Delimo 10×2 karte za premijeru filma „Dobar dan da se umre muški“

- -
1

bioskop umri muskiU susret premijeri filma „Dobar dan da se umre muški“, koja će biti održana u sredu, 13. februara, od 20.30 časova, u „Cineplexx Kragujevac Plazi“, portal „Ritam grada“, u saradnji sa ovim bioskopom, poklanja vam 10×2 ulaznice.

„Dobar dan da se umre muški“ je peti nastavak kultnog serijala koji je započeo filmom „Umri muški“ 1988. godine. U ulozi nacionalnog heroja Džona Meklejna ponovo je Brus Vilis, a ulogu Meklejnovog sina igra mladi australijski glumac Džaj Kortni. Kortni je dosadašnje iskustvo stekao uglavnom igrajući u TV serijama, među kojima je i „Spartak“. Meklejn ovoga puta kreće u u Rusiju kako bi pomogao svome sinu o kome jedino zna da je u nevolji. U Rusiji situacija nikako nije „jipikajej“ – tamo vršljaju opasni teroristi, a Džon Meklejn ne ume da ne upadne u probleme.

Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs U naslovu obavezno napišite „Umri muški“. Mejlovi koji ne sadrže naslov neće biti pregledani.

Izvlačenje dobitnika je sutra u 20 časova.

1 komentar

 1. Dobitnici karata su:
  Ognjen Bekcic,
  Matija Milentijević ,
  Milena Stanojevic,
  Marija Vučković,
  Milos Krstic,
  Katarina Kocić,
  Dalibor Stanisavljevic,
  Branka Cuk,
  Vera Isajlović i
  Nenad Anić.

  Ritam Grada se zahvaljuje svim čitaocima na velikom odazivu, a dobitnicima srdačno čestita osvojenu nagradu.
  Dobitnici će o načinu preuzimanja biti obavešteni sms-om.

Odgovorite