Dnevni horoskop – 05.12.2012.

- -
0

Ovan

Dan je povoljan za sklapanje poslovnih aranžamana sa osobama koje se bave trgovinom ili sa onima koji se dugo već bave poslom koji vi želite da započnete. Danas ste zbog pozicije Meseca u Devici skloni manjim raspravama sa saradnicima. Ako ste u zrelim godinama, moguć je veći izdatak.

Bik

Radujete se susretu sa nekim koga dugo već poznajete i moguće da ste nekada zajedno radili. Ako  se radi o  Raku, Škorpiji ili Devici sa kojima ste se sjajno slagali, bićete u prilici da im date na znanje koliko vam znače. Oćekuju vas poveći dobici preko rada u nekoj velikoj firmi.

Blizanci

Bilo bi da nešto promenite u svom odnosu prema članovima porodice previše ste zahtevni ili vas tako doživljavaju. Nemojte nikome otkrivati svoje planove u vezi sa  mogućnošću promene posla. Ako želite da idete na put, trebalo bi da pre toga završite sve započete poslove.

Rak

Volite da se družite sa inventivnim osobama koje su  spremne da se sa vama upuste u nove poslovne poduhvate. Neki  Lav ili Vodolija  mogu biti veoma zahtevni i mogu vam postaviti  uslove koji vam ne odgovaraju. Dobro bi vam došlo viđanje sa drugim vodenim znacima i sa ponekom Vagom.

Lav

Pozicija Venere i Meseca vam ne odgovara i komunikacija sa ženama, bilo iz porodice ili iz kruga prijatelja može biti za vas pomalo opterećujuća ma kog pola da ste.Moguće da neko očekuje od vas da mu date pozitivan odgovor u vezi sa nečim što odavno želite.Dobijate poziv sa više strana u vezi sa novim poslom.

Devica

Tranzit Meseca preko vašeg znaka  vas čini preterano zahtevnim i povremeno pesimistično nastrojenim. To se odnosi na sve segmente života, kako na posao tako i na ljubav, a ukoliko ste sebi postavili visoke ciljeve, potrudite se da ih što pe i ostvarite, naročito ako se radi o jasno zacrtanim rokovima.

Vaga

Pomalo ste sumnjičavi prema nekome ko vam mnogo toga obećava ili pravi velike planove u koje i vas uključuje. Pokušavate da se dogovorite sa Lavom oko novog posla i kao posrednik će vam poslužiti jedan Blizanac ili neka Devica koji su to pre izvesnog vremena i obećali da će učiniti.

Škorpija

Poslovni odnosi sa ženama, ma po kom pitanju, ma o čemu da se radi za vas su izvor stresa. One s u vam naklonjene a vi ste zbog nečega nakraj srca, posebno ako vam nameću svoje stavove. Naučite da komunicirate na drugačiji način sa onima koji vas iskreno vole. Ne razmišljajte o greškama iz prošlosti.

Strelac

Nemojte  emotivno manipulisati onima koji vas vole i kojima ste potrebni. Danas biste mogli postići mnogo ako budete igrali fer igru ali svaka vrsta obećanja bez pokrića neće doneti ništa dobro.Imate mnogo prijatelja na koje možete da računate a vi verovatno ne stižete da im se javite.

Jarac

Pokušavate da na sve probleme gledate krajnje racionlano i trudite se da na praktičan način rešite i probleme koji se tiču  porodičnih odnosa. Neko će vam ponuditi sumnjivu finansijsku transakciju prema kojoj ćete biti podozrivi ali u stvari može se raditi o iskrenoj želji za saradnjom.

Vodolija

Nerealna očekivanja koja se odnose na finansije vas čine optimistom iako ste svesni da je dug put do očekivane zarade.Dobićete poziv da se sretnete sa Strelcem ili Lavom koji su odlučni da isteraju stvar do kraja, tj. da vam pomognu u realizaciji vaših ciljeva.

Ribe

Očekujete priliv novca ili promenu posla nabolje i to uz pomoć Škorpije ili Bika.Mogući su konstruktivni razgovori o nečemu što vam je veoma bitno. Nepoverljivi ste prema mnogima za koje ste mislili da su vam odani prijatelji a moguće da su vas malo razočarali svojim ponašanjem u poslednje vreme.

Nema komentara

Odgovorite