Dnevni horoskop – 04.12.2012.

- -
0

Ovan

U ranim prepodnevnim satima izbegnite bilo kakav konflikt sa nekim drugim Ovnom ili Lavom. Imate utisak da se Škorpija, Devica i Blizanci mešaju u vaše poslovne odluke. Ne želite da odstupite od svojih ciljeva. Neki drugi vatreni znaci pokušavaju da vas nagovore na posao sa strancima.

Bik

Dobar aspekt Venere sa Marsom i Plutonom može vas učiniti previše sklonim samouverenom ponašanju. Ipak je Venera u Škorpiji, u znaku svog pada pa njene svojstva ne dolaze do izražaja tako da vaš stav u odnosu na kolege i pretpostavljene može biti loš.

Blizanci

Tražite pomoć na pogrešnoj strani od osobe koja je arogantna, nadmena i verovatno njena samouverenost bazira na pogrešnoj proceni sopstvene vrednosti.Oslonite se na sebe i sledite svoj put ne konsultujući nikog osim možda jedne Vodolije. Bik i Devica imaju nešto protiv vas.

Rak

Dobro proverite papirologiju koja vam je bitna za poslovanje jer će neko ko vas ne voli iskoristiti nešto protiv vas. Imate veoma moćnu konkurenciju i možete imati problema sa onima koji su vam do juče bili naklonjeni, naročito ako ne budete spremni ni na kakvu vrstu saradnje.

Lav

Verujete u mogućnost dobrog razvoja poslova, naročito kada je u pitanju saradnja sa Strelcem. Morate da taktizirate i da se drugačije postavite prema onima koji vam nisu naklonjeni ili koji vas na neki način kinje, moguće i nekom vrstom ucene. Pazite na šta trošite novac.

Devica

Preterano se oslanjate na nekog ko će iskoristiti prvu priliku da vam kaže ono što vam ne odgovara, između ostalog šta je sve učinio za vas. Neko ima sa vama velike planove, moguće Škorpija i Jarac, budite spremni na neku promenu nabolje, naročito ako radite posao koji volite ili imate veze sa medijima.

Vaga

Potrebni ste mnogima, mnogi imaju u vas poverenje i pričaju vam ono što vi ne biste voleli možda da čujete. Ne želite da se opterećujete tuđim problemima. Škorpija, Bik i neka druga Vaga računaju na vašu podršku. Lav računa na vašu bolećivost i moguće da će vam zatražiti novac na zajam.

Škorpija

Trebalo bi da obratite više pažnje na kolege u znaku Blizanaca ili Device. Sa njima možete da ostvarite dobru saradnju jer imate njihovu potpunu podršku u vezi sa nečim što je vama veoma značajno. Ako vam je potreban savet Jarca, otvoreno ga pitajte šta želite.

Strelac

Nekome je stalo da vam se nađe pri ruci, moguće jednom Lavu koga dobro poznajete.Ostajete pri svom stavu ali ga iznosite sa mnogo ljubaznosti i spremnosti da se prilagodite nekim novim uslovima rada. Ipak, trudićete se da neku svoju ideju nametnete onima koji vam nisu uvek bili naklonjeni.

Jarac

Naporan dan, naročito ako ste ambiciozni a ništa od onoga što ste pretpostavljali da je moguće, ne ostvaruje se ili bar ne onom brzinom kojom ste želeli. Neko pokušava da vas zaštiti od loše procene posla u koji želite da uložite prilične svote novca ali i energije.

Vodolija

Dobro se razumete sa nekom drugom Vodolijom ali saradnja sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom može biti dovedena u pitanje. Članovi porodice se ponašaju previše svojeglavo što na vas deluje iritirajuće. Trudite se da ostavite utisak hladnokrvnosti ali vam to teško polazi za rukom.

Ribe

Nekome je stalo da se pomiri sa vama, moguće da ste potrebni jednom Jarcu ili Lavu pošto poklanjaju dosta pažnje vašim savetima i vašem mišljenju. Imate sjajnu perspektivu ako se oslonite na starije saradnike koji vas u svemu poržavaju. Igrajte igre na sreću. Mogući su poveći dobici.

Nema komentara

Odgovorite