Dnevni horoskop – 07.12.2012.

- -
0

Ovan

Povoljan dan za svaku vrstu dogovora, kako sa vatrenim znacima tako i sa Rakom i Jarcem naročito ako ste dovoljno taktični i strpljivi. Ne ulazite ni u kakve nepotrebne rasprave, Blizanci vas mogu provocirati po nekoj, za vas osetljivoj temi. Moguća vest o novcu.

Bik

Morate da igrate „opasne“ igre da pokažete da ste jak „igrač“ u protivnom konkurencija će vas eliminisati sa tržišta ili vi pomalo strepite zbog nečeg što ste čuli. Imate dovoljno renomirano ime, bar većina sredovečnih predstavnika vašeg znak da bi bilo ko mogao da vas ugrozi.

Blizanci

Igrate se sa vatrom a da toga niste svesni. Jedan Strelac ili Lav mogu biti vaši najbolji prijatelji i vaši naljući protivnici, sve zavisi kako ste postavite. Oni od vas očekuju veću dozu kooperativnosti i spremnost da im se nađete pri ruci kod rešavanja delikatnih pitanja.

Rak

Mesec u Devici zahteva od vas energičnost, preciznost i prisebnost duha. Potpomognuti uticajem koji na vas ima jedan Ovan, Škorpija ili Jarac, možete postići mnogo pa se tako i postavite. Verujete u mogućnost susreta sa osobama koje žive u prekookeanskoj zemlji.

Lav

Dobro se osećate u društvu osoba koje vam daju obećanja, podršku i koje iznad svega, uspevaju da sa vama ostvare dobru komunikaciju. Česte promene vašeg raspoloženja čine vas nedovoljno pouzdanim i spremnim da učinite ono što je za vas u svakom pogledu najbolje.

Devica

Spremni ste za nove poslove. Očekujete poziv od Škorpije, druge Device ili Blizanaca koji pokušavaju već duže vreme da se sa vama dogovore oko poslova koji bi mogli da vam donesu veliku satisfkaciju uz to i zaradu. Trudite se da izbegnete konflikt sa Lavom.

Vaga

Ne bi trebalo da vas preterano nerviraju komentari nekog ko pokušava da vas na nešto nagovori. Vi dobro znate šta hoćete i teško da bi bilo ko mogao da vas u tome omete. Ne budite preterano opterećeni razmišljanjima o eventualnim problemima do kojih možda neće ni doći.

Škorpija

Verujete u mogućnost postizanja sporazuma sa jednim Lavom, Devicom ili Vagom. Novi poslovi se ukazuju kao realna mogćnost za one koji rade sa strancima, sa dugogodišnjim kolegama iz drugih firmi ili planiraju proširenje poslova i okviru nekih novih delatnosti.

Strelac

Pozicija Meseca vas čini tajanstvenim ili biste želeli da to budete. Ne bi trebalo da se sukobljavate sa onima koji su po mnogo čemu iskusniji od vas. Sledite savete Ovna i Vodolije i uspećete u onome što želite. Rođeni pred kraj  znaka mogu ostvariti dobru saradnju sa Ribama.

Jarac

Veoma ste uticajni, spremni da se dogovorite oko svega sa jednim Ovnom ili Škorpijom ali pod vašim uslovima. Mars u vašem znaku dolazi do punog izražaja i čini vas nedevoljno pomirljivim i kooperativnim. Imate veliku potrebu da drugima govorite šta treba a rade.

Vodolija

Nestrpljivi ste, pomalo bolećivi i nesigurni da li ste na pravom kada su u pitanju poslovi koji se tiču medija ili umetnosti. Trebalo bi da se drugačije postavite prema onima koji od vas očekuju pomoć ili da im date na znanje da imate koncepciju onoga što želite da radite.

Ribe

Ne bi trebalo da propustite šansu koja se ukazuje u vezi sa napredovanjem i to u okviru sadašnjeg posla samo zato što ne možete da se dogovorite oko honorara. Vremenom će se to regulisati na vaše zadovoljstvo a vi inače imate neku rezervnu varijantu šta bi moglo da vam bude izvor prihoda.

Nema komentara

Odgovorite