Dnevni horoskop – 01.11.2012.

- -
0

Ovan

Pokušavate da posredujete između onih koji u stvari ne žele da se dogovore. Prepustite drugima da sami donose odluke o svom životu a ako se radi o kolegama koji ne znaju šta hoće,uzmite stvar u svoje ruke.Moguća vest od osobe koja živi u inostranstvu.

Bik

Dobijate ideju kako da unapredite posao i poći će vam od ruke mnogo toga što je do skora bilo gotovo nezamislivo. Dobićete ponudu za saradnju od nekog drugog Bika, Raka ili Blizanca.Možete sklopiti dobar ugovor sa jednim Strelcem koji se duže vreme dvoumi u vezi sa zajendičkim poslom.

Blizanci

Mesec u vašem znaku podstiče komunikativnost ali i promene raspoloženja. Prilično ste veliki kritičar najverovatnije s pravom ali ne činite uvek dobro sebi time što sve javno prokomentarišete. Nemojte izbegavati saradnju sa Škorpijom i Vodolijom samo zato što su veoma zahtevni.

Rak

Osećate se izneverenim od strane nekog u koga ste imali veliko poverenje. To je trenutno stanje, situacija će se popraviti jer ste sigurni da znate šta hoćete i shvatićete da ste svojom netaktičnošću i vi doprineli takvom odnosu. Moguć je poziv od jedne Škorpije ili nekog Lava u vezi sa novim poslom.

Lav

Veoma ste zainteresovani za sređivanje svog života po svim osnovama. Imate potrebu da se dogovorite sa onima sa kojima ste do skora dobro sarađivali da tu saradnju nastavite. Nemojte biti previše zahtevni kada je u pitanju jedna Škorpija ili neki Jarac koji su prema vama prilično uviđavni.

Devica

Trudite se da date na znanje svima sa kojima radite da ste u prilici da se dogovorite oko mnogih pitanja ali da će i oni morati da poštuju pravila igre. Želite da date na znanje Lavu ili Strelcu da bi trebalo da budu sa vama u dobrim odnosima jer je to na obostranu korist.

Vaga

Venera u vašem znaku čini vas spremnim da se uključite u neki veliki posao koji bi mogao da vam donese dobru zaradu i mogućnost da na neki način izađete iz anonimnosti. Trudite se da na svaki način izađete u susret nekome ko vam je više puta dao na znanje da računa na vas.

Škorpija

Tranzit Meseca može doneti rešavanje materijalnih pitanja kao prioritetno i verovatno ćete želeti da se dogovorite sa onima sa kojima ste već razgovarali o novom poslu kako bi se on realizovao u sferi plaćanja. Možete imati uspeh u medijima ili u nekom poslu koji zahteva dobru komunikaciju sa publikom.

Strelac

Spremni ste da radite na novom projektu sa Blizancima, Vagom, nekim drugim Strelcem ali izbegavate Lava koji vas često kritikuje. Trudite se da ostavite dobar utisak na one sa kojima ste često u kontaktu. Veze sa osobama na položaju ili onima koji često putuju, otvaraju vam nove mogućnosti za zaradu.

Jarac

Verujete da možete da utičete na one koji su vam dragi da promene svoje odluke ili ćete biti u prilii da im objaniste svoje stavove po mnogim pitanjima. Dobro će vam doći saradnja sa Ribama ili Škorpijom a mogli biste poslušati savet i nekog Lava koji je iskusniji od vas u poslu kojim se bavite.

Vodolija

Osećate se dobro u društvu nekok ko je spreman da sa vama podeli mnogo toga, između ostalog imate kao zajedničku crtu ljubav prema muzici, izlascima, društvu.Ako se bavite umetnošću, predstoji vam konstruktivan razgovor o nečemu što je za vas veoma bitno i što bi moglo da vam donese dobre prihode.

Ribe

Nervozni ste zbog brojnih obaveza i zbog spremnosti da uđete u nov posao ali nikako da postignete dogovor u vezi sa tim. Dan je dobar za svaku vrstu druženja sa familijom, dogovora sa članovima porodice oko nečeg veoma bitnog.Možete očekivati poziv od Škorpije sa kojom se dugo niste videli a veoma vam je draga.

Nema komentara

Odgovorite