Dnevni horoskop – 02.12.2012.

- -
0

Ovan

Veoma naporan dan naročito za one koji nikako da ostvare saradnju sa strancima. Osećate se pritisnuti obavezama i najverovatnije ne uspevate da postignete sve što ste planirali jer ćete prioritet morati da date poslu u koji su uključeni jedan  Strelac, Lav ili Blizanci.

Bik

Odličan apsket između  Venere i  Marsa i Plutona reflektuje se na polju krupnog biznisa i najverovatnije da ćete dati inicijativu za sastanak kome će prisustvovati mali broj ljudi. Ako se bavite poslom zbog koga često putujete ili radite sa osobama koje su prisutne u javnosti moguć je uspeh.

Blizanci

Tri planete u vašem astrološkom polju velikih zarada, posebno onih koje se ostvaruju preko partnerskih odnosa čine vas izuzetno aktivnim, moćnim i uticajnim i to bi trebalo da iskoristite na najbolji mogući način jer vam se otvaraju nove perspektive kada su u pitanju veliki poslovi. Saradnja sa vatrenim znacima donosi koliko satisfakciju.

Rak

Veoma uzbudljiv dan jer Mesec tranzitira preko vašeg znaka i čini vas sklonim uzbuđenjima kako po pitanju posla tako i na polju emocija. Nemojte bespotrebno ulaziti u konflikt sa Vagom ili Jarcem jer nećete moći lako da sa njima izađete na kraj. Osećate se sposobnim za nov posao sa Ribama.

Lav

Dve moćne i jake planete, Mars i Pluton u polju posla i novca može značiti uvećanje prihoda preko nekog kratkoročnog aranžmana koji bi mogao da vam prokrči put do nekih mnogo boljih pozicija. Moguć je susret sa Rakom, Bikom ili Škorpijom koje će vam pružiti konkretnu pomoć kod rešavanja vaših poslovnih dilema.

Devica

Prenaglašeno astrološko polje igara na sreću sa Marsom i Plutonom, može vas učiniti spremnim da se previše posvetite pokušaju da na lak način dođete do zarade. Nemate sluha za savete osoba rođenih u nekom od vatrenih znakova. Vaga i Rak takođe žele da vam pomognu a vi toga verovatno niste svesni.

Vaga

Mnogo obaveza vas čini nestrpljivim i danas biste mogli doći u sukob sa osobama koje vam se neargumentovano suprostavljaju. Nemojte se preterano nervirati ako vam se suprotstave jedan Bik ili Rak. Igrajte igre na sreću. Nemojte nepotrebno strepeti od mogućih neprijatnosti u radu sa Škorpijom.

Škorpija

Jedan od boljih dana za one koji planiraju posao sa strancima koji rade na univerzitetu ili studiraju. Iskoristite povoljan tranzit planeta da biste zaključili dobre poslove sa uticajnim osobama naročito onim koje žive na nemačkom jezičkom području.

Strelac

Jupiter, vaš vladalac i dalje je u napetom aspektu sa Suncem  u vašem znaku zbog čega najverovatnije svoju energiju ne koristite na pravi način. Previše sebe dajete drugima a ne razmišljajući mnogo o vašim ličnim ambicijama koje ste potisli u drugi plan.

Jarac

Naglašeno astrološko polje javnosti, ali i vaše ličnosti omogućava vam da se postavite tako da uspevate da se dogovorite ili možda pre da nekom nametnete mišljenje, naročito ako se radi o Raku ili Biku.Sa Ovnom možete postići sporazum o onome što vas najviše opterećuje ili o čemu najviše razmišljate.

Vodolija

Mogući su susreti sa osobama koje su vam oduvek bile drage čak i ako ste sa njima možda dolazili u konflikt. Bik, Rak, Vaga i neka druga Vodolija mogu biti za vas ovih dana najbolji sagovornici i moguće je planiranje nekog zajedničkog posla. Jedan Lav ili Strelac pokušavaju da vas impresioniraju pričama o inostranstvu.

Ribe

Jedan od boljih dana jer je naglašeno vaše astrološko polje sretnih okolnosti a i najverovatnije da ćete danas organizovati svoje vreme tako da ćete imati mogućnost da sretnete one koje dugo niste videli i da svakodnevne obaveze neće trpeti zbog toga. Moguć je interesantan susret i razgovor sa Rakom.

Nema komentara

Odgovorite