Dnevni horoskop – 02.11.2012.

- -
0

Ovan

Nemojte se preterano opterećivati razmišljanjima o namerama jednog Raka koji pokušava da vam nametne svoje stavove.Potrudite se da smanjite izdatke naročito ako nameravate da ulažete novac u neki nov privatan biznis sa Bikom ili Rakom.Dobijate poziv od Vodolje za važan sastanak.

Bik

Trudite se da date maksimum od sebe, naročito ako radite sa mnogo ljudi, u medijima ili zbog posla često putujete. Skloni ste raspravama jer imate utisak da se mnogi postavljaju prema vama previše autoritativno, naročito Lav i Škorpija. Moguća vest o novcu.

Blizanci

Strpljenjem postižete mnogo ali pomalo gubite nerve jer se mnogo toga ne odvija kako ste planirali. Potrudite se da vas niko ne skrene sa puta koji ste sebi zacrtali. Vi znate šta hoćete i to će vam poći za rukom, naročito ako ste u već dosta dugo u poslu kojim se bavite. Skloni ste raspravama.

Rak

Spremate nekoliko verzija u slučaju da ne krenu poslovi onako kako ste želeli. Imate na koga da računate ali vi ne biste nikog uključivali u vaše planove. Biće vam potrebna pomoć Riba, Raka ili neke Škorpije. Osećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem. Dobro se osećate u društvu Riba.

Lav

Dobro se slažete sa ambicioznim osobama koje znaju šta žele. Malo ko pokušava da vas opstruira iako vam se tako čini. Potrebno vam je mnogo strpljenja za mlađe od vas ili za one koji su veoma ambiciozni, nezavisno od godišta. Trudite se da sklopite unosan posao.

Devica

Mnogi vas kritikuju s razlogom,naročito osobe u zemljanim znacima,jedan Jarac i poneki Bik mada vam se i nalaze pri ruci po mnogim pitanjima i vi ste svesni toga.Položaji mnogih planeta deluju na vas iritirajuće,zbog čega je potrebno da pokažete više hladnokrvnosti i dobre volje.

Vaga

Trebalo bi da budete manje zahtevni i prema saradnicim i prema ukućanima,i da sa manje nervoze rešavate praktične probleme,posebno u vezi sa familijom.Očekujete pomoć sa više strana ali vam skoro niko ne izlazi u susret. Pokušavate da nađete najlakši način da dođete do neke ekstra zarade.

Škorpija

Moguća je uspešna saradnja sa osobama koje žive van vašeg mesta,sa rođacima,novi poslovni uspesi u saradnji sa Jarcima ili Lavovima.Skloni ste da maštate o nekom velikom poslu o kome dugo već razmišljate ali vam je potrebna podrška sponzora i dobra ekipa saradnika.

Strelac

Veoma ste zainteresovani za jednu poslovnu ponudu o kojoj ćete razgovarati u večernjim satima sa osobom koja je ugledna u javnosti ili koja raspolaže informacijama koje su vama i te kako bitne. Mars u vašem znaku i dalje vas čini impulsivnim. Trudite se da fascinirate Blizance ili Vodoliju svojim idejama.

Jarac

Jedan od napornijih dana, posebno za amibicozne Jarčeve koji ne odustaju od svojih namera. Trebalo bi da izbegnete bilo kakvu raspravu u vezi sa novcem, naročito ako imate bilo kakve neraščišćene odnose sa saradnicima ili sa onima koji vam nešto duguju. Lav i Škorpija vam daju korisne savete.

Vodolija

Dobro se osećate u društvu onih koji prave velike planove u vezi sa zajedničkim poslom. Skloni ste raspravama sa onima koji nikako da vam daju čvrsto obećnje da će učiniti sve kako ste se dogovorili. Moguća je vest od jedne Device ili Škorpije koji često sarađuju sa strancima ili su živeli u inostranstvu.

Ribe

Niste naročito tolerantni, posebno ne prema jednoj Vagi koja pokušava da vas nagovori na nešto na šta ne želite da pristanete. Škorpija očekuje od vas verovatno finansijsku ili neku drugu vrstu pomoći. Nemojte oklevati da se sretnete sa prijateljem u znaku Jarca.

Nema komentara

Odgovorite