Dnevni horoskop – 08.01.2013.

- -
0

Ovan

Odgovara vam tranzit Venere, jer podstiče kod vas želju za saradnju sa strancima. Možete očekivati prijatne vesti od nekog drugog Ovna ili Vodolije koji uvek imaju razumevanja za vaše ideje. Veoma ste poplarni u društvu i to umete da na najbolji način korisite. Dobijate dobre sugestije u vezi sa ulaganjem novca.

Bik

Više vam prija uživanje u prijatnom društvu, neko razgovori o nekom ozbiljnom poslu. Danas niste naročito skloni da preuzimate neke velike odgovornosti, posebno ako vaš posao podrazumeva posao sa strancima. Igrajte igre na sreću, možete se nadati nekom dobitku. Moguć je posao sa Jarcem. Pokušaćete da ubedite osobu do koje vam je stalo da vas posluša po nekom, za nju veoma važnom pitanju.

Blizanci

Pokazujete veliku dozu razumevanja za Bika i Vagu, ili za neke Ribe, naročito ako su vam predložili interesantan posao oko koga ste se dvoumili. Vaše ideje i kreativne sposobnosti nailaze na razumevanje osoba koje su sklonme rizicima, a ako ste mladi, moguće da ćete dobiti podršku strane šefa, naročito ako se radi o Škorpiji ili Jarcu koji imaju kontatkte sa strancima.

Rak

Sumnjate u mogućnost nalaženja  povoljnog rešenja, posebno ako nemate podršku od strane Strelca, ali biste zato mogli dobiti koristan savet od jkedne Škorpije ili Jarca. Moguć je razgovor  o privatnom poslu sa nekim koga poznajete dugo već, moguće da se radi o kolegi ili o rođaku.

Lav

Ovo bi mogao biti jedan od povoljnijih dana, naročito ako ste želeli da se vdite sa osobom koja vam je po mnogim pitanjima naklonjena. Koristite svoj šarm što vam u velikoj meri . Verujete da će vam se jedan Strelac ili Vaga naći pri ruci, s obzirom da ste ih možda nečim nehotice uvredili.

Devica

Problemi u domu nisu nerešivi a vi se ponašate kao da sve zavisi od vas. Neko želi da vas isprovocira. Moguće da se  o klegi koji sumnja da li ćete ispuniti obećanje koje ste mu dali.. Ako vaš posao podrazumeva rad sa strancima, verovatno ćete biti u prilici da se uverite da interesujete mnoge.

Vaga

Kada Mesec tranzitira preko Strelca vi ste raspoloženi i spremni da se upustite u  razgovor novom poslu, naročito ako se radi o medijima ili sportu.Ako niste sigurni da li je posao pouzdan, morate biti  uporni da dobijete neku vrstu garancije da će vam biti plaćeno.

Škorpija

Čekate poziv od Lava ali verovatno ni sam ne zna da li bi trebalo da sa vama uđe u ozbiljan dugoročan posao ili ne. Ako se radi o mogućem pomirenju sa nekim ko vas je izneverio, bilo bi dobro da i vi u nečemu popustite ili bar da budete krajnje otvoreni, naročito ako vam je do te saradnje palo.

Strelac

Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi mogućnost susreta sa osobama koje viđate na poslu ali pazite da ne uđete u neku vrstu  sličnog honoraranog posla koji bi mogao da vam donese probleme, posebno sa zakonom. Možete biti slabi prema nekom vodenom znaku, moguće prema Ribama ili Raku koji će pokušati da vam  nametnu svoje stavove.

Jarac

U nekoj ste vrsti neizvesnosti jer vam nije jasno šta se od vas tačno očekuje u saradnji sa Rakom, Strelcem ili Vagom U stvari pokušavate da izbegnete ozbiljan razgovor sa  onima koji su potpuno drugačiji od vas a očekuju da pokažete veću dozu tolerancije.Moguć dogovor sa nekim ko živi u inostranstvu.

Vodolija

Prijatan dan ako budete spremni da se upustite u  poslovnu vezu sa osobom koja već duže vreme pokušava da vas nagovori da  nađete dovoljno vremena za razgovor,. Ako danas budete pozvani za zvanični skup, verovatno ćete imati prilike da sretnete jednu Škorpiju ili jednog Raka.

Ribe

Kada Mesec tranzitira preko znaka Bika vi ste raspoloženi i spremni da se upustite u vezu sa nekim ko vam je veoma drag. Ako niste sigurni da li je ta osoba slobodna, morate biti iskreni prema njoj ali takođe morate očekivati od nje iskrenost. Ako ste slobodni, dobićete poziv od Raka.

Nema komentara

Odgovorite