Dnevni horoskop – 06.11.2012.

- -
0

Ovan

Trudite se da ostavite povoljan utisak na Lava, nekog drugog Ovna ili Strelca. Jasno vam je da su oni trenutno za vas saradnici sa najvećim potencijalom i da će vam prjati njihov entuzijazam. Sa Blizancima budite oprezni u razgovoru, uskoro mogu promeniti mišeljenje o onome o čemu danas razgovarate.

Bik

Niste sigurni da li će se situacija na poslu odvijati kako želite jer bi neki Strelac mogao da vas nagovori da uradite nešto što vi ne želite ili za šta još uvek niste spremni. Očekujte poziv od Jarca ili Vage ali gotovo svi vaši planovi još uvek su nedefinisani.

Blizanci

Jedan od povoljnijih dana jer imate utisak da treba da što pre završite započet posao, da zaključite neki nov o kome ste već razgovarali ili da se posvetite nečem sasvim novom o čemu dogo već razmišljate. Posao sa Vodolijom može biti uspešan.

Rak

Aktivnost na svim poljima donosi rezultate ako ne smanjite tempo kojim radite. Verujete da možete da izađete nakraj sa jednim Bikom ili nekom Devicom ali bi bilo bolje da budete spremni na bilo koju vrstu sporazuma sa njima.

Lav

Mesec u vašem znaku čini vas impulsivnim, pomalo nezadovljnim ali na momente ipak ste svesni da je mnogo toga na vašoj strani. Bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Strelcem, Blizancima ili Vodolijiom oko nekih novih poslova koji vas trenutno interesuju.

Devica

Uvereni ste u nečije dobre namere i spremni ste da se prilagodite zahtevima jednog vatrenog znaka koji vam mnogo toga obećava ako prihvatite njegovu poslovnu ponudu. Nemojte previše oklevati ali dobro pročitajte sve odredbe ugovora koji ćete verovatno danas potpisati.

Vaga

Prijatelji igraju veliku ulogu u vašem životu i verovano danas širite krug saradnika, dobijate nove ideje, ne odustajte od onog što ste planirali. Efikasni ste i uspevate zahvaljujući brzom reagovanju i dobroj organizaciji da uradite i jedan manji posao koji niste planirali.

Škorpija

Naporan dan i vi ćete pokušati da taktizirate ali ćete na kraju ipak reći šta vam je na duši. Impulsivnost na poslu neće doneti željene rezulate tako da bi bilo najbolje da sačuvate hladnokrvnost i da se previše ne opterećujete onim što čujete od jednog Lava ili Ovna.

Strelac

Vaš optimizam bazira na vašoj želji da budete sa svima u dobrim odnosima i ne želite mnogo da se udubljujete u karakter i narav onih sa kojima radite. Prilično površno pristupate rešavanju nekih problema kojima bi trebalo da posvetite mnogo više pažnje.

Jarac

Verujete da možete mnogo toga da postignete u saradnji sa osobama koje žive u drugim gradovima ili čak u inostranstvu, pre nego sa bliskim saradnicima sa kojima dolazite u kontakt svaki dan. Imuplsivne reakcije ne kritiku koju možete čuti na svoj račun, neće vam doneti ništa dobro.

Vodolija

Plemeniti ste, darežljivi i obećavate čak mnogo više nego što možete da uradite. Trudite se da ostavite pozitivan utisak na poslovnog partnera koji računa na vašu pomoć i koji vam je duže vreme već nudio zajedničku saradnju. Budite oprezni u radu sa Blizancima.

Ribe

Svesni ste konkurencije na poslu ali se ne bojite nikoga, naročito ne obaveza koje ste spremni da preuzmete. Ne možete da se dogovorite sa Vodolijom baš tako lako oko nekih suštinskih pitanja ali neka osoba rođena takođe u znaku Riba može biti dobar sagovornik.

Nema komentara

Odgovorite