Dnevni horoskop – 09.01.2013.

- -
0

Ovan

Danas ćete uvideti novu stranu svoje ličnosti i koliko je ona značajna za Vas. Obično ste veoma konzervativni, ali danas ćete uvideti kako Vam pažnju zaokupljaju moderni detalji i skupi komadi garderobe. Zašto da ne? Na kraju krajeva život je jedan. Romansa je definitivno u vazduhu danas, zato se potrudite da odgovarajućim izgledom privučete pažnju.

Bik

Može biti veoma iritantno kada se morate odreći zadovoljstva zbog posla, ali postoje trenuci kada su poslovne mogućnosti previše dobre da biste ih propustili. Voljena osoba koju toliko želite da vidite će jednostavno morati sačekati još jedan dan. Za sada se fokusirajte na trenutne poslove. Uz trenutne aspekte, korist može biti višestruka.

Blizanci

Ovo nije pogodan dan za finansijska ulaganja bilo koje vrste iako će Vam možda neko predstaviti dobre mogućnosti. Budite oprezni čak i ako sve zvuči sasvim dobro. Ipak, ako se apeluje na Vas da preduzmete određene korake, sagledajte sve činjenice , ali pokušajte da se ne obavezujete danas. Ukoliko je to zaista dobra prilika, svakako da neće nestati u roku od par dana. Ako nije, to treba da znate. Budite mudri i sačekajte malo.

Rak

Poboljšano finansijsko stanje bi moglo da donese puno sreće i optimizma u Vaš dom. Možda razmišljate kako da održite ovu pozitivnu energiju, ali za sada neka Vas to ne zabrinjava. Svi znaci ukazuju na to da će uspeh i dobra sreća potrajati još neko vreme. Možda ne bi bilo loše da istražite opcije za neke sigurne investicije. Na ovaj nači ćete još više uvećati svoju finansijsku sigurnost.

Lav

Da li ste upravo kupili neku novu opremu za Vaš dom? Ovo bi mogao biti novi računar, najnovija konzola ili možda neki novi aparat. Uz ostale članove domaćinstva mogli biste provesti veći deo dana pokušavajući da naučite kako da ga koristite. Ne budite nestrpljivi. Izgleda složenije nego što zaista jeste. Ne odustajte i ne zaboravite da se zabavite.

Devica

Jučerašnja neumerenost u hrani i piću bi Vas danas mogla naterati da otkažete društvene aktivnosti. Verovatno se ne osećate najbolje da biste prisustvovali tome. Ovo bi moglo biti pomalo neprijatno i iritirajuće. Možda Vam je samo potreban odmor i ako ste previše jeli. Iskoristite ovo veče da se opustite u samoći. Potopite se u kadu i svakako rano lezite. Ujutro će Vam biti drago da ste to učinili.

Vaga

Radili ste izuzetno naporno u proteklom periodu i sada razmišljate kako da nagradite sebe. Putovanje o kojem ste do sada samo sanjali sada konačno može biti dostižno. Danas ćete možda odlučiti da krenete sa organizacijom. Možda ne bi bilo loše da na ovom putovanju ostanete duže vremena jer možete naučiti puno toga.

Škorpija

Ako ste uključeni u određeni kreativan projekat, moguće je da osećate kako Vas je mašta napustila. Možda Vaš mozak pokušava da smisli nove ideje, ali nikako ne uspeva. Verovatno ovo i nije najbolji dan da radite na ovom projektu. Ponekad nam je svima potrebna mala pauza kako bismo održali željeni kvalitet. Radite nešto drugo danas. Već sutra će sve biti po starom.

Strelac

Da li ste danas posebno avanturistički raspoloženi? Ovo je jedan od onih dana kada možete probati bilo šta bez ikakve bojazni da će Vam se nešto loše dogoditi. Zašto ne biste učestvovali na maratonu, penjali se na planinu ili odvezli do mesta na kojem nikada ranije niste bili? Šta god da uradite, trebali biste da pronađete mir i uzvišeno stanje svesti. Ne oklevajte. Ako ono o čemu razmišljate podrazumeva minimalan rizik, samo napred.

Jarac

Da li večeras imate zakazan sastanak sa nekom posebnom osobom? Ako je tako, očekujte određeno odlaganje. Možda ćete biti preokupirani dnevnim poslovima i obavezama. Ovo može biti uznemirujuće za oboje, ali na kraju ćete se ipak videti. Ne dozvolite da Vas kašnjenje potrese i poremeti vam raspoloženje. Budite pozitivni pa će veče biti sjajno kao što ste i očekivali.

Vodolija

Ovo je još jedan potencijalno zabrinjavajuć dan za Vas. Ipak, posedujete moć da ublažite lošu situaciju. Fizička aktivnost bilo koje vrste će Vas znatno umiriti. Čak i šetnja po kraju će biti od velike koristi. Mirniji raspored u popodnevnim časovima olakšaće Vam da obavite uobičajene obaveze. Ukoliko Vam je potrebno, „nestanite“ popodne na nekoliko časova i opustite se uz dobar film.

Ribe

Vreme je da potražite unutrašnje resurse za koje ste oduvek znali da posedujete. Vaša sposobnost za lečenje je neverovatna i nema smisla da je više negirate. Vaš um je kao sunđer koji je željan da upije nova saznanja o umetnosti lečenja. Možda ćete provesti današnji dan u potrazi za nekom novom knjigom. Zašto ne biste proveli opuštajućih sat vremena ležeći na stolu i učili od eksperta tajne masaže.

Nema komentara

Odgovorite