Dnevni horoskop – 06.12.2012.

- -
0

Ovan

Poslednja  Mesečeva četvrt u astrološkoj kući posla, posebno onog koji uz malo više napora obavljate sa strancima, može doneti tenziju u odnosima sa saradnicima. Verovatno ćete im zameriti da je na vama celokupna odgovornosti i da nemate na koga da se oslonite.

Bik

Odgovara vam pozicija poslednje Mesečeve četvrti u Devici, naročito ako imate jasnu koncepciju onoga što želite da radite. Trudite se da ostavite utisak nekog ko je spreman na svaku vrstu dogovora i saradnje čak i ako ste pomalo svojeglavi.Ipak, praktični deo vaše prirode izbija u prvi plan.

Blizanci

Dobijate mogućnost da ispravite grešku u odnosu sa nekim ko vas u poslednje vreme u priličnoj meri nervira ili provocira ali ćete verovatno ostati dosledni svom stavu i nećete učiniti ništa da bi se saradnja nastavila. Planirate porodični biznis ili započinjanje samostalnog.

Rak

Jedna Devica pokušava da vam da na znanje da ste joj veoma dragi i da je spremna da pristane na neke vaše uslove, posebno kada se radi o poslovanju sa velikom firmom. Budite spremni na pravljenje ustupaka ili bar nemojte biti previše direktni i zahtevni u poslovnoj saradnji.

Lav

Potrebno je da organizujete i reorganizujete svoj život u svim segmentima, naročito da napravite plan u kom pravcu ćete usmeravati svoju karijeru. Dobro će vam doći razgovor sa nekim ko je iskusniji od vas i dobronameran, najverovatnije sa nekim Bikom ili Vagom iz vaše porodice.

Devica

Verujete u mogućnost proširenja saradnje sa nekim ko vam je uvek bio naklonjen i imao sluha za vaše ideje. Predstoji vam vest o uspehu nekog projekta na kome ste radili uz mnogobrojne kritike ili okruženi zavidnim osobama. Obradovaće vas vest iz inostranstva u vezi sa proširenjem saradnje.

Vaga

Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa onima koji vam nisu naklonjeni i koji čekaju svaki momenat da bi vam dali na znanje da niste savršeni. Osećate se superiorno u odnosu na mnoge ali vas neke okolnosti sprečavaju da to i demostrirate na pravi način. Poziv za razgovor u četiri oka.

Škorpija

Vaš znak je veoma naglašen prisustvom Merkura, planete biznisa u opoziciji sa „opasnom „ fiksnom zvezdom Algol. To za rođene krajem znaka znači mogućnost da uđu u nov biznis, uz sav rizik koji to nosi. Ipak, teško da bi bilo šta moglo da vas zaustavi jer tačno znate šta hoćete.

Strelac

Imate jaku konkurenciju i mnogo više onih koji vas ne vole ili vam zavide nego iskrenih prijatelja. Žene, ma kog pola da ste, su vam naklonjenije i spremne da vam učine uslugu ili da vas povežu za onima koji su vam u poslu značajni. Dobijate mogućnost da se istaknete u javnosti.

Jarac

Rođeni krajem znaka trude se da naprave dogovor u okviru moguće saradnje sa Blizancima, Devicom ili Bikom. Niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite i trudite se da vas niko preterano ne opterećuje svojim problemima, želite da rešite svoje, posebno u vezi sa statusom.

Vodolija

Naporan dan za one koji ne mogu da se dogovore sa nekim ko je prilično svojeglav, moguće i prilična cepidlaka po pitanju rešavanja problema koje vi želite da što pre rešite samostalno. Osećate se dobro u društvu neke druge Vodolije koja podstiče vaše ambicije.

Ribe

Nekome je stalo da vas opstruira u naporima koje činite da biste rešili dilemu u vezi sa važnim poslovnim problemom. Niste sigurni na koga možete da se oslonite i trudite se da na svaki način dođete do potrebnih informacija koje vam mogu pružiti Rak ili Devica.

Nema komentara

Odgovorite