Dnevni horoskop – 06.02.2013.

- -
0

Ovan

Računari i druga oprema bi danas mogli da vam naprave probleme i uspore efikasnost vašeg rada. S obzirom na vas temperamentni karakter, ovo bi moglo jako da vas razbesni. Pokušajte da ostanete pribrani i fokusirani kao i da ne izgubite razum od besa. Nije ništa tako strašno kao što izgleda.

Bik

Danas nemojte ništa ozbiljno da se dogovarate preko telefona, jer postoji mogućnost nesporazuma. Takođe, dan nije povoljan za putovanje. Ako ste trebali negde da pođete, sačekajte sutra, jer zvezde nisu danas povoljne za to. Mogao bi vam se pokvariti automobil ili vam se dogoditi druga neprijatnost koja bi vas mogla isfrustrirati i pokvariti vam raspoloženje.

Blizanci

Bez obzira na to šta vam prijatelji kažu, danas nije povoljan dan za investiranje bilo koje vrste, bilo da je upitanju kupovina ili otvaranje štednog računa. Planetarna energija vam savetuje da sačekate. Danas se opustite i provedite opušten dan sa prijateljima ili voljenom sobom.

Rak

Danas bi vam se tehnika mogla obiti o glavu ukoliko ne budete pažljivi. Kvar računara, automobila ili nekog drugog tehničkog uređaja će vam poremetiti sve planove koje ste imali. Ne očajavajte! Sve što se dogodi je za vaše dobro. Zato ostanite pozitivni i pribrani. Sutra će se sve vratiti u normalu.

Lav

Danas nije povoljan dan za putovanje bilo koje vrste. Prevozno sredstvo ili neko drugo tehničko sredstvo bi vam se moglo pokvariti. Vi ne možete to da kontrolišete i zbog toga nemojte dozvoliti da vas to isfrustrira i iznervira. Veče će biti uspešno na emotivnom planu. Iskoristite ga za zbližavanje sa voljenom osobom.

Devica

Danas će vas proganjati uznemiravajući snovi koji bi mogli u vama probuditi neke neprijatne misli i raspoloženje. Sve to će uticati da ćete biti prilično neraspoloženi i netrpeljivi prema okolini. Pazite da ne preterate. Sva vaša nervoza je posledica nerealnih stvari i nema potrebe da je prenosite na druge i kvarite dan i sebi i okolini.

Vaga

Moguće je da ćete danas iskusiti nekoliko problema, vezanih za posao ili pitanje novca. Iznenadne obaveze vas odaljavaju od društvenog života. Najbolje bi bilo da otkažete viđenje sa prijateljima, ukoliko ste to imali u planu i posvetite se prioritetima. Najbitnije je da se dobro organizujete.

Škorpija

Izvesne prepreke na putu do uspešnog obavljanja zadataka će vam oduzeti mnogo vremena i energije. Ne očajavajte, stvari nisu baš toliko tragične. Za početak, napravite plan i odredite prioritete. Zapišite sve na papir, tako ćete imati bolju preglednost situacije. Ne ustručavajte se da potražite pomoć, ukoliko vam bude potrebna.

Strelac

Nećete biti adekvatno plaćeni za jedan posao što će se negativno odraziti na vaš budžet. Energija planeta vam otežava rad na računaru ili drugim uređajima vezanim za vaš posao. Nemojte se previše nervirati, sutra je novi dan. Pokušajte da uštedite na stvarima koje vam nisu neophodne. Finansijska situacija se uskoro popravlja.

Jarac

Jedan član porodice danas neće biti u svom elementu. Zbog nesporazuma ili svađe sa prijateljem, njegovo strpljenje ga izdaje, pogotovo u jednom žustrom razgovoru. Do kraja dana, nesporazum će se izgladiti, a i vama će “pasti kamen sa srca”. Ovaj dan bi bilo poželjno da provedete u obližnjoj knjižari ili biblioteci.

Vodolija

Problemi u vašem okruženju su, najverovatnije, posledica loše komunikacije. Očekujte prepirke sa komšijama ili voljenim bićem. Ne brinite, ovo je privremena situacija; danas svi kao da su “naelektrisani”. Savet za vas: okrenite se sebi, svojim hobijima ili poradite na ličnom usavršavanju vezanom za profesiju kojom se bavite.

Ribe

Bićete na ivici živaca ukoliko je vaš posao vezan za rad na računaru, jer postoji velika mogućnost da izgubite važne podatke. Najbitnije je da sprečite, umesto da lečite. Ostanite staloženi, pribrani, dok se stvari ne vrate u prvobitno stanje. U pitanju je zračenje planeta koje nepovoljno deluje na rad uređaja i električnih aparata.

Nema komentara

Odgovorite