jake planete u astrološkoj kući inostranstva donose nove poslovne ponude od strane osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu. Merkur, planeta intelekta čini vas spremnim da se uključite u  neke nove poslove naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka, veoma ste zainteresovani za neki nov posao.

Blizanci

Sunce  u astrološkoj kući partnerskih odnos u dobrom aspektu sa Mesecom  može značiti novu šansu kada je u pitanju posao, posebno u domenu finansija ili nekog posla za koji je potrebno veliko iskustvo a ima veze sa strancima.  Oslonite se na Ovna ili Vodoliju čak i ako vas kritikuju, u njima imate pouzdane saradnike.

Rak

Veoma ste osećajni i to pokazujete naročito prema istomišljenicima i onima za koje ste emotivno vezani, bilo prijateljstvom ili nekim drugim vezama. Ako vam danas neko bude kontrirao, verovatno se neće sjajno provesti, posebno ako se radi o ženskoj osobi, ma kog pola da ste vi.

Lav

Dan pun raznih susreta, dogovora, pokušaja da se finansijski stabilizujete ili da nađete način kako da sebe na najbolji način kreativno izrazite, ma kojim poslom da se bavite. Možete dobiti dobru ponudu u vezi sa umetničkim projektom ali je prihvatite samo ako se radi o  nečemu što vas zaista interesuje.

Devica

Jedan od mirnijih dana  u toku kojeg možete biti spremni da se prihvatite i nekih poslova o kojima niste bili spremni da razmišljate ali ćete verovatno biti rukovođeni praktičnim razmoišljanjima ili mogućnošću lepe zarade. Dobro se osećate u društvu osoba koje su uvek otvorene za nove ideje.

Vaga

Dan posvećen porodici i verovatno ćete naći način kako da se dogovorite u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a tiče se odnosa sa jednim Rakom ili Škorpijom. Možete ostvariti dobru komunikaciju sa Blizancima ili drugim Rakom samo ako budete maksimalno popustljivi.

Škorpija

Mesec u astrološkioj kući tajni i dve planete u vašoj astrološkoj kući ličnosti  znači da ste rastrzani između obaveza i potrebe za izlascima. Potrebno je samo da budete malo aktivniji i preduzimljiviji. Na vama je da napravite prvi  ka saradnji sa nekim ko vam se skoro javljao sa idejom o novom poslu.

Strelac

Sunce u konjukciji sa Jupiterom, vladaocem astrološke kuće  ličnosti, simbol sporta ali i duhovnosti i putovanja može doneti neki nov posao, poslovnu ponudu u vezi sa nečim što vam je veoma bitno i što odavno priželjkujete. Dobijate podršku od nekog ko živi u inostranstvu.

Jarac

Mesec se sprema da uđe u Škorpiju  što za vas znači mogućnost suočavanja sa nečim što vam možda ne odgovara. Ipak, mogući su i neočekivani dobici sa više strana. Imate velikog uticaja na mlade, ma čime da se bavite i ma o kom poslu da se radi. Dobijate vest od Blizanca.

Vodolija

Moguće je da se spremate za važan razgovor t sa nekim koga dugo niste videli a to bi mogao biti neko ko vam je nekada bio drag, moguće jedan Strelac .Ne odustajte od svojih ciljeva ma o čemu da se radi, mnogo toga možete postići lakše nego što mislite. Veoma ste racionalni iako mnogi misle da živite u oblacima.

Ribe

Na vas tranzit  Merkura dobro deluje jer podstiče vaš optimizam i osećaj da držite situaciju pod kontrolom. Trudite se da se izborite za svoj status na poslu ali i u emotivnoj vezi. Ako dobijete ponudu od osobe koja se bavi privatnim biznisom, moguće da će to bito ono što ste očekivali.

Nema komentara

Odgovorite