Dnevni horoskop – 04.02.2013.

- -
0

Ovan

Možete biti izloženi kritici i neprijatnostima ako ne budete spremni na nekakve ustupke. Čekate da vam se jave Rak, Škorpija ili Ribe da biste se dogovorili oko nekih bitnih pitanja. Moguć je nastavak saradnje sa Vodolijom i Ribama koje vas po mnogim pitanjima podržavaju.

Bik

Rođeni krajem znaka mogu očekivati razne vrste susreta, razgovora i mogući su neprijatni razgovori posebno sa Škorpijom, Lavom ili Ovnom.Imate podršku nekog drugog Bika, Vage ili Jarca. Potrebno je da se drugačije postavite prema onima koji su po rangu iznad vas.

Blizanci

Naporan dan za one  koji žele da započnunov posao ili da obnove saradnju sa nekadašnjim kolegama. Potrebno vam je mnogo strpljenja i dobra taktika da biste uspeli u onome što želite. Imate dobre saradnike koji vas podržavaju i kada mislite da rade suprotno vašim interesima.

Rak

Dobra pozicija Meseca u odnosu na vaš znak, naročito ako ste rođeni u drugoj polovini jula omogućava vam da se dobro organizujete i da lako nađete rešenje za problem koji vas prilično opterećujete. Pokušaćete da se dogovorite sa drugim Rakom ili Škorpijom oko nekih bitnih pitanja.

Lav

Loše vesti vas mogu zateći nespremnog posebno ako dolaze od nekog Raka ili Škorpije.Možete se nervirati  u nekoj situaciji u kojoj je potrebno da sačuvate prisustvo duha, naročito ako vas bude Jarac kritikovao.Vaš pretpostavljeni je veoma zahtevan ali imajte poverenja u njega zna svoj posao.

Devica

Razmislite da li ste možda nekome dali povod da vam kaže nešto što vam ne odgovara da čujete posebno Jarcu ili Vagi.Nekome dugujete izvinjenje ali ta osoba vam neće dati to jasno na znanje jer je uvređena vašim ponašanjem prema njoj. Pokušavate da uverite Bika ili Raka da sve što činite je za njihovo dobro.

Vaga

Danas ste kritički nastrojeni prema sradnicima i zahtevate od njih gotovo nemoguće. Nemojte biti prestrogi prema Jarcu koji pokušava da vam se nađe pri ruci kod donošenja vaših važnih životnih odluka. Imate jaku konkurenciju na poslu. Škorpja i Ribe imaju neki plan za vas, moguće da će vam poslati poziv za saradnju.

Škorpija

Mesec u  napetom aspektu sa Marsom donosi neke dobre prilike na koje možda niste računali, neku vrstu poslovnog izazova.. Moguće da ćete biti spremni na kompromis sa Ribom ili Strelcem, naročito ako se nađe posrednik koji će vam pomoći da donesete odluku koja je najpovoljnija po vas.

Strelac

Na poslu su moguće  problemi razne vrste posebno od žena tamne kose koje se ponašaju diplomatski i uspeva im ono što vama ne polazi za rukom. Planirate kako da uz pomoć prijatelja započnete nov biznis, ili kako da uvećate prihode.Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, predstoji vam uspeh.

Jarac

Imate utisak da  su mnogi licemerni i ne žele da vam iskreno kažu šta misle o vašoj novoj poslovnoj zamisli. Ne želite da ispadnete naivni i prostodušni, pokušavate da shvatite tuđe stavove. Prijatelji koji su po rangu iznad vas ili kolege na položaju očekuju da im uvek budete pri ruci.

Vodolija

Nemojte verovati onima koji vam obećavaju mnogo toga nerealnog i pokušavaju da vas nagovore na zajednički posao u kome vi ne vidite svoj interes. Moguć je susret sa dugogodišnjim prijateljem sa kojima ste oduvek imali o čemu da prilčate. Dobijete vest o nezvanim gostima.

Ribe

U slučaju da planirate  put ili vam iskrsne ponuda da negde odete,da promenite mesto boravka zbog posla, možda i državu, konsultujte se sa kolegom u koga imate veliko poverenje. Inače nemojte nikome pričati o svojim planovima. Dobro se osećate u društvu  Raka ili Škorpije.

Nema komentara

Odgovorite