„Delimo 3×2 karte za premijeru filma „ Šetnja sa dinosaurusima 3D“

- -
2

DinosaurusU susret premijeri filma „Šetnja sa dinosaurusima 3D“-, koja će biti održana u subotu, 14. decembra, od 17 časova, u „Cineplexx Kragujevac Plazi“, portal „Ritam grada“ vam poklanja 3×2 ulaznice. 

 

Prvi put u filmskoj istoriji bioskopska publika će imati priliku da vidi kako je zapravo izgledalo kada su dinosaurusi vladali zemljom, zahvaljujući filmu „Šetnja sa dinosaurusima 3D“ koji će pretpremijerno biti prikazan u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Ova priča bogata detaljima o jednim od najzanimljivijih stanovnika planete biće sinhronizovana na srpski jezik, a glasove junacima dali su Viktor Savić, Marko Živić, Tamara Dragičević, Pavle Jerinić, kao i deca glumci Anđela Alavirević i Miloš Šarić iz dramskog studija BIS. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

 

„Šetnja sa dinosaurusima 3D“ je do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, koji verno prikazuje ta davno izumrla bića, preistorijsku eru u kojoj su živeli i njihovo prirodno okruženje. Ovo ostvarenje se, sa druge strane, zasniva na interesantnoj priči koju publika može lako da se razume – priči o nastanku porodica, porodicama koje se raspadaju, odrastanju, rivalstvu, takmičenju, i neumornoj borbi za opstanak.

 

Radnja filma „Šetnja sa dinosaurusima 3D“ smeštena je u period od pre 70 miliona godina na dalekom severu Aljaske. Svake godine, duge, tamne zime, tromesečni periodi stalnog mraka i snažnih snežnih oluja teraju hiljade dinosauruse na veliku migraciju – put ka jugu. Na ovaj put publika kreće sa čudnim, ali simpatičnim dinosaurusom Pačijem.

 

Od trenutka rođenja Pači ja morao da se bori protiv rivalski nastrojenih braća i sestara, divljeg i nepredvidljivog sveta, kao i zastrašujućih grabljivaca. Nakon što jedan od njegove braće strada, Pači sa prijateljima kreće na putovanje na jug kako bi pronašao svoju porodicu. Ova mala ekipa prolazi kroz brojne avantura. Neke su zabavne, a od nekih se diže kosa na glavi.

 

Pači će pronaći svoju porodicu, ali to nije kraj njegovih avantura. Odrastajući u zrelog mužjaka, on će morati da se bori za svoje mesto u zajednici dok ne postane vođa krda. Pačijev put pokazuje da je biti prilagodljiv i snalažljiv nekada mnogo važnije nego biti najveći i najsnažniji.

 

„Šetnja sa dinosaurusima 3D“ zasnovana je na istoimenoj popularnoj TV seriji koja je 1999. godine prikazivana na britanskoj televiziji BBC. Producent je kuća BBC Earth, zastupnik kompanije BBC Natural History Unit, najvećeg svetskog producenta dokumentaraca o prirodi.

Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs U naslovu obavezno napišite „ Šetnja sa dinosaurusima 3D“. Mejlovi koji ne sadrže naslov neće biti pregledani.

Izvlačenje dobitnika je večeras u 20 časova.

 

 

2 Komentara

  1. Dobitnici karata su:
    Teodora Stojkovic 2 karte
    Kristina Milovanovic 2 karte
    Ana Todorovic 2 karte

    Cestitamo dobitnicima i putem telefona cemo vas obavestiti o nacinu preuzimanja karata.

Odgovorite