Dnevni horoskop – 02.02.2013.

- -
0

Ovan

Tokom prepodnevnih sati završite najveći deo posla jer će u večernjim satima Mesec, planeta promenljivog raspoloženja ući u Škorpiju što će odgovarati samo onima koji imaju sastanak sa finansijerima ili potencijalnim poslovnim partnerima.Moguća je odlična poslovna ponuda kojoj nećete odoleti.

Bik

Očekujete da vam se javi neki drugi Bik, Rak, Vaga ili Škorpija radi dogovora oko zajedničkog posla.Ne preopterećujete se previše onim što biste mogli čuti na račun onoga čime se bavite, naročito ako to ima veze sa javnošću ili umetnošću. Neko želi da poljulja vašu sigurnost u sebe.

Blizanci

Naglašeno astrološko polje posla u večernjim satima, ulaskom Meseca u Škorpiju donosi poslovni dogovor sa nekim u koga imate veliko poverenje.Mnogi vas doživljavaju kao konkurenciju i pokušavaju da vas pokolebaju u ostvarenju vašeg cilja. Preoptetrećeni ste velikim ambicijama.

Rak

Rođeni u junu osećaju se dobro u društvu kreativnim osoba preko kojih mogu da dođu do interesantnog posla i prilično lepe zarade. Naglašeno astrološko polje novca čini vas i pomalo zabrinutim u pogledu mogućih troškova. Nemojte biti previše opterećeni onim što o vama pričaju jedna Vaga ili Ovan.

Lav

Nekoliko osoba želi da se sa vama dogovori oko bitnih pitanja, posebno onih koji se odnose na vaše obaveze, bilo da radite u privatnoj firmi ili se one odnose na vašu porodicu. U priličnoj meri postavljate svoje zahteve koje malo ko može da ispuni. Ulazak Marsa u znak Riba čini vas nesigurnim u vezi sa finansijama.

Devica

Tokom dana, bićete previše zauzeti svakodnevnim obavezama da biste mogli da se prilagodite potrebama onih koji od vas očekuju više pažnje. Moguće da se radi o prijateljima ili rođacima koji će pokušati da vas nagovore da se negde sretnete i razgovarate o bitnim pitanjima. Moguć je razgovor u četiri oka sa nekim ko vam je veoma naklonjen.

Vaga

Tranzit Meseca preko poslednjih stepeni vašeg znaka i ulazak u Škorpiju nagoveštava mogućnost vođenja razgovora o finansijama. Postavićete svoje uslove i nećete biti spremni da se previša angažujete oko nečega što vas ne zanima. Imate mogućnost da se sretnete sa osobom koja dolazi iz inostranstva.

Škorpija

Dominirate na fini način, malo ko može da vam bilo šta zameri ali niste spremni da popuštate tek reda radi. Trudite se da niko ne primeti da vam mnogo toga nije potaman, naročito tokom dana kada ćete rešavati neke poslovne probleme. Moguoć je sastanak sa osobama na visokom položaju.

Strelac

Osećate se pomalo uznemirenim jer mislite da bi neko mogao da nešto uradi protiv vas što vam nikako ne odgovara u ovom momentu. Mogu vas kritikovati za nešto što se ne tiče vas lično ili za šta vi u stvari i niste krivi. Ipak, razmislite o nečemu što se dešavalo pre nekoliko meseci ili obećanja koja ste tada dali.

Jarac

Imate veliku potrebu za  nekom vrstom promene u životu i pokušaćete da to rešite na način na koji vama najviše odgovara. Delujete odlučni i vrlo sugestivno ali mnogi nisu spremni da naprave ustupke. Prijatelji vas bolje razumeju od članova porodice. Ne ulazite u konflikt s Blizancima.

Vodolija

Dobijate ponudu od Vage i nadate se da možete postići dogovor oko zajedničkog posla čak i ako ona ima neke probleme sa kojima nije u stanju da se lako izbori.. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag.

Ribe

Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. Budite malo praktičniji i strpljiviji. Dopada vam se ideja o odlasku na put, naročito ako bi to trebalo da bude u društvu Raka ili Škorpije.

Nema komentara

Odgovorite