Dnevni horoskop – 03.01.2013.

- -
0

Ovan

Dosta aktivnosti bi moglo da bude danas oko kuće. Moglo bi biti dosta posetilaca ili jednostavno mnogo posla. U svakom slučaju mogli biste se osećati rastrzano i pasti u iskušenje da pobegnete od svega. Opustite se! Nema potrebe za tim. Uradite ono što treba da se uradi i uživajte u ostatku dana.

Bik

Ovaj dan bi Vam mogao dati odličan uvid u odluke koje planirate u budućnosti. Sada je vreme da odlučite šta su vam prioriteti. Da li odmah želite da počnete da radite ili želite da završite studije prvo? Da li ste zadovoljni svojim ljubavnim životom? Moguće je da će veliko komešanje u jedoj od tih oblasti uticati i na druge. Biće zanimljivo!

Blizanci

Previše hrane i pića načiniće Vas tromim i nezainteresovanim za sve. Ovo bi se moglo isprečiti Vašoj standardnoj ljubaznosti, ali ne bi trebalo. Odmorite se i vratite se na staro. U jednom momentu mogli biste biti izazvani da previše trošite. Prvo razmislite!

Rak

Danas možete očekivati da ćete morati da napravite neki izbor što se Vaše veze tiče. Moguće je da ste postali svesni da nešto nedostaje ili kod partnera ili kod Vas. Danas ćete učiniti nešto povodom toga što neće biti lako. Koren problema mogao bi biti u nezavisnosti i samodovoljnosti. Pokušajte da pronađete izvor problema pre nego što učinite bilo šta.

Lav

Prijatelj je možda bolestan što Vas zabrinjava. Jedan od ciljeva koji ste imali u planu naići će na prepreku što će Vas dodatno pogoditi. Takođe, mogla bi Vas mučiti i finansijska situacija. Možda brinete nepotrebno. Situacija je zamagljena, ali verovatno nije toliko loša koliko se Vama čini. Moguće je da ste primili neku dezinformaciju. Proverite sve pre nego što se počnete nervirati.

Devica

Danas bi Vas mogla mučiti Vaša finansijska nesigurnost. Nezadovoljstvo nekim stvarima na poslu i odlaganje nekih stvari mogli bi učiniti da se zapitate šta biste mogli bolje da uradite. Sumnje u motive jednog prijatelja mogle bi umanjiti Vaše poverenje. Odvojite vreme da sve dobro sagledate. Nije sve tako kako izgleda.

Vaga

Danas bi komunikacija sa prijateljima i porodicom mogla biti otežana. Jednostavno bićete zatvoreni prema drugima. Mogli biste pokušati da odagnate ovo radom ako niste sigurni šta želite. Ovo je povoljan dan da radite, učite ili radite na projektima sami. Duga šetnja bi Vam mogla pomoći da pročisiste misli.

Škorpija

Trenutni planetarni poredak ukazuje na to da imate dosta da kažete u svoje ime što se nekog događaja tiče, ali Vam trenutno nije do razgovora. Ukoliko Vaša veza prolazi kroz nemiran period, naravno da će Vam biti lakše da se povučete u ćutanje nego da to raspravite. Ukoliko želite napredak morate uložiti napor da razgovarate.

Strelac

Mogli biste se osećati da je Vaša trenutna veza komplikovanija nego ikada. To je zato što prolazite kroz period kada mnoge planete pokušavaju da bace svetlo na Vaše skrivene motive. Kada završite sa analiziranjem i budete razumeli šta Vas zaista pokreće, onda će Vam i veza biti jednostavnija.

Jarac

Pripazite da napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog. Ukoliko ste novinar razmislite o pisanju za sebe i papir. Mogli biste pisati romane, poeziju ili komade. Nije toliko važno šta ćete stvoriti koliko je važno što to izražava Vas i drži Vas dalje od čistog poslovnog života.

Vodolija

Ovo je dan za razmišljanje. Izgleda razvijate nove tehnike I metode koje koristite na poslu. Danas ćete ispitivati sebe tj. svoje razloge za toliko inovacija. Zašto raditi sve ispočetka? Iako možda ne budete napravili velike promene u svojim aktivnostima, svakako ćete naći opravdanje za to.

Ribe

Prilična smirenost koju danas osećate pomaže Vam da zavirite u sebe. Veoma ste svesni cene koju plaćate kada pokušate da ignorišete intuiciju. Ukoliko danas budete sami, odvojite vreme za sebe kako biste sagledali poslednjih par dana. Možda biste mogli steći uvid u to što Vas zaista muči.

Nema komentara

Odgovorite