Delimo karte za film “Poslednja straža”

- -
2

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film “Poslednja straža” u 19.30 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs. Izvlačenje dobitnika je u 15 sati.

Poslednja straža – Vođeni misijom ispunjavanja policijske zakletve i služenja pravdi, policajci Brajan Tejlor (Džejk Džilenhal) i Majk Zavala (Majkl Penja) postali su kao braća u svakodnevnom nastojanju da im dan na poslu ne bude „posljednja straža“. Kad patrolirate ulicama najopasnijeg dela Los Anđelesa jedino sigurno je da baš ništa nije sigurno. Rotirajuća svetla, glasne sirene i napetu akciju prati iskren i često humorističan odnos partnera koji većinu vremena provode u patrolnim kolima čekajući poziv. U opasnosti deluju kao jedan, svesni da svakog časa mogu da poginu.

Doživljaj napete akcije pojačan je snimanjem iz perspektive policajaca, članova bandi, nadzornih kamera, policijskih kamera i civila koji su se našli u unakrsnoj vatri. Takva perspektiva impresivno i neposredno portretiše najmračnije ulice i kutke grada i hrabre policajce koji patroliraju njima. Pisca/reditelja/producenta Dejvida Ajera („Training day“) vodila je želja da pokaže istinu o svakodnevici policajaca koji rade na ulicama Los Anđelesa i pruži redak pogled u svet čuvanja zakona na ulicama. Producenti i glumci su izneli snažnu priču o porodici, prijateljstvu, ljubavi, časti i hrabrosti.

2 Komentara

  1. Dobitinici su u 15h obavesteni sms-om.
    Dobitnici su:
    Aleksandra Varjacic i
    Slobodan Kovacevic.

    Ritam Grada se zahvaljuje svim čitaocima na velikom odazivu, a dobitnicima srdačno čestita osvojenu nagradu.

Odgovorite