Dnevni horoskop – 04.01.2013.

- -
0

Ovan

Odgovara vam ulazak Meseca u Vagu ali samouverenost koju možete pokazati prema jednom Raku ili Lavu može se okrenuti protiv vas. Nemojte ulaziti u konflikt sa Jarcem ili Devicom koji znaju neke vaše tajne ili za neke vaše propuste. Mogući poveći izdaci ali to neće značajno poremetiti vaš budžet.

Bik

Opterećeni ste rokovima i trudite se da sve završite na vreme. Ne polazi vam  baš za rukom da se adaptirate na atmosferu neizvesnosti a vaš pretpostavljeni vam ne daje baš mnogo nade da biste mogli sprovesti neku svoju zamisao u delo čak i ako se bavite poslom u kome je to moguće.

Blizanci

Dobro se osećate u društvu racionalnih osoba praktična duha koji su spremnida slede vaše planove, da vam pomognu da ih ostvarite i koji će želeti da na svaki način ostanu u dobrim odnosima sa vama. Ako se dvoumite oko obnove saradnje sa Bikom ili Vagom, pozovite ih, nećete se kajati.

Rak

Verujete u mogućnost uspostavljanja dobrih odnosa sa onima koji su prilično naporni u svakom pogledu ali vama iz nekih razloga bitni, bilo za posao ili za sređivanje odnosa u okviru porodice. Moguće da se radi o osobama koje imaju uvid u sve što se dešava u vašoj kući.Moguć susret sa Jarcem.

Lav

Poslovne veze sa Jarcem, Škorpijom ili Ribama mogu vam doneti nove mogućnosti za proširenje saradnje ali se to neće odvijati tako jednostavno i bez problema čak i ako budete izuzetno otvoreni za saradnju. Neko će vas pozvati da se sretnete i razgovrate o novom poslu, moguće Rak.

Devica

Očekujete da vas pozovu Blizanci ili jedan Jarac i vi ćete im dati na znanje da mogu da računaju na vas. Uspevate da dobijete neki dokument koji vam je veoma bitan ili da dođete do nekog novca koji vam duguju, najverovatnije osobe koje nisu ni  mislile da vas prevare, već da vas na neki način pomognu.

Vaga

Ne morate da ulažete velike napore  da biste ubedili pretpostavljenog u ono što želite.Niste spremni da se angažujete na nečemu što  iziskuje od vas velike fizičke napore. Moguć je susret sa osobom rođenom u naku Riba koja će vam dati savet u vezi sa novcem ili regulisanjem dugova.

Škorpija

Merkur, vladalac  astrološkog polja prijatelja ali i novca u napetom aspektu sa  Mesecom mogao bi značiti kašnjenje u isplati novca na koji dugo već čekate. Mars u Vodoliji donosi tenziju u odnosima sa pretpostavljenim. Moraćete da pokažete više razumevanja za jednog Jarca ili Vodoliju  koji žele saradnju sa vama.

Strelac

Osećate se spremnim za velike poslove ali je pitanje da li ćete dobiti  da radite ono što želite ili o čemu ste razgovarali sa jednim Rakom, Devicom ili Blizancima. Situacija nije za očajavanje, naprotiv, pred vama je interesantan susret sa Vagom koja vas izuzetno poštuje.

Jarac

Dobijate poziv od jednog Raka  koji bi mogao da vas fascinira predlogom u vezi sa poslom ali vi nećete biti spremni da olako poverujete u sve što vam nude. Mogli biste doći u situaciju da morate da donesete odluku na brzinu, neko kao da želi da vas natera da za svoje dobro promenite stav.

Vodolija

Ostajete dosledni sebi  iako vas to može koštati radnog mesta ili ćete imati utisak da vas neko provocira. Ne odustajete od svojih planova čak i ako vam neko bude dao na znanje da ste autodestruktivni i da bi trebalo da pokažete veću spremnost za saradnju, posebno sa Ribama, Lavom ili Jarcem.

Ribe

Naporan  dan ako treba da donesete važne odluke u vezi sa nastavkom saradnje da Rakom, Vagom ili Blizancima. Odnosi sa saradnicima mogu biti veoma stresni zato izbegnite bilo kakvu raspravu po pitanjima po kojima nikada niste mogli da nađete zajednički jezik..

Nema komentara

Odgovorite