Dnevni horoskop – 08.12.2012.

- -
0

Ovan

Postajete svesniji svih okolnosti u okviru kojim imate mogućnost da delate i verovatno ćete biti spremni da razgovor o nečemu što do skora nije dolazilo u obzir ni kao tema za razmišljanje. Praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja.

Bik

Potrebno je da budete staloženi u situaciji u kojoj od vas mnogi očekuju neku vrstu usluge. Nemojte oklevati da pozovete kolegu ili dobrog prijatelja koji bi mogao da vam razjasni neke vaše dileme. Verujete u mogućnost dobrog ishoda razgovora sa Škorpijom.

Blizanci

Odgovara vam pozicija i Sunca i Meseca zbog čega možete postići sporazum sa jednim Lavom, Rakom, Strelcem, lakše nego što ste pretpostavljali. Trudite se da se dopadnete nekom ko bi trebalo da započne sa vama saradnju na duži rok. Moguće da se radi o Ovnu ili Vodoliji.

Rak

Naporan dan za one koji su odlagalai rešavanje problema u vezi sa nekretninama ili sa organizacijom života u domu. Nemojte dopustiti da vas bilo ko poremeti u vašim planovima. Ne bi trebalo da popustite pred zahtevima jednog Ovna koje smatrate nerazumnim.

Lav

Spremni ste da odete na put ili da organizujete skup prijatelja koje dugo niste videli. Nemojte  previše insistirati na druženju sa Jarcem ili Devicom sa kojima možda nemate raščišćene odnose ili ste u poslednje vreme vodili razgovore u vezi sa  poslom za koji niste realizovali.

Devica

Menjate planove zbog nekih porodičnih razloga i dajete prioritet dobrobiti drugih, sebe stavljate u drugi plan. Ako vam se javi osoba rođena u znaku Riba, trebalo bi da nađete vremena za nju. Mogući su razgovori o novom poslu sa Jarcem i Škorpijom.

Vaga

Ne bi trebalo da propustite priliku u vezi sa saradnjom koji biste mogli ostvariti sa Lavom, Strelcem ili Vodolijom. Dobijate vest od osobe koju ste upoznali na putu, najverovatnije u inostranstvu.Verujete u mogućnost realizacije novog projekta sa Vodolijom.

Škorpija

Ne odustajte od planova u vezi sa novim projektom ali niste sigurni kako da ostvarite plan u vezi finansijama. Neko vam je obećao pomoć ali moguće da okleva. Ne bi trebalo da se previše opterećujete trenutnim problemima koje vam pravi verovatno jedan Rak svojom uzdržanošću ili kolebljivošću.

Strelac

Povoljan dan za one koji su spremni da uđu u nov posao, naročito sa drugim vatrenim znacima. Imate mogućnost susreta sa nekim ko će vam pružiti podršku u svakom pogledu, naročito kada je u pitanju vaše stručno usavršavanje ili karijera u medijima.

Jarac

Ne bi trebalo da se nepotrebno opterećujete onim što čujete da se odnosi na vašu karijeru ili vašu firmu jer vesti verovatno neće biti tačne. Nekome je stalo da vas podrži u vašim planovima što vam je trenutno veoma važno, naročito ako nameravate da započnete nov projekat.

Vodolija

Povoljan da za druženje sa Vagama, Strelcima, Lavovima ali i ne i sa Ovnovima. Dobro pazite šta kome pričate neko vas može provocirati u vezi sa poslom koji vam je veoma bitan. Ipak, imate jaku konkurenciju i mnogi žele da vas spreče da uradite ono što je u vašem interesu.

Ribe

Nervozni ste, nestrpljivi i nedovoljno organizovani ali dobro znate šta bi trebalo da uradite da biste lako našli izlaz iz problema. Imate veliku podršku Škorpije i Jarca zbog čega možete naći način kako da na najbolji način izrazite svoje talnete i sposobnosti.

Nema komentara

Odgovorite