Dnevni horoskop – 04.11.2012.

- -
0

Ovan

Strepite da bi jedan Rak ili neka Škorpija mogi odati neku vašu tajnu, nešto što ste bili ubeđeni da se više neće pominjati. Nekome je stalo da sazna o vama ono što vama ne bi odgovaralo da bilo ko zna.Mogući su dobici sa više strana.Dobićete poziv od jednog Ovna.

Bik

Dobro ste raspoloženi, naročito ako treba da se sretnete sa poslovnim partnerom negde van mesta u kome živite i najverovatnije vam predstoji zajednički put. Moguće da ćete upoznati osobe koje se bave privatnim biznnisom i koje će biti spremne da vam ponude saradnju pod dobrim uslovima.

Blizanci

Dobar aspekt između Merkura, vladaoca vašeg znaka i Venere planete koja vlada astrološkim poljem kreativnosti čini vas spremnim da se prihvatite posla u domenu umetnosti.Imate pomoć osoba koje bi želele da vam budu saradnici  jer misle da bi od vas vas  mogli da nauče posao.

Rak

Mesec u vašem znaku čini vas tolerantnim, naročito prema jednoj Škorpiji i spremni ste da u nečemu popustite, naročito kada se radi o poslovima o kojima ste već razgovarali.Ako nameravate da zakažete poslovni sastanak Ribama,  imaćete o čemu sa njima da pričate..

Lav

Možete očekivati poziv od nekog koga povremeno viđate na javim skupovima ali će razgovor verovatno biti poverljivog karaktra. Povoljan dan za razgovor sa jednom Vagom koja vam vas izuzetno ceni i koja dobro razume sve vaše ambicije i planove.Moguć je razgovor o poslu u privatnoj firmi.

Devica

Nemojte nesmotreno davati izjave o novom poslu koji biste želeli da započnete zajedno sa nekom drugom Devicom ili Blizancima. Skloni ste konfliktima u vezi sa nečim što se odnosi na vaš status na poslu ili na dugove koje niste u stanju da naplatite. Dobijate poziv za saradnju od osobe rođene u znaku Riba.

Vaga

Venera, vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Merkurom,planetom biznisa, može značiti novu poslovnu mogućnost ali dobro razmislite da li je mudro da dajete obećanja u vezi sa nečim što niste sigurni da ćete biti u stanju da ispunite. Moguć sastanak sa Strelcem.

Škorpija

Napet aspekt između Plutona, vladaoca vašeg znaka i Venere, nagoveštava moguće probleme u sferi novca ili nekakav izazov da postupite suprotno od vaših načela. Moguć je razgovor u četiri oka sa nekim ko vam je nekada učinio uslugu.Dobijate poziv od Riba u vezi sa poslom u inostranstvu.

Strelac

Veze sa Vagom, Ovnom i Vodolijom podstiču kod vas želju za proširenjem saradnje, posebno u domenu poslova u kojima ste se već dokazali kao uspešni. Moći ćete da se lako adaptirate na nove uslove na radnom mestu.Nekome je stalo da vas ima za saradnika.

Jarac

Mars, planeta agresivnosti i dalje u astrološkom polju tajnih neprijatelja, približava se vašem znaku pa ćete i vi biti u prilici da se suočite sa onima koji su vam mnogo toga lošeg radili iza leđa. Nemojte ići protiv sebe da biste nekom dokazali nešto što nema velikog uticaja na vašu karijeru.

Vodolija

Ne odgovara vam pozicija Meseca u Raku i jednom mesečno imate utisak da gubite nerve sa onima koji bi želeli da imaju uticaja na vaše odluke, posebno se ne slažete sa ženama, ma kog pola da ste. Ako vam je kolega u znaku Raka i blagonaklon, poslušajte njegov savet, ma o kom problem da se radi.

Ribe

Povoljan dan za one koji rade rutinske poslove, bave se umetnošću ili su duže vreme u prilici da u saradnji sa jednom Škorpijom započnu veoma interesantan posao.Dobijate poziv da se sretnete sa Lavom ili Devicom koje dugo niste sreli jer verovatno žive u inostrasnstvu.

Nema komentara

Odgovorite