Dnevni horoskop – 03.02.2013.

- -
0

Ovan

Mnogima se dopada način na koji namećete svoj stav jer vas doživljavaju kao obronamernu a inventivnu i kreativnu osobu koja se prijateljski odnosi prema okolini čak i kada insistirate da se ispoštuje vaš autoritet. Morali biste naći neki nov način kako da ostvarite komunikaciju sa Rakom.

Bik

Veoma ste direktni i spremni da se upustite u nov posao sa nekim s kim ste već više puta o tome razgovarali. Trudite se da budete fer čak i prema onima koji zaslužuju vaše poverenje. Želite da saznate šta se krije iza onoga što vam plasiraju kao poverljive informacije Blizanci ili Strelac.

Blizanci

Situacija nije tako povoljna za sklapanje partnerskih poslova, posebno ne sa onima koji su boljeg finansijskog stanja od vas. Neko želi da vam se po svaku cenu nametne a vi to želite da izbegnete. Ne bi trebalo da se oslanjate na ono što čujete od Jarca koji je prilično opterećen svojim problemima.

Rak

Rođeni početkom jula mogu se nadati povoljnom razvoju situacije, posebno kada je u pitanju posao sa tamnokosom osobom koja je spremna da se maksimalno angažuje na novom zajedničkom poslu. Rođeni krajem znaka mogu imati utisak kao da nekom moraju da polažu račune.

Lav

Trudite se da uradite sve što je do vas i maksimalno ste otvoreni za svaku vrstu saradnje sa onima koji možda i ne ulivaju baš veliko poverenje što se efikasnosti tiče ali verovatno imate utisak da vas neće izneveriti. Ako ste mladi, loša organizacija posla može biti razlog za neefikasnost.

Devica

Tranzit Meseca može doneti rešavanje  pitanja u vezi sa novcem ili dogovor sa bliskom osobom koja će vam po mnogim pitanjima pomoći da rešite dileme. Moći ćete da se dogovorite sa onima sa kojima ste već razgovarali o novom poslu kako bi se on realizovao u sferi plaćanja. Možete imati uspeh u medijima.

Vaga

Spremni ste da radite na novom projektu sa Bikom, Vodolijom ili nekim drugim Vagom ali izbegavate Lava koji vas često kritikuje. Trudite se da ostavite dobar utisak na one sa kojima ste često u kontaktu. Veze sa osobama na položaju ili onima koji često putuju, otvaraju vam nove mogućnosti za zaradu.

Škorpija

Verujete da možete da utičete na one koji su vam dragi da promene svoje odluke ili ćete biti u prilii da im objaniste svoje stavove po mnogim pitanjima. Dobro će vam doći saradnja sa Ribama ili Jarcem  mogli biste poslušati savet i nekog Lava koji je iskusniji od vas u poslu kojim se bavite.

Strelac

Strepite da bi jedan Rak ili neka Škorpija mogi odati neku vašu tajnu, nešto što ste bili ubeđeni da se više neće pominjati. Nekome je stalo da sazna o vama ono što vama ne bi odgovaralo da bilo ko zna.Mogući su dobici sa više strana.Dobićete poziv od jedne Vodolije.

Jarac

Dobro ste raspoloženi, naročito ako treba da se sretnete sa poslovnim partnerom negde van mesta u kome živite i najverovatnije vam predstoji zajednički put. Moguće da ćete upoznati osobe koje se bave privatnim biznisom  koje će biti spremne da vam ponude saradnju pod dobrim uslovima.

Vodolija

Mesec u Škorpiji u napetom aspektu sa Suncem u vašem znaku čini vas spremnim da se prihvatite posla koji je pomalo rizičan. Verujete da će vam Ribe dati koristan savet.Imate pomoć osoba koje bi želele da vam budu saradnici  jer misle da bi od vas vas  mogli da nauče posao.

Ribe

Mars u vašem znaku čini vas tolerantnim, naročito prema jednoj Škorpiji i spremni ste da u nečemu popustite, naročito kada se radi o poslovima o kojima ste već razgovarali.Ako nameravate da zakažete poslovni sastanak Rakom,  imaćete o čemu sa njima da pričate.

Nema komentara

Odgovorite